Gość: Niunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:26 Ciągle tylko sex i sex, aż się nie chce tego czytac....bleeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niunia Re: sex, sex, sex!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:02 Pumaaa nie pójde do klasztoru bo Ty juz tam jestes ;p Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: sex, sex, sex!!! 27.07.04, 07:32 Sex jest czescia naszego zycia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...poczytajcie... 23.07.04, 10:29 ... pocztytajcie troche posty jaki wniosek sie nasunie? ze powazne to problemy? ze gdy wejdzie to wysunie ze do picia ktos Cie zmusza zamiast mleka inne trunki ze od tylu, czy tam z boku nie najlepsze masz warunki w telewizji pokazano, ze 69 dobrze sluzy i co bedzie jutro rano gdy sie jemu nie wydluzy? czy do druta nie podobne jest to forum wciaz czytane proste gdy sie na nie patrzy lekko tez powyginane ... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...poezja... 23.07.04, 10:59 ... nie poezja to lecz rymki a wiec daruj te przycinki chyba, ze Ty zawodowo krytykujesz tu wokolo ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...poezja... 23.07.04, 11:02 tak, mogę zostać Twoim krytykiem. napisz więc coś głębszego a ja to zrecenzuję Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...gleboko... 23.07.04, 11:08 ... tak gleboko ja nie siegam bo za krotka moja reka do oceny - to nie rymki lepiej ocen te wydymki ktore pisza w roznych watkach to ciekawsze, bardziej wciaga ja nie szukam tu krytki pisze tak - bo mam nawyki ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...gleboko... 23.07.04, 11:35 jak mam je krytykować skoro są beznadziejnie beznadziejne :P już mi się znudziły teraz jakiś facio by się przydał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...krytyk... 23.07.04, 11:43 ... krytyk antytworca zwany co podwaza zawsze ramy w jakich tworca stara tworzyc by ten swiat mogl w koncu ozyc poza instynkt rozum siega siega tam tez moja reka by ulotne zlapac mysli i smakowac prawdy kisci niczym z francuskiego grona prawda kapie z takiej kisci fermentuje i w "burbona" zmienia tejze prawdy mysli ... Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: ...krytyk... 23.07.04, 11:48 e nie podoba mi się, zresztą nie znoszę poezji we wszystkich wydaniach. papa owocnego tworzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...smakowanie... 23.07.04, 11:52 ... bo jak moze sie podobac gdy zakladasz, ze nie trawisz good bye, zycze powodzenia moze na POEZJE trafisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...loli... 23.07.04, 12:57 ... ach lolitko moje dziecie czyzbys pume omamila? to smakuje wysmienicie dusze we mnie rozbudzila ... Odpowiedz Link Zgłoś
ania2191 Re: sex, sex, sex!!! 23.07.04, 11:26 maly facio jesteś niesamowity ze swoimi odpowiedziami w formie wierszy. Fajnie się je czyta, gratuluje wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio ...nie wiem.... 23.07.04, 11:35 ... podziekuje, choc sam nie wiem czy jest czego gratulowac bo niektorzy rowniez twierdza ze ma wyobraznia chora ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuMa Re: ...nie wiem.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.07.04, 17:25 Tymi rymami to kobiete mozesz uwiesc. Jakbys mi tak porymowal to jakbym cie dorwala....... o matko az mi sie goraco zrobilo........... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ...nie wiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:44 coś ty tak lipnie zrymował czyżbyś grafomanów się naczytał zacznij czas swój nie marnować gdyż tak łatwo można skonać a rozwijać swe przymioty bo umierając ze zgryzoty można czasami pomylić czasy i ... sam dopowiedz sobie ... gdyż odpowiedź ta tkwi w Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: ...nie wiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 01:16 Zastrzegam sobie, ten nick jest juz zajety, ja jestem lol, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: sex, sex, sex!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:44 Maly_facio rymujesz swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfild Re: sex, sex, sex!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 01:01 Proste rozwiazanko niechcesz sluchac Teorii to zacznij praktykowac KAMASUTRE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: sex, sex, sex!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:42 O JEZUS, TO NIE CZYTAJ!!!! WIELKA MI STRATA. A CO TY MYSLISZ, ZE TO FORUM JEST OAZĄ SEKSU?? WSZĘDZIE TEGO PEŁNO, JEŚLI CHCIAŁABYŚ UNIKNĄĆ TEGO TEMATU, TO NIE WIEM CO MUSIAŁABYŚ ZROBIC, CHYBA RZECZYWIŚCIE IŚĆ DO KLASZTORU, ALE TO TEŻ NIE JEST PEWNE. JAK MNIE WKURZAJĄ TAKIE PURYTANKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: sex, sex, sex!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:43 WAL SIĘ kITTY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitty Re: sex, sex, sex!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:13 OOOOOOOOO TYLKO NIE 'WAL SIE' BO TO Z SEKSEM ZWIĄZANE. JESZCZE SIE OKAZE, ZE MASZ Z TYM TEMATEM COS WSPOLNEGO, I CO WTEDY BEDZIE? PEWNIE CZERWONA PLAMA NA POSCIELI HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: sex, sex, sex!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:21 ekstra sprawa...ostatnio bawiłam sie na łonie natury...POLECAM ;))) Odpowiedz Link Zgłoś