Gość: beata IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 12:35 Chcialabym kupic telewizor LCD 26 (16X 9)(innych chyba nie ma?), ale nie wiem,czy koniecznie musze miec C+ ? Czy mozna ogladac na nim kablowke? Za rady bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: locoloco Re: LCD 26? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:42 witam jaką masz odległość od ekranu ? w jakiej klasie cenowej ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: LCD 26? IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.05, 13:54 Czesc, 3-3,5 m 2-3,5 tys zl. Duzo wczoraj siedzialam w internecie i nawet spisalam sobie Twoj e-mail, bo udzielasz konkretnych informacji. Niestety doszukalam sie wiadomosci, ze jednak nie warto kupowac LCD (przynajmniej w mojej kategorii cenowej-20,23,26cali) ze wzgledu na sygnal (kablowke ). Czy mam racje? Juz zaczelam sie zastanawiac nad tym wielkim pudlem, ktore nie wiem doprawdy gdzie wstawic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: LCD 26? IP: 83.9.5.* 10.12.05, 02:48 witam nie masz racji 26 LCD przy kablówce gra super . Jedynie źle o tj wielkości telwizorów może powiedzieć ktoś kto ma słaby sygnał. Dziś prezentowałem własnie modele 26" LCD grupie osób / testy powadzimy ze specjalnym sprzetem/ Znakomicie prezentuja się: Panasonic LX 50 JVC s 60 LG LX 2 JVC C 31 Samsung r 51 jednak przy Twoich srodkach musiałabyś pozostać przy Samsungu 27 T 51 lub JVC 26 a 60 Poproś o pokaz w domu i sprawdź oraz decyduj sama. szczegóły pokazów w domu mail - pokazyhdtv@inetria.pl nie kupuj bez pokazów - bo mozesz mocno żałować pozdrawiam kiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: LCD 26? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.05, 18:24 Czesc, musze to przemyslec, bo juz sie decydowalam na JVC AV 28 X5(32 chca dzieci, ale mysle ze jest za duzy). Bylam nawet w Geant i AGD, ale nie bylo ani jednego modelu tej firmy. Zastanawialismy sie z synem dlaczego telewizory (glownie kineskopowe, bo teraz tylko na te patrzylismy -a szkoda) maja obraz bialego -bialy -(Philips 28PW8719)-niebieski-(prawie cala reszta) a nawet fioletowy. Czy to zalezy od modelu kineskopu, czy od regulacji? Gdzie szukac JVC? Obejrze jeszcze te, o ktorych napisales. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: LCD 26? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.05, 18:27 Zapomnialam spytac, co to znaczy ,,ze specjalnym sprzetem''? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: LCD 26? IP: 83.9.41.* 13.12.05, 03:04 witam testy dotyczą róznych ekranów- gdyż dziennie otrzymujemy od kilkudziesieciu do kilkuset pytań DVD WMVHD Tuner Quality tv Komuper z oprzyrządowaniem z USA i Japonii. zwykła antena siatkowa dvd dvd z HMI Pal z anteny satelitarnej po złączach analogowych i cyfrowych rozgałeziacze sygnałów Komp z róznymi złaczami i karatami Laptop Takie testy prowadzi sie w laboratoriach producentów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś