Gość: ania IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 00:37 Ciekawa jestem czy faceci lubią dziewice? Może czasami warto poudawać troszkę grzeczną dziewczynke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: dziewica!!! 20.08.04, 00:45 Gość portalu: ania napisał(a): > Ciekawa jestem czy faceci lubią dziewice? Taaaa, zwlaszcza Andrzej S i jego koledzy....:) >Może czasami warto poudawać troszkę > grzeczną dziewczynke? ze niby w rajstopach czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cashca Re: dziewica!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 02:01 Mnie sie wydaje ze lubie dziewice bo wiedza ze nigdy wczesniej tego nie robilas z zadnym innym -ze jemu powolilas najdalej-do konca.Ale czy udawac ?Ja bym, nie potrafila!Zupelnie inaczej przezywalam to za pierwszym razem ,inaczej teraz.Nie radze udawac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: dziewica!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 10:11 albo dlatego że wiedza, iż nie masz ich z kim porównać, więc nie boją się, że zostaną ocenieni jako kiepscy, a ich fujarki - takie malutkie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: dziewica!!! 20.08.04, 08:06 Ty głupia cipo!!!!! nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. nawet jak dostałaś strupów na piczy to nawet one tego nie zastąpią i tadycynie ciąg druta bielawie i zastąp czaroffnice!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dziewica!!! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 00:17 skąd w tobie tyle agresji???? Odpowiedz Link Zgłoś