Dodaj do ulubionych

FACET SPOD ZNAKU BYKA

• Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 31.10.04, 11:25
      200 post ... jupiiiiiiiiiiiiii ;-)))) wpijmy po szklance soczku owocowego ;-)
      • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 31.10.04, 13:03
        Ja się tak nie bawię!!! Setny był Twój i dwusetny też??? Łeeeeeeee!!! A kto
        jest założycielem, no kto???
        Nooo dooobrzeee... WYJĄTKOWO, Przyszłej Mamusi WYBACZAM :)))))

A co do rodziców, to jeśli nawet na początku nie będą zbyt zachwyceni, to potem
        oszaleją na punkcie Wnusiątka i wszystko będzie ok! :)
        Buziaki!
        • Gość: betty Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:21
          Witajcie Dziewczyny:-))!!!
          No no wypada mi tylko pogratulowac przyszłej mamie:-) bardzo sie cieszę, że za
          niedługi czas pojawi się małe BaranieByczątko;-))
          Tak czytałam posty Liloo i zastanwaim się ile masz lat Dziewczynko??
          Mam nadzieję że Twoi rodzice jak usłyszą i wnusiu to napewno przyjmą tą
          wiadomość z radością, bardzo często tak jest:-)) Więc nie przejmuj się i głoś
          wszem i wobec tą radosną nowinę!!!!:-) Pozdrowienia i powodzenia!!!!
          • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 01.11.04, 10:26
            Betty! mam teraz 19 lat, dopiero co zaczęłam studia ... urodzę jak będę miała
            20 lat ... a wiec będę dość młodą mamą ... moj Byczek ma 27 lat wiec on jest w
            odpowiednim wieku do założenia rodziny ;-)
            nie powiedziałam mu jeszcze o tym że już jestem pewna że zostaniemy
            rodzicami ... wie ze tylko mi się okres spóxnia ale hm... nie robi sobie z tego
            żadnego problemu ;-)) zupełnie jak Byczek typowy ... ;-)))
            • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 03.11.04, 08:52
              powiedziałam MU ... to było jedno wielkie wtulenie się we mnie i chyba łzy w
              oczkach ... teraz cały czas przytula się do brzuszka i cmoka dzidzie w
              brzuszku ;-)))
              • Gość: betty Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA, do Dziewczynki:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 12:31
                :-)) Aż Ci zazdroszczę, ja mam 27 lat i chyba odzywają sie we mnie instynkty
                macierzyńskie:-) Chiciałabym być pewna że mój Byczuś też tak by zareagował...
                Ale póki co, gratuluje jeszcze raz juz Wam obojgu i cieszcie się tym
                szczęściem:-) Pozdrawiam!!!
                • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA, do Dziewczynki:-)) IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 03.11.04, 20:46
                  A ja za 6 dni kończę 28 i dokładnie roku temu poczułam, że... coś się we mnie
                  budzi :) A poczułam to, gdy poznałam mojego Byczka :) Póki co, nie możemy sobie
                  pozwolić na dziecko, ale na 30 urodziny planuję być w ciąży. Swoją drogą
                  ciekawa jestem, jak mój by zareagował na wieść o ciąży. Wiem, że na razie
                  bardzo by nie chciał (z wielu oczywistych i absolutnie zrozumiałych dla mnie
                  powodów), ale myślę, że gdybym zaszła w ciążę stanąłby na wysokości zadania :)
                  A tak btw.. wraca już za 48 dni! :)))
                  • Gość: betty Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA, do Dziewczynki:-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:11
                    Mój prawdopodobnie też stanąłby na wysokości zadania:-) ale chciałabym wierzyć
                    że procz obowiązku byłby to dla niego powód do radości...
                    Kurcze te Byki sa czasami takie chłodne i szorstkie że aż mnie to przeraża:-(
                    Ostatnio jestem na wojennej ścieżce z moim Byczkiem i może dlatego mam takie
                    zdanie o nich, nienajlepsze zresztą:-(
                    Dziś chętnie wykrzyczałabym mu w twrz że jest gnojek bez serca i tyle!!!
                    Pozdrawiam Was dziewczyny:-)
                    p.s. napiszcie cos dobrego o nich bo ja swojego chyba rozniosę;-)
                    • Gość: Liloo ograniczona Re: do Dziewczynki i Betty:-)) IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 04.11.04, 19:21
                      betty napisała: Mój prawdopodobnie też stanąłby na wysokości zadania:-) ale
                      chciałabym wierzyć ze procz obowiązku byłby to dla niego powód do radości...
                      - Masz rację.. to nie to samo.. Ja też nie jestem pewna, czy mój byłby
                      zachwycony perspektywą zostania tatą za rok. No ale jak mówię, oboje mamy
                      powody, żeby nie chcieć dziecka JUZ, tylko za 3 lata..

Dziś chętnie wykrzyczałabym mu w twrz że jest gnojek bez serca i tyle!!!
                      - Wiesz, ja też mam czasem pretensje do mojego o to, czy tamto.. Też bywa
                      taki.. niedomyślny.. Ale czekam na niego z utęsknieniem, wraca za 47 dni :)

napiszcie cos dobrego o nich bo ja swojego chyba rozniosę;-)
                      - No co tu pisać.. Mimo swoich odjazdów są - po prostu - najwspanialsi na
                      świecie! :)

Widziałyście wątek "Horoskopy a ograniczoność umysłu"? Szkoda mi ludzi, którzy
                      mają umysł tak ograniczony, by nie rozumieć, nie tolerować zupełnie
                      nieszkodliwych "głupotek" innych ludzi.. Autor tamtego wątku pyta: "Czy ludzie,
                      ktorzy zadaja pytania typu: "A co sadzicie o mezczyznie-wodniku" robia sobie
                      jaja czy sa zwyczajnie ograniczeni?" Hmmm.. Założyłam niniejszy wątek i
                      cholerka, jaj sobie nie robię, więc...

Ech...

Liloo ograniczona
                      • Gość: dziewczynka Re: do Kasiuni i Betty:-)) IP: 80.51.180.* 04.11.04, 19:53
                        ehhhh .. widać my ograniczone jesteśmy ... dziewczyny może jakiś klub założymy
                        czy co ? :P:P:P
              • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 03.11.04, 20:42
                Asieńko i Wojtku :********
                • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 03.11.04, 20:54
                  dzięki Kasiu ... jakoś to będzie ... mam nadzieję że wszystko dobrze ... no bo
                  wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy za 1 razem! jakby się wszystko miało tak
                  ładnie układać to byłabym w 7 niebie ;-)
                  • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 03.11.04, 21:28
                    Łomatkokochana! Za pierwszym razem?? Brrrawwo! :))) No widzisz, wszystko się
                    pięknie układa. Prawko w kieszeni, Tatuś zadowolony, Dzidzia będzie miała
                    taaakich kochanych i zdolnych Rodziców! :)))
                    Ściskam!
                    • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 04.11.04, 15:07
                      hihihih a dziś 1 kolokwium na studiach zaliczone na 5 ;-)))))) <jupi>
                      oby tak dalej :)
                      a siak tam wasze Byczki ??? Kasiu to już niedługo Twój Mężczyzna wraca ...
                      pewnie się już doczekać nie możesz ;-))))
    • Gość: Wrozka Teresa Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.chello.pl 04.11.04, 20:04
      Przykro mi to mowic dziewczyny, ale niestety u mezczyzn-bykow kolo 30 roku
      zycia zaczynaja sie ujawniac tlumione wczesniej sklonnosci homoseksualne. Nie
      jest to regula, ale przypadki takie sa nad wyraz czeste. To przez silny wplyw
      Jowisza i Merkurego na przelomie na przelomie kwietnia i maja.
      • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 04.11.04, 20:09
        hihihihi taaaaaaaaaaa jasneeeeeeeeee
        a u Wróżek Teresek zaczynają rosnąć uszy do monstrualnych rozmiarów i zaczynają
        się Owe Wróżki Tereski pierzyć hihihih
        ale się uśmiałam ...
        • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 04.11.04, 22:31
          Czy Wróżka Teresa funkcjonuje również pod nickiem Obserwator? :)
          Że też komuś się chce dopisywać takie pierdoły...

Liloo (wciąż mocno ograniczona)

P.S Klub Ograniczonych dobra rzecz. I ciekawa, jeśli za jedyne kryterium naboru
          przyjmiemy uczestnictwo w luźnej pogawędce o horoskopach...
          • Gość: betty Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:08
            poproszę o wpis do tego Klubu:-)) uwielbiam horoskopy i wróżby więc nadaje się
            chyba na przewodniczącą tego klubiku;-)))) Kto chce zostać zastępcą a kto
            skarbnikiem???:-)
            Wróżko Teresko jak tylko coś zauważę u mojego Byczusia zaraz dam znać...;-)))
            Pozdrawiam Dziewczyny Gejów;-)))
            • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 18:33
              Hihi.. mój Bynio ma niecałe 25 lat, więc mam jeszcze 5, żeby się nim cieszyć,
              bo potem to już.. ten, no... :)))

To ja mogę być Zastępcą Przewodniczącej :) Chociaż ja założyłam ten wątek, to
              chyba jestem z Was najbardziej ograniczona i powinnam być Przewodniczącą:)))

Liloo (o matko, czuję, że im dłużej pozostaję w tym wątku, tym bardziej i
              bardziej jestem ograniczona!!!) :))))))))
              • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 06.11.04, 10:01
                ja tam mogę być Skarbnikiem :P:P:P choć już członkowstwo w naszym związku
                ograniczonych jest elitarne ;-)))))
                • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 13.11.04, 12:00
                  Kasiu! Betty! jak tam u Was? trzeba odkurzyć nasz post może ktoś się jeszcze
                  wpisze ;-)))))
                  Kasiu Twój Byczek już niedługo wraca;-) pewnie już z niecierpliwością odliczasz
                  dni ;-))))))))
                  • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 13.11.04, 12:32
                    No ja odliczam dni od tego, w którym wyjechał, czyli 1. września :))) Zaczęłam
                    od 111, teraz mam na liczniku 38, chilli miesiąc i tydzień.
                    A powiedz, co u Ciebie? Jak się czujesz? Czy poinformowałaś rodziców o
                    Dzidzi? :) No i co planujesz w związku ze szczęśliwym Tatusiem? Jakiś ekhm..
                    ślubik? :)))
                    • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 14.11.04, 11:26
                      wczoraj właśnie na ten temat rozmawialiśmy i ustaliliśmy że jak na chwilę
                      obecną ślubu nie będzie bo ja nie chcę żeby żenił się ze mną tylko ze względu
                      na dzidziusia, bo on ma się przecież ozenić ze mną a nie z naszym dzieckiem ;-)
                      a co do rodziców ... nie wiedzą jeszcze i przez jakiś miesiąc jeśli się
                      samoistnie nie wyda to się nie dowiedzą ... chcę im zrobić niespodzianke przed
                      świętami ;-)))))))
                      poza tym czujemy się dobrze, chodzimy do lekarza (z tatusiem) i jest
                      ślicznieeee ;-)))))
                      • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 24.11.04, 16:55
                        Asieńka!!! Ja nie zauważyłam Twojego postu!!! Czekałam na odpowiedź, a potem
                        jej nie zauważyłam. Dzisiaj stwierdziłam, że odszukam wątek, bo MOŻE JEDNAK COŚ
                        NAPISAŁAŚ, a teraz się nie odzywasz! No i jest!!! Przepraszam, że nie
                        odpowiedziałam wcześniej.. :(((
                        Cieszę się, że się cieszycie!!! Ależ Ci zazdroszczę! Napisz, czy miałaś już
                        usg, czy słyszałaś bicie serduszka no i w ogóle jak się czujesz itd.
                        Kurczę, już się boję, że znowu zgubię wątek :((( Koniecznie napisz co u Ciebie!
                        Ściskam nie za mocno, żeby Dzidzi nie przestraszyć:)
                        :***
                        • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 28.11.04, 17:01
                          byłam już na USG i widziałam jak dzidziusiowi bije serduszko ;-) niedawno
                          zaczęliśmy już 8 tydzień ciązy, na razie czuję się dobrze (nic mi nie dolega z
                          ciązowych przypadłości poza tym ze przytyłam 3 kg hihihihi) tylko ostatnio
                          przeziebienie mnie złapało i się muszę jeszcze doleczyć troszke ;-)
                          a co tam Kasiu u Ciebie? pewnie już odliczasz powoli godziny do przylotu
                          Twojego Byczka ;-))))))
                          • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 28.11.04, 17:55
                            no i na studiach dobse się układa jak narazie, wszystkie kolokwia zaliczam i
                            tylko czekam teraz na święta ;-)))))))))
                            no i strasznie zmęczona jestem i o 22 już śpie słodkim snem, widać dzidziuś
                            chce spać ;-))))))
                            a teraz częsciej bywam na forum "ciąza i poród" oraz "w oczekiwaniu" ;-)
                          • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 28.11.04, 18:04
                            Jejuniu, jak fajnie! :))) Asia, jak dobrze pójdzie, to masz szanse na małego
                            Byczka :))) Tzn musisz miesiąc wcześniej... :)))

No ja faktycznie odliczam dni - jeszcze 23 :)

Ja odnajduję nasz wątek, i biorę "sortuj od najnowszego". Teraz już codziennie
                            szukam wątku hihi..

Buziaki :*
                            • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 28.11.04, 18:10
                              no wstępny termin mam na lipiec ;-))))))) 07.07 <lol> także 2 Byczka mieć już
                              nie będę (przynajmniej tym razem) hihihih
                              • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 28.11.04, 18:27
                                Uuuu... to ja wyliczyłam czerwiec :) stąd wymyśliłam, że miesiąc wcześniej i
                                będzie Bynio... :)))
                                • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 28.11.04, 18:35
                                  już powoli się zastanawiam nad imieniem ... jak narazie trzeba dla męskkiego
                                  potomka i dla dziewczynki ;-)))) strasznie ale to strasznie podoba mi się dla
                                  dziewczynki imię Hania ;-))))))))))))))))))))))) albo Zosia ;-))))))
                                  a dla chłopczyka ... ehhhhhh ... tu będzie ciązki wybór ;-)
                                  • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 28.11.04, 18:43
                                    O, to ja raczej miałabym dla synka - Maks :))) chociaż moje Kochanie nawet nei
                                    chce o tym słyszeć :))) Może tu znajdziesz inspirację? -
                                    www.bajbus.pl/index.phtml?ids=ciaza&kat=imie&tmt=naj2000
                                    Pamiętam, jak mój Misiak rzucił się do kompa w poszukiwaniu metod wyboru i
                                    doboru imienia... :)))
    • Gość: moniczka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 193.151.66.* 13.11.04, 21:43
      czesc dziewczyny:)dawno tu nie zagladalam, ale jakis czas temu napisalam co
      nieco o "moim" byczku:) tylko od tego czasu naprawde sporo sie zmienilo, nie
      tylko jesli chodzi o mojego byczka(ktory w tym momencie juz nie jest moj) ale
      rowniez zmienilam swoja opinie na temat facetow bykow i naprawde zastanawiam
      sie czy mozna porownywac osoby spod tego samego znaku zodiaku, bo to chyba
      jednak nie ma znaczenia czy ktorys facet jest bykiem czy nim nie jest, bo kazdy
      naprawde jest inny.....i cale szczescie ze tak jest:)
      A wracajac do tematu wczesniej napisalam o swoim bylym byczku, ze
      "mialam wrazenie ze mysli tylko i wylacznie o sobie, tak aby jemu bylo
      jak najlepiej ja natomiast jestem malo wazna, nie dostalam od niego zadnego
      prezentu, nawet zyczen nie zlozyl mi na urodziny, o zadnych kwiatkach bez
      okazji tez oczywiscie nie bylo mowy, przewaznie bylo tak jak on chcial, byl
      strasznie uparty, jesli cos postanowil to tak musialo byc i nic nie bylo w
      stanie zmienic jego decyzji, nie dalo sie z nim wogole rozmawiac o uczuciach i
      przez ten caly czas jak sie spotykalismy nie wiedzialam co do mnie czul i ile
      dla niego znaczylam, i do tej pory nie wiem, ale czesto mialam wrazenie ze sie
      mna tylko bawi, chodz on twierdzil ze tak nie jest"
      ale jakis czas temu poznalam innego byczka (ktory urodzil sie nawet tego samego
      dnia co moj poprzedni), zaczelismy sie ze soba spotykac, chodz to narazie nie
      jest nic powaznego, ale jest mi z nim naprawde cudownie:).....i jest on
      przeciwienstwem mojego poprzedniego.....tak jakby odwrocic to co napisalam
      wczesniej.....dlatego uwazam ze nie ma to zadnego znaczenia czy to byk, czy nie
      byk, bo ludzie sa naprawde rozni....a co do facetow to ich chyba tak do konca
      to nie da sie zrozumiec.....a teraz to juz nawet nie probuje....wazne jedynie
      zeby bylo nam ze soba naprawde dobrze:) bo chyba o to w tym wszystkim
      chodz......
      a jesli chodzi o mojego poprzedniego byczka to teraz zostalismy dobrymi
      znajomymi....bo przyjaciolmi to raczej za duzo powiedziane:), spotykamy sie od
      czasu do czasu na stosunkach kolezenskich....i tak jest zdecydowanie lepiej:)

Pozdrawiam:)
      • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 14.11.04, 01:33
        Cześć Moniczka :)
        Fajnie, że się odezwałaś :* Cieszę się, że spotkałaś kochanego faceta i jesteś
        szczęśliwa.
        Jeśli chodzi o horoskopy, to - mimo że to ja założyłam ten wątek - nie uważam
        absolutnie, że przedstawicieli tego samego znaku należy wrzucać do jednego
        worka. Wiadomo, że na charakter człowieka składa się cała masa rzeczy, jak
        choćby wychowanie, środowisko itd itp. Niemniej myślę, że "coś" w tych
        horoskopach może być - jakiś wspólny mianownik, czy ja wiem...? Ja np znam
        dobrze 2 byczków - moje Kochanie i mój Tata. Można powiedzieć - totalnie różni.
        A jednak w kilku sprawach zasadniczych baardzo podobni. Może np Twój "stary"
        Byczek i "nowy" lubią i umieją zarabiać pieniądze (i to jest ten wspólny
        mianownik), jednak pierwszy jest sknerą, a drugi będzie Ci znosił tony
        prezentów urodzinowych i nie tylko - czego Ci serdecznie życzę :)
        Buziaki i zdawaj relację, co słychać w nowym związku :)
        • Gość: betty Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:13
          witajcie dziewczyny:-)
          Gratuluje dziewczynko, miło slyszeć że wszystko dobrze sie układa.
          U mnie niestety juz gorzej, mój Byczek nie jest juz mój, nie ma nikogo kto
          mógłby go zastapić, jest mi smutno, źle, i mam ogromny żal do życia:-(((
          Więc chyba już nie będę wpadac na ten wątek, bo tu nasila sie moje rozżalenie:-(
          Pozdrawiam Was dziewczyny i powodzenia!!!
          • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 29.11.04, 19:47
            Ojoj... Betinka.. może jeszcze nie wszystko stracone..? Nie wiem, co się stało,
            ale skoro się kocha(liś)cie, to warto rozmawiać i walczyć.. Mam nadzieję, że co
            się stało, to się.. odstanie! Cimam kciuki mocno mocno i nie smuć się..
            Buziaczki :***
          • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 29.11.04, 21:15
            Betty <przytul>
            nie smutaj się! czasem się tak zdarza że nie możemy być z kimś kogo bardzo
            kochamy ... przypomniał mi się taki aforyzm ...

"Jeżeli miłość twoja nie ma żadnych szans, powinieneś zamilknąć, bo nie należy
            mieszać miłości z niewolnictwem serca. Miłość, która prosi, jest piękna, ale
            ta, która błaga, jest uczuciem lokajskim."

nie wiem czemu już nie jesteście razem, u nas nie zawsze było i jest tak
            pięknie, też miałam kilka razy chwile zwątpienia że jednak nie warto się męczyć
            już dalej ... na szczęście były to tylko chwile

moja rada jest tylko jedna ... Betty! szukaj szczęścia dalej ... bo ono jest i
            czeka specjalnie na Ciebie ... ma tylko inny zapach, inny dotyk i inny kolor
            oczu niż były Byczek ...
    • Gość: kakrolcia Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.crowley.pl 29.11.04, 21:40
      A ja mam pytanko, może ktoś już o tym pisał, ale tyle tutaj tego. Poznałam
      wspaniałego byczka, ale niestety zapracowany jest bardzo, nie możemy się
      spotykać zbyt często więc nadal jestem tylko koleżanką. Moje pytanko jest takie:
      jak zawrócić w główce byczkowi, jak go zdobyć, co lubi, co go pociąga, jak to
      było z Wami. Dzięki
      • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 30.11.04, 15:04
        Byczki trzeba zdobywać samemu ;-) przynajmniej mój był tak wygodny że to ja
        musiałam o niego zabiegać i ciągle być blisko ;-) i właśnie jak narazie polecam
        Ci to "bycie cieniem", bądź zawsze obok niego, niech wie że zawsze masz dla
        niego czas i że z Tobą może dobrze się bawić ... to że jest zapracowany to
        normalne u nich ;-)))) trzeba się przezwyczaić że czasami pracę ma ponad Ciebie

niestety co lubi i co go pasjonuje to musisz wyczuć sama i go troszkę
        poobserwować bo każdy gust inny i każde upodobania inne ;-)
        pozdrawiam
        • Gość: kakrolcia Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.crowley.pl 30.11.04, 17:42
          Dzięki za rady.To, że trzeba go zdobywać samej to się zgadza, musze się troszke
          potrudzić ale hmmm warto. To ja musze zorganizować spotkanie bo jak nie to nie,
          a jak już zaproponuje to jest baardzo baardzo zadowolony, zastanawiałam się czy
          to nie jest aby narzucanie się, no ale może nie, może właśnie tak z nim trzeba
    • Gość: Artur Przezywacz Niespodzianka IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.12.04, 00:07
      Ja jestem zodiakalnym bykiem. I co teraz?
      • Gość: dziewczynka Re: Niespodzianka IP: 80.51.180.* 01.12.04, 14:21
        Artur a co ma być ? jeśli masz ochote to odnieś się do poprzednich postów i
        zostaw swój komentarz z racji tego że jesteś zodiakalnym Bykiem a jesli takiej
        ochoty nie masz to dzięki za wpis ;-)
        pozdrawiam
        • Gość: betty Re: Niespodzianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:41
          Dzięki dziewczyny za pocieszenie, za cytaty (piękne i prawdziwe). Jednak wciąż
          czuje ból, żal i smutek, to świeża sprawa ale odkręcic sie tego nie da, teraz
          widze ze to chyba od pocżatku było skazane na niepowodzenie:-(((
          Ja po prostu chcialam czegos bardziej niz on, chyba oszukiwalam sie przez caly
          czas ze bedzie lepiej, że on pokocha.... ale niestety, teraz wiem ze jesli nie
          ma tego "czegoś" na początku to tego juz nie będzie:-( tego sie nie tworzy, to
          musi być...
          Pozdrawiam Was i powodzenia w życiu z Byczkami:-)
          A.
          • Gość: Liloo do kakrolci IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 01.12.04, 18:26
            Żeby zdobyć byczka trzeba być: seksowna, kobieca, zadbana, pracowita, zaradna,
            subtelna, delikatna, oddana, wierna, umiejąca zadbać o dom, opiekuńcza.. Ech..
            ciężko być kobietą Byczka.. :)))
            • Gość: dziewczynka Re: do Kasi IP: 80.51.180.* 01.12.04, 19:41
              Kasiu zapomniałaś o jednym ... trzeba być domyślną i przewidującą ;-)))))
              • Gość: Liloo Re: do Asi IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 01.12.04, 20:15
                ...i oszczędną... :))))))))
                • Gość: dziewczynka Re: do Kasi IP: 80.51.180.* 01.12.04, 21:10
                  oszczędną to chyba nie ... przynajmniej u mnie bo mój Byczek i tak zawsze lubi
                  tylko najlepsze rzeczy i trudno by mu było oszczędzać ... choć jak trzeba to
                  umiem zacisnąć pasa
            • Gość: kakrolcia Re: do kakrolci IP: *.crowley.pl 01.12.04, 21:37
              czyli ideałem, ale chyba zrobiłam coś przez co moje szanse na "bycie" z tym
              byczkiem zmalały do zera, trzeba bedzie się pozbierać i zapomnieć o...byczku.
              Smutno mi i źle ale co sie stało to się nie odstanie
              • Gość: Liloo Re: do kakrolci IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 12.12.04, 12:51
                Wyciągam wątek :)
                Betty, mam nadzieję, że już się lepiej czujesz? :głasiu:
                Asia, jak tam Dzidziuś? :)
                Ja za 9 dni zobaczę się z moim Lubym. :) Powiem Wam, że czas najwyższy, bo
                prawdę mówiąc mam wrażenie, że uczucie cóś jakby nieco przygasło.. 111 dni
                rozłąki (a de facto 16 miesięcy) robi swoje.. :((( Przez pierwszy miesiąc
                płakałam, tęskniłam i byłam szaleńczo zakochana, drugi miesiąc - rozżalenie, że
                wyjechał, że zostawił mnie samą z problemami itd, trzeci - to samo, tyle, że
                zamiast żalu była wściekłość (objawiająca się niewklejaniem serduszek na gg i
                niemówieniem, że kocham :))), a czwarty miesiąc.. obojętność.. taki chłód..
                Odwykłam od niego.. Będę się przyzwyczajać na nowo.. Zresztą tak jest zawsze,
                gdy się rozstajemy na te ok 3 miesięcy.. Potem wraca, a ja się uczę z nim być
                na nowo..
                Póki co, dumam nad prezentem gwiazdkowym dla niego.. kupię chyba jakiś zapach..
                Wczoraj byłam w Sephorze, spryskałam się Good Life Davidoffa i wariowałam - on
                tego używa.. dobrze, że nie zrobiłam tego wcześniej, bo teraz to już mogę się
                roztęsknić na dobre :) - za tydzień mnie utuli.. :)
                A u Was jak? Już świątecznie?
                Buziaki!
                ..jingle bells.. jingle bells... :)
                • Gość: Liloo ..jingle bells.. jingle bells... :) IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 12.12.04, 12:54
                  Zapomniałąm zmienić tytuł poprzedniego posta :)
                  Piszę więc nowy post ze świątecznym tytułem :)))
                  Jak myślicie? Dobijemy do 300 postów?
                  Od razu wrzeszczę, że trzechsetny ma być mój!!! :))))))))
                  :***
                  • Gość: marta Re: ..jingle bells.. jingle bells... :) IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 12.12.04, 20:31
                    Dziewczyny,jak mam przeżyć swięta....?3 miesiące temu zostawił mnie po 16 latach
                    mój byczek,wybrał młodszy o 20 lat model.Nie wiem jak mam dalej żyć z tym co mi
                    zrobił,poswieciłam mu całą siebie. Przez te wszystkie lata byłam
                    twardą,kochającą żonką w którą można było wrzucać jak w worek.Jego egoizm jak
                    zawsze zwyciężał.Czytając wasze (te złe) opisy byczków widziałam mego
                    byłego....i pomyślałam dlaczego nie wybrałam faceta spod innego znaku?Teraz będę
                    uważać.NIGDY WIĘCEJ BYKA!!
                    • Gość: Liloo do Marty i Asi IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 14.12.04, 16:52
                      Ojej.. przykro mi strasznie.. Mam nadzieję, że jadnak mimo wszystko znajdziesz
                      w sobie odrobinkę spokoju na święta.. <przytul> Kurczę.. byki są z reguły
                      wierne.. PODOBNO..
                      Przyznam, że i ja obawiam się troszkę tego, że mój okaże się egoistą - póki co,
                      wszelkie tego typu zagrywki ucinam w załążku :) i egzekwuję, co mi się
                      należy :) A tak btw to mój wraca za tydzień, wkrótce zaczynamy wspólne życie no
                      i dopiero się okaże, co on za jeden :)))
                      A Ty, Asinek, nie wymyślaj, nie buntuj się, to pewnie hormonki szaleją i
                      podpuszczają Cię na pretensje do Tatusia :))) Trzymaj się cieplutko, nie
                      przeziębiaj i uśmiechaj.
                      Buziaczki Dziewczyny, trzymam za Was kciuki i myślę cieplutko :***
                      • Gość: dziewczynka do Kasi ;-) IP: 80.51.180.* 14.12.04, 19:30
                        wiesz... chyba faktycznie miałam wczoraj zły dzień ... totalny brak humorku i
                        chęci do cokolwiek ;-) na szczęście dziś już lepiej ;-)
                        Kasiu a Ty już pewnie odliczasz godzinki do powrotu Byczka swojego ;-) hehe
                        pewnie się teraz już powoli pakuje ;-)
                        • Gość: Liloo Re: do Asi ;-) IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 15.12.04, 18:56
                          Hihihi.. widzisz, jak Cię wyczułam z tym humorkiem? :))) Dobrze, że już Ci
                          lepiej :) Czekam z niecierpliwością na relację z poinformowania rodziców, że są
                          juz dziadkami :)
                          No fakt, ja odliczam dni (jeszcze 6:). Specjalnie dla niego kupiłam sobie seksi
                          koszulkę i stringi hehehe - będzie na wieczorek powitalny :)))
                          Umieram z ciekawości, co mi ta sknera kupi na Gwiazdkę hahaha!
                          On się jeszcze nie pakuje - póki co, zalicza ostatnie egzaminy.
                          Buziaki!
                          • Gość: dziewczynka Re: do Kasi ;-) IP: 80.51.180.* 15.12.04, 21:10
                            no rodzice zostaną poinformowani w nowym roku ;-) zobaczymy jak będzie ;-)
                            póki co narazie jest okey w domku i nie domyślają się niczego ;-)

