rumburakk1 08.03.06, 14:21 allegro.pl/item90153142_h_neuhaus_sztuka_pianistyczna.html nie wiem czy to ta sławetna pozycja której wszyscy szukają ale może przyda się jakiemuś nowemu Rubinsteinowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamek Re: neuhaus na allegro 08.03.06, 14:32 Słówko od admina: mimo tego, iż to faktycznie wartościowa i pożyteczna pozycja wydawnicza, nie powinny się na forum pojawiać oferty handlowe, OK? Tym razem nie kasuję, ale w przyszłości i owszem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rumburakk1 Re: neuhaus na allegro 08.03.06, 15:36 chciałem tylko dać wskazówkę bo książke umieszczono w innym niż zwykle dziale. to nie jest moja aukcja i nie mam z tego tytułu żadnych korzyści. Chcesz to wywal wątek i po sprawie. Czy każdy post mówiący gdzie jest jaki koncert i gdzie można kupić bilety tez będziesz kasował? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: neuhaus na allegro 08.03.06, 16:19 Ejże, nie nerwowo proszę. Jeżeli wątek będzie zawierał link prowadzący do możliwości zakupu on-line - obojętne czy to będzie płyta Zimermana, bilet na koncert Nigela Kennedy'ego czy pęczek koperku zawinięty w papier nutowy - jako oferta handlowa posiada on status reklamy i będzie musiał zgodnie z regulaminem forum zostać usunięty. Natomiast informacja, której przykład podajesz, oczywiście nie będzie moderowana. Również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abacaba Re: neuhaus na allegro 10.03.06, 15:39 No pięknie, 36 złotych. W księgarni FN była kiedyś za 100, w obwolucie za 150, kilka lat temu na Moliera za 300. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś