Gość: gosc IP: 217.144.243.* 26.07.05, 07:39 Witam czy ktos mial stycznosc z tym sklepem?Sprzet ktory mnie interesuje,maja po bardzo korzystnych cenach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:44 tak! miałem ja ale niestety nie powiem nic odbrego. tzn suma sumaru zamowioną przesylke dostałem ale nie w 72H ale dopiero po 2 tyg. Najfajniejsze ze na stronie swojej podaja w regulaminie ze jest to czas przyblizony ktory moze ulec zmianie.Ale zeby az tyle? Niestety tak, nawet nie dostałem odpowiedzi czemu tak sie stało jak sie stało a wiem ze wina ewidetnie była ich a nie firmy przewozowej. Ciałem z cała sprawą jakas rekompensate... nie ma na to szans.Zasłaniają sie swoim regulamine i niestety nic im nie mozna w tej kwestii zrobic. Ja niestety mimo iz ceny mają czasem atrakcyjne wiecej u nich nie kupie a to tylko z tego powodu ze nie potrafią postepowac z klientem. daliby jaki dodatek do zamawainego sprzetu i innaczej bym patrzył. A tak to odpwiedz nasuwa sie sama. Jak zapołaciłes to mają cie w D... Najfajniejsze jest to ze zaproponowali mi ewentualny zwrot kosztów, ale co 2 tygodnie mogli sobie moimi pieniązaki pooperowac to ich, bo tu niestety płaci sie tylko i wyłacznie z góry. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:55 nie polecam , wiele kłopotów klientów opisywanych nawet na łamach tego portalu. brak mozliwości ochrony klienta najbliższy sąd Paryż pozdraiwiam Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Pixmania-sklep on-line 03.08.05, 18:44 jestem kolejna zawiedzona kl9jentka pixmani, przesylka po 2n tygodniach, brak instrukcji . nerwow ile przez nich stracilam to ja jedna wiel na emaile odpisuja raz w tygodniu. nigdy juz u nich nie kupie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: Pixmania-sklep on-line IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:07 www.idg.pl/forum/thread.asp?ForumID=57&TopicID=21139 - tu trochę więcej niezadowolonych gości pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś