Gość: liyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:07 to jakis skretynialy debil wy tez acie ochote go zabic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostdogg Re: ratujcie bo zabije ghostdogga 31.08.04, 20:08 Gość portalu: liyah napisał(a): > to jakis skretynialy debil > wy tez acie ochote go zabic? ja tam wole jakies maloaty z podstawowki Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: ratujcie bo zabije ghostdogga 31.08.04, 20:10 Eee ja tam go lubię. he he i kłamać potrafię, prawdziwa kobieta ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...czy... 31.08.04, 20:13 ... czy zabija sie mutanty? albo chorych lub ulomnych? niech sie w swoim syfie plawi bedzie gowno dla potomnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: ...czy... 31.08.04, 20:15 maly_facio1 napisała: > ... > czy zabija sie mutanty? > albo chorych lub ulomnych? > niech sie w swoim syfie plawi > bedzie gowno dla potomnych > ... pieknie , gdyby tylko Milosz mógł to przeczytac .Wzruszylem sie i ide popuszczac baki w windzie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...ja... 01.09.04, 06:41 ... ja na wszystko mam odpowiedz taki ze mnie madry gostek podskakujesz? do podskakuj nie dosiegniesz mi do kostek ... Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: ...ja... 01.09.04, 06:43 maly_facio1 napisała: > ... > ja na wszystko mam odpowiedz > taki ze mnie madry gostek > podskakujesz? do podskakuj > nie dosiegniesz mi do kostek > ... stek stek , slanoiutko, mozesz wyspij sie i sproboj pozniej, a ja w ten czas pojede po amfetamine i lsd i pcp Odpowiedz Link Zgłoś
maly_facio1 ...slabo... 01.09.04, 06:57 ... slabo przedziesz moj kochany juz Ci koncza sie tematy jak sie zmeczysz juz ta stojka pawnie skonczysz w ustach taty? ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaska4 Re: ratujcie bo zabije ghostdogga 01.09.04, 09:46 Też mamy ochote go zabic!! Odpowiedz Link Zgłoś