Dodaj do ulubionych

ciągle chcę się bzykać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:05
od pewnego czasu spotykam się z nową dziewczyną i pojawił sie poważny
problem, a mianowicie ja mógłbym się z nią bzykać non stop, ale ona nie daje
rady, ostatnio powiedziała mi żebym sobie znalazł kochankę bo ona nie daje
rady fizycznie, a robimy to tylko 2 razy dziennie
czy ze mną jest coś nie tak?
pomóżcie mi
Obserwuj wątek
    • ghostdogg Re: ciągle chcę się bzykać 25.08.04, 14:11
      Gość portalu: miecio napisał(a):

> od pewnego czasu spotykam się z nową dziewczyną i pojawił sie poważny
      > problem, a mianowicie ja mógłbym się z nią bzykać non stop, ale ona nie daje
      > rady, ostatnio powiedziała mi żebym sobie znalazł kochankę bo ona nie daje
      > rady fizycznie, a robimy to tylko 2 razy dziennie
      > czy ze mną jest coś nie tak?
      > pomóżcie mi

buu , nie kocha Cie , do tego ine jest trendy
      • Gość: miecio Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:25
        jest trendy i to jak najbardziej
    • Gość: heti Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.icpnet.pl 25.08.04, 14:20
      Mieciu, najwyraźniej spotykasz się z Dodą Elektrodą. Ona też się "bzyka".
      Najlepiej pogadaj z Radziem Majdanem, on z pewnością zna jakieś wytrzymałe
      laski.

A jeśli chodzi o jej sprawność fizyczną, podczas spotkań z kochanką wysyłaj
      Dodę na aerobik.
    • losiu4 Re: ciągle chcę się bzykać 25.08.04, 14:30
      nie chwal się tak, bo Cię cosmitki chętne stratują

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: miecio Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:33
        to nie jest przechwalanka, tylko problem
        pozdrawiam
        • losiu4 Re: ciągle chcę się bzykać 26.08.04, 07:29
          Gość portalu: miecio napisał(a):

> to nie jest przechwalanka, tylko problem

dla cosmitek to nie problem. Problem będziesz miał Ty, jesli Cię namierzą, bo
          fizjologii nie przeskoczysz,a cosmogerl są nienasycone :)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: peja Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.de.ibm.com 25.08.04, 14:32
      a moze masz zespół nadpobudliwości spowodowany małym fiutkiem?co?
      • Gość: miecio Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:36
        pewnie to jest to, jesli 20cm mozna uznac za maluszka
        • Gość: staszek Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:43
          masz na mysli 20 cm w spoczynku czy we wzwodzie? i od ktorego miejsca liczac?
          moze dziewczyne po prostu boli jezeli wchodzisz do konca?
          • Gość: miecio Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:47
            licząc z przodu od podstawy...
            • Gość: ona Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:48
              podstawy czaszki??? moze 20 cm i 20s moze nie satysfakcjonowac....
    • Gość: staszek Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:36
      zastanawiam sie po co piszecie takie bzdety! facet ma problem wiec albo
      pomozcie mu albo nie zabierajcie glosu w tym temacie!

moim skromnym zdaniem, mieciu, twoja dziewczyna cie zdradza! albo chce sie
      ciebie pozbyc, nie pozwala abys nabral wiatru w zagle a text o kochance na boku
      jest po prostu smieszny! dziewczyna czeka tylko na okazje zeby cie zostawic...
      albo ma problemy natury fizycznej!
      • Gość: on Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:59
        No ta ja mam rozwiązanie jego problemu. Zróbmy zrzutę na gumową lalę. One nie mówią nie...
    • Gość: maja Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.de.ibm.com 25.08.04, 15:06
      czy kobieta to przedmiot do rżnięcia?? a moze poporostu związek to nie sam
      sex...czy kto kolwiek odpowiadając na tą "prośbe o pomoc" pomyślał o
      tym...jasne, ze sex jest wazny, ale równe wazne jest uczucie, szacunek do
      drugiej osoby i czasami okazanie poprostu czułości!!
      • Gość: karolina Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 17:04
        Jeżeli ktos mi probuje wmówic że w związku nie liczy sie seks to wybaczcie, ale
        chyba żadna z was nie poznała prawdziwego seksu - mogę tylko współczuć! A mowa
        o kobiecie jako przedmoicie do rżnięcia uwłacza godności temu kto tak pisze!
        Udane życie seksualne jest bardzo ważnym składnikiem związku, owszem nie
        jedynym ale jednym z głównych! NIe wiem czy to podpucha czy taki jest stan
        faktyczny, jeżeli taki problem istnieje sugerowałabym szczera rozmowę bo
        namawianie kogos do szukania przysłowiowej dziwki jest z deka nie poważne!
        • verdandii Re: ciągle chcę się bzykać 25.08.04, 21:56
          mieciu, nieszczesny ty, to moze ty lepiej naprawde zadbaj jakos o jej kondycje?
          moze dziewczyna nie wyrabia po prostu kondycyjnie...jakis treningi
          wytrzymalosciowe... :D :D :D
        • Gość: Staszek Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:51
          Karolina ;) daj mi jakies namiary na siebie, po tym co napisala jestes moją
          Muzą :)
    • Gość: ON _17 Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 00:44
      Super masz sie czym chwalic 20cm to ja mam 21 TO TEZ CHWALENE SIE ALE COTAM!!:)
      • Gość: natasza Re: ciągle chcę się bzykać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 17:54
        jak sie nie uspokoisz to pozegna cie dziewczyna bo dla seksu to nikt normalny z
        nikim nie jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka