Gość: mama IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.06, 09:59 syn ma radio z tym,jak mu pod choinke to podaruje,zmiesci tam te plytki ktore balagania auto?Glupie ale patrzec na to juz nie moge Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-) Re: USB-patyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:14 > syn ma radio z tym Znaczy, z czym on ma to radio? Z patykiem? Różne rzeczy widziałem na USB, wentylatorki, lampki, ale patyków jeszcze nie. > jak mu pod choinke to podaruje A po co mu drugi patyk, przeciez jeden już ma z radiem. > zmiesci tam te plytki ktore balagania auto? A teraz powaznie, a jakie płyty on ma? Takie zwykłe, kupione w sklepie, czy moze nagrane na kompie z muzą na MP3. Bo jak te drugie, i jak ma np. 10 takich płyt, to razem jest ok. 7 GB. Nie kupisz raczej takiego dużego pendrive (tak to sie nazywa) > Glupie ale patrzec na to juz nie moge To może kup lepiej jakiś futerał,czy uchwyt na płyty CD do samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: USB-patyk IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.06, 11:03 dziekuje,pomimo zlosliwosci rozjasniles mamusie,z otworem,z internetu,myslalam o 1-ymGB czyli to 2-ie?. Nic juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: USB-patyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:14 Po pierwsze, to musisz wiedziec, co mozna wetknąć w to gniazdo USB w radiu. Czy moze to być zwykły pendrive, czy moze musi być odtwarzacz MP3 albo jakis iPod. Jeśli mozna wetknąć zwykły pendrive USB, to jak pisałem na 1 GB pendrivie zmieści sie tyle muzyki co na mniej więcej 1,5 płyki, czyli raczej nie rozwiąże to problemu z bałaganem w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: USB-patyk IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.06, 11:24 Wesolych Swiat zycze,dam sobie spokoj,mialam ideie ale odjechaly mi czasy.Trudno Odpowiedz Link Zgłoś