kasztannova 05.02.07, 17:13 Hehe - a może do Anglii na lipiec?? :) Tak w ogóle to jak się kupuje coś czego jeszcze nie ma? Za granicą kupujecie taką książkę? Zamawiacie? Jak to wygląda? Pozdrówka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasztannova Re: A może 05.02.07, 17:17 yyy sory za powtórke tytułu, no i że nie sprawdziłam wątku gdzie jest podane coś o sprzedaży /przed:)sprzedaży/. Przez Empik? Polski? Jakie są terminy? Ja już próbowałam coś sprowadzić przez Empik - miało być /film na dvd/ a nie było na czas, ani jak się okazało nie mogło być w ogóle. Brak teraz zaufania :) Jak płacicie? Pa pa Odpowiedz Link
ewengarda Re: A może 06.02.07, 14:43 czesc, w kwestii Empiku - jak jestem do nich maksymalnie zrazona (do sklepow normalnych, z innternetowym do czynienia nie mialam), to skusila mnie cena. Po wymianie korespondencji z paniami z biura obsługi zaklepalam sobie ksiazke - ale, jak powiedzialam, czynnikiem decydujacym byla ta gwarantiowana cena kolo 77 pln - za szosty tom po angielsku zaplacilam - w empiku zreszta - 99,99 wiec roznica jest. Tym niemniej jednak nie chce, zeby mi wysylali - moj plan jest taki, ze odbiore sobie w jednym z poznanskich salonow empiku i tam tez zaplace w kasie - wg. regulaminu sklepu internetowergo istnieje taka mozliwosc.A jak bedzie w praktyce, przekonamy sie 21 lipca;-)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kasztannova Re: A może 12.02.07, 16:05 Znaczy że myślisz, że będzie angielska wersja dostępna w tym samym czasie w Polsce jak w Anglii - czyli w dniu 21 lipca? Pozdrowienia Odpowiedz Link