Dodaj do ulubionych

===>wpadka<===

IP: 82.177.8.* 24.08.04, 21:50
Miesiąc temu miałam swój pierwszy raz z moim chłopakiem. Wyszło to wszystko
bardzo spontanicznie. Byliśmy na imprezie, po której on zaprosił mnie do
siebie i tam to zrobiliśmy. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie pękła nam
prezerwatywa. No niestety podobno sie zdarza... Jestem bardzo zakłopotana po
tym zajściu... Pojawiła mi sie dziwna narośl na pięcie. Czy to możliwe, że to
ciąża pozamaciczna??
Bardzo proszę o pomoc, nie mam sie kogo poradzić...
Obserwuj wątek
    • bussiness Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 21:51
      niestety najprawdopobniej twoje przypuszczenia sa sluszne. Jedyne wysjcie to
      strzelic sobie w leb
      • wujasek Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 21:59
        a no właśnie, tak wyszło że jesteś w ciąży pozamacicznej, to są pierwsze oznaki
        ciąży, następnym jest wypadanie włosów, zaskórniki, wągry, łupież itp. No ale
        cuż, no niewątpliwie wpadłaś, teraz pozostaje Ci czekać 9 miesięcy.. Niestety
        Twój problem jest na miejscu bo Twój partner mógł dwie założyć to bys teraz nie
        była w ciąży. Życzę powodzenia w wychowywaniu i jak coś to jestem chętny na
        chrzestnego..
    • mariolka99 Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 21:55
      Ja myślę że to mózg autora/ki posta. Gratulujemy;)
    • Gość: Magda Re: ===>wpadka<=== IP: 66.225.241.* 24.08.04, 22:02
      Moim zdaniem nie.
    • vampirrka Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 22:09
      Jesli ta narosl jest na lewej piecie to jestes w ciazy, jesli na prawej to
      tylko poczatek trad ale nie martw sie przy tradzie amputuja ci noge tylko do
      kostki. Powodzenia.
    • Gość: Karolka15 Re: ===>wpadka<=== IP: 82.177.8.* 24.08.04, 22:10
      Strasznie sie boję, a wy sobie jaja robicie. Naprawde to dla mnie problem. Co
      ja mam powiedzieć mamie?? Przecież ona mnie zabije!! mój chłopak jeste wiele
      ode mnie starszy(ma 19 lat). On nie chce mieć kolejnego dziecka, bo ma już
      jedno.Ja nie chce go stracić!!! Zależy mi na mim. I prosze mi nie wmawiać, że
      to mój mózg. Ja naprawde wiem gdzie on jest. Poprostu nie bardzo wiem "o tych
      sprawach", gdyż chodze do szkoły katolickiej, z samymi dziewczętami. Zakonnice
      nie rozmawiaja z nami na ten temat!! Skad mam to wiedzieć?? Naprawde sie
      boje.... Help...
      • Gość: a.g9910 Re: ===>wpadka<=== IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:15
        Fajne farmazony!!!!
        Moja kumpela była w klasztorze z zakonnicami,bo ją mama tam oddała na
        wychowanie,i co??
        zakonnice same sobie robią wszelako dobrze,a ty takie głupoty piszesz,ile masz
        dzieckoo latek>??/ to jest na pewno ciąża poza piętowa,skoro ci guz na niej
        wyrosnął.
        Pomudlmy sie do Boga,ze takie nie kumate dzieci tworzy......
      • Gość: kot Re: ===>wpadka<=== IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 24.08.04, 22:16
        ale skoro piszesz na forum internetowe to chyba uzywasz internetu i napewno
        znajdziesz o wiele bardziej wiarygodne informacje niz tutaj ( wypowiedzi 15
        latek takich jak ty ) a ta narosl to prawdopodobnie grzyb ;) hehehe

ps . rzuc ta szkole w cholere!!! pingwiny sa glupie :)
    • wujasek Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 22:17
      jezeli chcesz sie pozbyc ciąży to amputacja nogi jest jak najbardziej wskazana,
      bedziesz chodzić o lasce ale z czasem przywykniesz, moze zeby sie ciaza nie
      przemieściła na drugą nogę to obie amputuj, bedziesz chodzić o dwóch laskach ..
      pozdrawiam
      • Gość: Kleopatra 25 Re: ===>wpadka<=== IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.08.04, 22:23
        wszyscy mają rację, usuń nogi a jak to nie pomoże to jeszcze macice żeby sie
        tam razem z krwią nie przeniosło. wszystko jest mozliwe, skontaktuj sie z
        najblizszym hirurgiem a jak nie to powiedz komus niech odrąbie Ci nogi a
        brzytwa usunie macice
    • bussiness Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 22:24
      w tak skomplikowanych przypadkach najlepiej odgryzc noge samemu
      • Gość: dziewcze Re: ===>wpadka<=== IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:22
        buahahahahahaha
    • Gość: ania12200 Re: ===>wpadka<=== IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:29
      hmmm wiesz ostatnio nawet slyszalam ze kobieta przez peeding zaszla w ciaze
      wiec wszystko jest mozliwe radze isc do ginekologa sie zbadac.... bo w twoim
      wieku to ciezko Ci naprawde bedzie... a dla chlopaka possdro ze chociaz wie co
      to prezerwatywa ;)
    • makaluu Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 22:30
      Owszem jesteś w ciąży. Ciąża nanożna przebiega szybciej i dziecko pojawia sie
      już po 3 miesiącach. Bardzo Ci współczuje. Zacznij już kupowac wyprawke.
      Niestety mam jeszcze jedna złą wiadomość. Poród przy takim rodzaju ciąży jest
      bardzo, bardzo bolesny.
      • Gość: m.m. Re: ===>wpadka<=== IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 08:44
        gdyż dziecko musi sie przecisnąć na świat przez duży palec, tuż pod paznokciem.
        Masakra!
    • sorbetka Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 22:41
      Moja koleżanka miała podobny przypadek. Jednak łatwo sie z tym uporać. Trzeba
      1. Moczyć nogi i kwasie siarkowym (VI)
      2.Polać czymś łatwopalnym i podpalić.
      3.Chodzić po szkle.
      4.Chodzić po rozrzażonych węglach.

To naprawde pomaga.
      • Gość: Kleopatra 25 Re: ===>wpadka<=== IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.08.04, 22:59
        no jak juz te sposoby nie pomogą to nie wiem jest jeszcze jeden, idz na skok
        bandzi, moze z nog ci sie cofnie do zoladka a pozniej zwrocisz i bedzie po
        problemie. a i pamietaj ze seks jest jak skok na bandzi , jak peknie guma to
        masz przejebane..
        • Gość: Karolcia15 Re: ===>wpadka<=== IP: 82.177.8.* 24.08.04, 23:04
          Juz próbowałam wszelakich wymiotów. Piłam sobe oczyszczona i nic... Narośl
          nadal jest.Na dodatek zaczyna mnie boleć... Wokół niej jest spore
          zaczerwienienie....
          Czy mam jakoś powiedziec o tym chłopakowi czy sama z tym walczyć?? Ja NIE chce
          go stracić...
      • Gość: ntb20 Re: ===>wpadka<=== IP: *.k1.isko.net.pl 24.08.04, 23:03
        a ja to pierole bylo sie nei ruchac z kolesiem. co ty myslisz ze one sie teraz
        z toba hajtnie. pewnei ze nie . wylozy na ciebie a co ty sobie myslalas ze
        jest on taki glupi zeby sie przyznac ze to jego dziecko. nie powazna. a na noge
        to najlepsza bedzie amputacja
        • wujasek Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 23:10
          no ja jeszcze poradzę że może podwójna lewatywa albo potrójna taką wielką
          gruchą przez odbyt albo coś i przepłukańsko zrobić :D możesz spróbować :D nic
          nie tracisz tylko ewentualnie same przyjemności, najwyżej będzie druga ciąża
          pozamaciczna buahaha
          • makaluu Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 23:18
            Tak z tą lewatwa to dobry pomysł. Tylko pamiętaj aby wcześniej nałożyć
            wazeline... Użyj 5 itrów wody i 0,5l środka piorącego. Powinno pomóc. W razie
            czego ci tyłek rozsadzi... No ale to chyba lepsze niz ciąża..
            • Gość: Kleopatra 25 Re: ===>wpadka<=== IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 24.08.04, 23:26
              kolejna mozliwosc to moze z petarda sproboj, albo bańki na dupie czy tam nodze
              postaw to może jakoś wyciągnie heh a zeby zabić nude albo nawet siebie to
              sproboj zabawe jak napisalam wyzej z petarda ewentualnie moździeż albo jak masz
              dostep to granat , skutecznosc 100% polecam dla ciebie
            • Gość: koleżanka Re: ===>wpadka<=== IP: 80.51.229.* 25.08.04, 00:25
              weź 0,5 litra zimnej wody i trzy opakowania proszku do pieczenia... i zrób
              lewatywę ... powinno pomóc, bo nogi ci TEŻ rozerwie :P
            • Gość: m.m. Re: ===>wpadka<=== IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 08:46
              polecam perwoll kolor medżik - niezapomniane wrażenia wzrokowe!
    • wujasek Re: ===>wpadka<=== 24.08.04, 23:30
      spróbój z wyciorem od armaty i przeczyść sobie niektóre otwory tak żeby sie
      dostać do tego miejsca na pięcie, uwaga ale ten wycior musi być duży żeby
      zlikwidować płód, jak nie, to pozostaje siesiera a jak nie to może wszamaj noge
      przy okazji bedziesz najedzona ..buahaha
    • Gość: tomek Re: ===>wpadka<=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 08:01
      to zjawisko nazywa sie PIETA ACHILLESA zapierdalaj do ginekologa
    • losiu4 Re: ===>wpadka<=== 25.08.04, 08:33
      powazna sprawa... żeby to jeszcze na prawej nodze było, to niech... ale jeśli
      na lewej...

