Gość: arewwa IP: *.net.pulawy.pl 29.08.04, 00:03 To co tu jest wypisywane to najgłupsze rzeczy na świecie!!!Pewnie 11-latki piszą bo dorwały się do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
methinks Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 29.08.04, 00:47 Nie, z faktu, ze tu jestes wnioskuje, ze sa tu tez 13 latki. Pozdrawim, MeThinks Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 29.08.04, 02:02 no nie przesadzaj bo ja mam 7 lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 20:33 arewwo skarbnico wiedzy, nie brudź swego szlachetnego mienia obecnością na tym forum daj nam spokój i szybko, bo ci "Płomyczek" wykupią inne dzieci z parafii Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 30.08.04, 20:35 Wybacz, ale ja mam 16 lat. O czym wszyscy bardzo dobrze wiedzą. A w co mi kurna mąż nie chce uwierzyć, bo ostatni raz dali mi szesnastkę, jak miałam 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 30.08.04, 20:38 czaroffnica24 napisała: > Wybacz, ale ja mam 16 lat. O czym wszyscy bardzo dobrze wiedzą. > A w co mi kurna mąż nie chce uwierzyć, bo ostatni raz dali mi szesnastkę, jak > miałam 13 lat. > zgadza sie caroffnica24 jest pelna wartosciowa 16, ma waska cipke (oczywiscie wygolona) , ma nie wymiete cycki i jak przystalo na cosmoszesnastke nie ma wyciagnietych polikow,czyta cosmo i masturbuje sie sie tylko ciupaga i kaszanka. Moja droga czyz nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 30.08.04, 20:40 Jak ciupaga - to fiut, a kaszanka - język faceta, to wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 30.08.04, 20:41 czaroffnica24 napisała: > Jak ciupaga - to fiut, a kaszanka - język faceta, to wszystko się zgadza. > nic dodac nic ujac, widzials jakies zazdosne cosmolachony z 2c chca dla mojego chomika barbie??? chamstwo na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE 30.08.04, 20:44 Ale z tą Barbie to nie taki zły pomysł, jak dalej będzie ruchał twoją stopę, to jeszcze orientację zmieni. Boś chyba facet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 20:46 czaroffnica24 napisała: > Ale z tą Barbie to nie taki zły pomysł, jak dalej będzie ruchał twoją stopę, to > > jeszcze orientację zmieni. Boś chyba facet ? > Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: COSMO--NAJGŁUPSZE FORUM NA ŚWIECIE IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 20:45 To weź mu dokup samiczkę i po sprawie. Tylko nie zapomnij potem o specjalnych karmach dla chomiczątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś