Dodaj do ulubionych

problem z rodzicami,pomocy :/

19.05.12, 16:10
Moi drodzy,pewnie nieraz mial ktos z was co najmnie jeden konflikt z rodzicami.u mnie to sie juz ciadnie od bardzo dawna, a sek w tym ze moi rodzice chce zebym dla nich zawarla w banku umowe oszczędnościowo-budowlana o.O no i nie wiem co zrobic? mam 25lat dopiero zaczynam wlasne zycie,a jesli ja bede potzrrebowala pieniadze z banku na kupno domu, a wezme juz kredyt dla rodzicow to co wtedy...moi rodzice sa juz po 50tce, i jeszcze niczego sie nie dorobili, a teraz czekaja na mnie az ja im pomoge, bo nikt inny z rodziny jakos nie chce tego zrobic. oczywiscie jesli o mnie chodzi to ja musze sobie sama za wszystko placic, bo oni nic mi nie dadza, bo moja mama nie pracuje, bo sie tlumaczy ze w wieku 50 lat nikt jej nie przyjmnie, a do tego ma 5 letnie dziecko, ktore nie moze zostawic same z moim ojcem emerytem w domu, bo sobie ojciec nie poradzi -.- ale ja chce tez w koncu zaczec swoje zycie,czy to jest tak trudno zrozumiec. i jeszcze do tego moi rodzice maja ciagle pretensje do mnie ze sie nie zajmuje 5letnim bratem, ale dlaczego mam to robic? ja mieszkam 400km od moich rodzicow i co tydzien nie moge do nich jechac tylko po to by nianczyc brata i sluchac jak bardzo niecierpia mojego chlopaka, bo przeciez mogla sobie jakiegos lepszego(takiego jaki mamie sie podoba i do tego bogatego)chlopaka znalesc. jestem przez to wszystko dzien w dzien smutna, do slownie nic mnie juz nie cieszy. prosze po rade i goraco dziekuje
Obserwuj wątek
    • mala200333 Re: problem z rodzicami,pomocy :/ 23.05.12, 19:43
      To bardzo brutalna rada, ale mówić stanowcze...NIE. Na pożyczkę, na nianczenie brata! NIE, bo zginiesz! Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka