zona_jarka 23.11.06, 13:20 Dla czego tak renonomowana firma nie dba o swoją markę, i "wypuszcza" co raz gorsze wyroby, mam tu głównie na myśli telewizory tradycyjne (kineskopowe). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jackk3 Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.abhsia.telus.net 23.11.06, 16:49 Poniewaz TV tradycyjne to obecnie rynkowy przezytek. Moze sie myle ale wiekszosc producentow kontraktoje TV CRT u innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:30 No i co z tego? Ktoś kto ma teraz kineskopowego Panasonica który mu nawala nie kupi już LCD lub plazmę tej właśnie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarga Re: Panasonic co raz gorszy 24.11.06, 09:32 Nie do końca prawda. Telewizory LCD i plazmy Panasonica cieszą się bardzo dobrą opinią w przeciwieństwie do ostatnich modeli CRT, chociaż wcześniejsze modele CRT były świetnymi telewizorami np seria PD, PX, PM. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Panasonic co raz gorszy 24.11.06, 11:45 Mam nowego 32 calowego Panasonica CRT i w czym on jest gorszy od swych poprzednikow? Bo moze w niewiedzy zyje, zachwycajac sie moja nowa zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarga Re: Panasonic co raz gorszy 24.11.06, 12:24 Jeżeli jest to model TX-32PS12, to nie posiada filtra grzebieniowego. Kineskopy w tych telewizorach nie są produkowane przez firmę Panasonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.petrus.com.pl 24.11.06, 12:27 Od ponad roku mam Panasonica TX-29PX15P wyprodukowanego w Czechach,kineskop MT Picture Display Germany(Matsushita-Thosiba).-Jestem z niego bardzo zadowolony.Niestety sprzedawane obecnie odbiorniki(w 100Hz są tylko 2 modele i to najgorszej serii PS)są w całości produkowane w Polsce.Tyle,że w Polsce Matsushita nie ma żadnej fabryki telewizorów! Cała manufaktura to Daewoo Polska...i kineskop (Qintrix!???)też. -To i jakość nie ta. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Panasonic co raz gorszy 27.11.06, 10:12 Hmmm, mam juz 3 miesiace TX-32PS12P i wciaz jestem z niego zadowolony, jedyna rzecz, do ktorej sie moge przyczepic to kolor czarny, ktory widze podczas ogladania filmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.bochnia.pl 04.12.06, 18:05 chyba chciałes powiedzieć -brak czerni. 32ps12 to bardzo słaby telewizor. falujący obraz przekłamania w kolorystyce, zła geometria. 29ps12 wypada dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:52 radio samochodowe panasonic to syf NIGDY WIECEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 14:39 panasonic robi tylko dobre plazmy, a jesli chodzi o tradycyjne TV lub LCD to upadek, kupuje panele do LCD od innych producentow, trzeba kupowac tych ktorzy maja najlepsze teraz technologie czyli LG, Philips lub Samsung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eser Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:52 www.nowetrendy.pl/index.php/news/id/785 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 02:18 witam Panasonic odpuszcza sobie , tak jak wszystkie inne firmy - telewizory CRT. Jeśli chodzi o LCD - to nowe modele produkowane są na bazie własnych matryc z nowej fabryki. Nowe technologie jakości matryc najszybciej na swiecie wprowadza Sharp. hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=12241pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Panasonic co raz gorszy IP: *.aster.pl 24.03.07, 19:51 a ja mam model panasonica TX-29PM11P i jestem baardzo zadowolona! Nowsze modele od niego mi sie nie podobaly ze wzgledu na slaby obraz. Odpowiedz Link Zgłoś