Dodaj do ulubionych

Pixmania-sklep on-line

IP: 217.144.243.* 26.07.05, 07:39
Witam czy ktos mial stycznosc z tym sklepem?Sprzet ktory mnie interesuje,maja
po bardzo korzystnych cenach...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:44
      tak! miałem ja ale niestety nie powiem nic odbrego. tzn suma sumaru zamowioną
      przesylke dostałem ale nie w 72H ale dopiero po 2 tyg. Najfajniejsze ze na
      stronie swojej podaja w regulaminie ze jest to czas przyblizony ktory moze ulec
      zmianie.Ale zeby az tyle? Niestety tak, nawet nie dostałem odpowiedzi czemu tak
      sie stało jak sie stało a wiem ze wina ewidetnie była ich a nie firmy
      przewozowej. Ciałem z cała sprawą jakas rekompensate... nie ma na to
      szans.Zasłaniają sie swoim regulamine i niestety nic im nie mozna w tej kwestii
      zrobic. Ja niestety mimo iz ceny mają czasem atrakcyjne wiecej u nich nie kupie
      a to tylko z tego powodu ze nie potrafią postepowac z klientem. daliby jaki
      dodatek do zamawainego sprzetu i innaczej bym patrzył. A tak to odpwiedz nasuwa
      sie sama. Jak zapołaciłes to mają cie w D...
      Najfajniejsze jest to ze zaproponowali mi ewentualny zwrot kosztów, ale co 2
      tygodnie mogli sobie moimi pieniązaki pooperowac to ich, bo tu niestety płaci
      sie tylko i wyłacznie z góry.
      Pozdr.
    • Gość: locoloco Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:55
      nie polecam , wiele kłopotów klientów opisywanych nawet na łamach tego portalu.
      brak mozliwości ochrony klienta
      najbliższy sąd Paryż
      pozdraiwiam
      • dyzurna Re: Pixmania-sklep on-line 03.08.05, 18:44
        jestem kolejna zawiedzona kl9jentka pixmani, przesylka po 2n tygodniach, brak
        instrukcji . nerwow ile przez nich stracilam to ja jedna wiel na emaile
        odpisuja raz w tygodniu. nigdy juz u nich nie kupie:((
        • Gość: locoloco Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:07
          www.idg.pl/forum/thread.asp?ForumID=57&TopicID=21139 - tu trochę więcej
          niezadowolonych gości
          pozdrawiam
          Krzysztof
          • beton44 Re: Pixmania-sklep on-line 06.08.05, 00:10
            No ma rację...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka