bwv1004 31.01.05, 20:09 Poszukuję opinii na temat tego wzmacniacza słuchawkowego. Najchętniej we współpracy z HD580 Sennheisera lub czymś podobnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: AudioTrak Dr Head 01.02.05, 19:55 i Ty dostałes lenia ? jak tak dalej pójdzie najnowszego Jadisa kupie przez internet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: AudioTrak Dr Head 01.02.05, 23:05 >i Ty dostałes lenia ? może to pora, może moja wrodzona tępota, ale nie pojmuję: kto lub co jest tym leniem? Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: AudioTrak Dr Head 01.02.05, 23:42 rozumiem że mróz prawie siarczysty, zdecydowanie wolę przeczytać Twoją opinię o tych słuchawkach niż czekać w nieskończoność na tym forum. na lukarze pytałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: AudioTrak Dr Head 02.02.05, 09:39 Pytałem na lukarze, na headwize - bez odzewu. Na head-fi było parę pochlebnych uwag. Ale niedługo egzemplarz Dr Heada ma przyjechać do mojego miasta, może sam popróbuję. O słuchawkach mam opinię jak najlepszą - niezmiennie od kiedy u mnie grają, czyli od 3 lat chyba. Wyjątek - trwałość kabla. No ale i o trwałości kabla, i o samych słuchawkach opinii jest na necie co niemiara więc co się będę powtarzał :-) Odpowiedz Link Zgłoś