Pozdrawiam

Losiu
    • jagodka2 Re: ===>wpadka<=== 25.08.04, 09:00
      Pierwsza sprawa: Nie jestes troszke za mloda na sex??
      Druga sprawa: Test ciazowy kosztuje 10zl -idz do apteki, kup, zrob i po bolu,
      przynajmniej sie dowiesz czy jest sie czego obawiac.
      A jak nie masz 10zl to pozostaje tylko amputacja i sterylizacja-przykro mi
    • adziocha Re: ===>wpadka<=== 25.08.04, 13:35
      no to wpadlas po same piety!!
    • Gość: kina Re: ===>wpadka<=== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:46
      hmmm....ktos napisał o teście ciążowym-to nie do końca pewna sprawa jesli
      chodzi o ciąze pozamaciczna....test w takim przypadku ma prawo nic nie
      wykazac.Pytanie do Ciebie dziecino-czemu z góry myslisz o ciazy pozamacicznej??
    • Gość: Diablica hehehe Re: ===>wpadka<=== IP: *.crowley.pl 25.08.04, 20:00
      Co ty pojebana jestes z ta pieta i ciaza pozamaciczna .. gdzie zes to
      wyczytała ... ja pierdole dziewczyno ja mam 16 lat i wiecej wiem na te tematy...
      a ta szkoła katolicka po co ci to jak i tak sex uprawiasz heheh....
      gdybys madra była i troche w internecie poszukała to wiedziąłabys ze jak sie
      wpadke zaliczy to sa 72 godziny na to by isc do ginekologa i poprosic o
      postinor to dwie tabletki ale za to jakie skuteczne... ale niestety juz jest za
      pozno ale i tak najlepiej idz sama do ginekologa ale prywatnego i wez ze soba
      minimum 50 zł na wizyte hehehe ps.pomysl troche to nie boli
    • Gość: Marta Re: ===>wpadka<=== IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 20:10
      Przede wszystkim jak sie zabierasz za sex to powinnas wiedziec co to jest ciaza
      pozamaciczna i ze gumka moze peknac.Twoj chlopak ma 19 lat a Ty 15.Myslisz ze
      on jest z Toba z milosci?Watpie,dla sexu.A co pieta ma do ciazy?Dzieczyno!! Ty
      gowno o tym wszystkim wiesz!!!!!!!!!!
    • Gość: Karolka15 Poroniłam??? IP: 82.177.8.* 25.08.04, 21:07
      Moia narośl na pięcie pękła... Zaczęła się z niej wydobywać dziwna substancja.
      Czuje sie okropnie... Poroniłam moje pierwsze dziecko... Możliwe, że już nigdy
      ne będę w ciąży??? Czuje straszny ból w nodze!!! Może mi coś tam jeszcze
      zostało?? do jakiego lekarza powinnam iść?? Help....
      • makaluu Re: Poroniłam??? 26.08.04, 22:07
        Niestety poroniłaś.... To bardzo przykre... Współczucia...
        Módlmy sie za dzieci, które wyciekły z nogi...
      • Gość: Kleopatra 25 Re: Poroniłam??? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.08.04, 22:14
        no zgodze sie z poprzednia wypowiedzia, niestety poronilas i bardzo Ci
        wspolczuje, a co do dzieci to moze bedziesz miala, jeszcze nasz jedna nogea co
        do lekarza to do wererynarza idz niech zbada czy droga noga jest jeszcze
        płodna ...
      • wujasek Re: Poroniłam??? 26.08.04, 22:18
        ból będziesz czuła jeszcze baardzo długo, nie wiadomo czy to się zagoi a co do
        substancji to może to są resztki nasienia Twojego partnera który nie trafił tam
        gdzie trzeba. Na taką rane zobacz czy pomoże butapren, powinno zalepić a jak
        nie to idź do rzeźni niech Ci odetną nogę, ty będziesz miała spokój a zwierzęta
        żarcie.
      • Gość: Marta Re: Poroniłam??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 12:56
        Sluchaj ciaza pozamaciczna nie jest na piecie,czy na rece,czy na dupie!!!!
        Poczytaj co to jest,albo spytaj kogos!!!
        No i bardzo wspolczuje,stracilas dziecko!!Wspolczuje,ale Twojemu chlopakowi i
        przyszlym dzieciom,choc nie bedziesz ich miala,bo pieta i pekla!!
        Masz po prostu grzybice,albo zakazenie idz do dermatologa,zanim utna Ci ta noge
    • niu_nia Re: ===>wpadka<=== 27.08.04, 13:03
      Gość portalu: Karolka15 napisał(a):

> Miesiąc temu miałam swój pierwszy raz z moim chłopakiem. Wyszło to wszystko
      > bardzo spontanicznie. Byliśmy na imprezie, po której on zaprosił mnie do
      > siebie i tam to zrobiliśmy. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie pękła nam
      > prezerwatywa. No niestety podobno sie zdarza... Jestem bardzo zakłopotana po
      > tym zajściu... Pojawiła mi sie dziwna narośl na pięcie. Czy to możliwe, że to
      > ciąża pozamaciczna??
      > Bardzo proszę o pomoc, nie mam sie kogo poradzić...

Masz ciążę pozamaciczną na pięcie - to masz przesrane bo będzie kłopot z
      chodzeniem a jednocześnie z jej donoszeniem

kup test ciążowy i stań na nim tą piętą z ciążą pozamaciczną

pozdr.
    • Gość: karolka15 Re: ===>wpadka<===asiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:55
      o kurwa, niesamowici jesteście. skąd bierzecie takie pomysły?narka
      • Gość: Karolka15 Re: ===>wpadka<===asiek IP: 82.177.8.* 02.09.04, 17:57
        Z życia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka