cinekk1 23.02.07, 13:50 Coś się dziwnego dzieje. Euro AGD podniosło ceny na wszystkie telewizory. 200- 300 złotych, a czasem więcej. Podobno srzedaż szła świetnie i ceny podniesiono. Czyli kto nie kupił wcześnie, zapłaci więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnien Re: Ceny telewizorów rosną? 02.03.07, 15:05 Zupełnie sie zgadzam, śledzę cene pewnego modelu. Były promocje: ŚWIĄTECZNA, SYLWESTROWA, KARNAWAŁOWA, OBNIŻKOMANIA i teraz też jest następna. Nie uwierzycie co promocja to cena TV jest wyższa. Pytam wiec co to za promocje ???. A wszyscy mówią, że ceny TV LCD idą w dół !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: Ceny telewizorów rosną? 02.03.07, 15:05 Zupełnie sie zgadzam, śledzę cene pewnego modelu. Były promocje: ŚWIĄTECZNA, SYLWESTROWA, KARNAWAŁOWA, OBNIŻKOMANIA i teraz też jest następna. Nie uwierzycie co promocja to cena TV jest wyższa. Pytam wiec co to za promocje ???. A wszyscy mówią, że ceny TV LCD idą w dół !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinekk1 Re: Ceny telewizorów rosną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:55 Tylko teraz Media Markt strzelił za LG 32LC2R cenę wymiatającą konkurencję. Ale to chyba jaskółka co wiosny nie czyni. Ceny rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: Ceny telewizorów rosną? 03.03.07, 18:14 W uzupełnieniu dodam, że obecnie jest w Euro promocja "KRYPTONIM KASA" - uważajcie na kasę, ja uważam, mój TV LCD wciąż na tym samym poziomie, cena wymyślona pzrekreślona a ta faktyczna to bije na łeb na szyję ceny w innych. Gdyby nie raty to nie śledziłbym, cóż ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: Ceny telewizorów rosną? IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 23:14 ludzie! kupujcie w sklepach internetowych to zaoszczedzicie duzo pieniązków! Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: Ceny telewizorów rosną? 05.03.07, 21:56 Jasnę, tylko tam po świętach p u s t k i !!! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Ceny telewizorów rosną? 06.03.07, 11:29 Wg mnie spadają i to sporo. Od pewnego czasu śledzę interesujący mnie model LCD 37". Latem zeszlego roku kosztował prawie 6000, teraz niecałe 5000. Myslę, że latem zajdzie poniżej 4500 i wtedy będzie gotowy do kupna...;) Podane wyżej ceny są z grubsza uśrednione - sprawdzam je w Euro, Avans, MM i sklepach internetowych. O dziwo w sklepach internetoewych wcale nie jest tak tanio..... Odpowiedz Link Zgłoś
mnien Re: Ceny telewizorów rosną? 07.03.07, 20:25 Jest taniej niż np. w MM, sklepy internetowe rzadko aktualizują swoje strony, wychodząc z założenia, że i tak klient zadzwoni lub napisze w sprawie warunków sprzedaży. ... ...robię to co kocham, to nikomu nie szkodzi, robię to no bo to lubię i wiem że wiesz o co mi chodzi, robię to bo chcę to robić i wiem że to mi wychodzi, chcę i robię to, cała reszta mnie nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cinekk1 Re: Ceny telewizorów rosną? 08.03.07, 09:02 Ale kupowanie sprzętu klasu średniej i wyższej jest lekko (przez internet) dziwne. Jeśli kupuję plazmę za 20 tysięcy, to chcę ją zobaczyć, wziąć pilot w rękę, poznać się z takim urządzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
koljax Re: Ceny telewizorów rosną? 08.03.07, 14:08 cinekk1 napisał: > Ale kupowanie sprzętu klasu średniej i wyższej jest lekko (przez internet) > dziwne. Jeśli kupuję plazmę za 20 tysięcy, to chcę ją zobaczyć, wziąć pilot w > rękę, poznać się z takim urządzeniem. Mozna sobie obejrzec i dotknac w MM a potem poszukac tego modelu w sklepie internetowym i zamowic, jesli jest taniej. Proste ? Odpowiedz Link Zgłoś
koljax Re: Ceny telewizorów rosną? 21.03.07, 13:52 Tez mam takie wrazenie ze ceny LCD albo sie zatrzymaly od poczatku roku albo wrecz wzrosly. A mialo byc tak pieknie: www.nowetrendy.pl/index.php/news/id/2201 Odpowiedz Link Zgłoś