hehehe widzę że TY zabierasz sie ostro w przygotowaniach na wieczorem
                            powitalny ;-) koszulka i stringi <wow> pewnie szampan będzie i romantyczna
                            kolacja ;-)
                            ale się ucieszy Bynio, coś czuję że przez 3 dni z łóżka nie wyjdziecie hihihihi
                            pozdrawiam i miłego dnia ;-) a w zasadzie wieczorku ;-)
                            • Gość: Liloo Re: do Kasi ;-) IP: *.tarchomin.pl / *.crowley.pl 15.12.04, 21:36
                              Well.. szampana nie piję (nawet w Sylwestra :) - nie jem też czekoladek z
                              alkoholem, bo NIENAWIDZĘ smaku alkoholu i nie piję go pod ŻADNĄ postacią :)
                              Wiem, drętwa jestem :))) Kolacja..? Jakieś kanapki chyba :) Będę prosto z pracy
                              i po 9 dniach.. pracy i szkoły, więc nie chce mi się wysilać przesadnie :)
                              zwłaszcza, że Misiak przyjeżdża na razie na jeden dzień i pędzi do swoich
                              rodziców na święta, potem przyjeżdża do mnie na Sylwestra no i co dalej to
                              zobaczymy. Na SUPER UROCZYSTĄ kolację przyjdzie jeszcze czas. No i właśnie
                              wobec powyższego - spędzimy w łóżku nie 3 a jeden dzień, ale jeszcze to sobie
                              odbijemy :))) W każdym razie we wtorek urywam się z pracy, zabieram go z
                              lotniska do domu, a środę wzięłam wolną... :)))
                              A teraz idę spać, czas szybciej zleci do wtorku :)))
                              Dobranockowe buziaki :***
                • Gość: dziewczynka Re: do Kasi IP: 80.51.180.* 13.12.04, 18:23
                  hej Kasiu! u nas wszystko w porządku, czuję się dobrze i mdłości już powoli
                  mijają ;-) z czego najbardziej się cieszę ;-) jak narazie latam tylko po
                  przychodniach i robię wszystkie niezbędne badania ;-) narazie wychodzą
                  idealnie ;-)
                  tylko że z Byczkiem nie jest tak pięknie jakbym chciała żeby było ...
                  codziennie coraz nudniej i zbyt zwyczajnie się robi, i czasami wydaje mi się że
                  ja do niego nic nie mam, nie ma już takiego czaru i chęci do spotkań z mojej
                  strony ... chyba gaśnie wszystko kiedy powinno na nowo rozkwitać ...
    • Gość: Magda-Wawa Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.chello.pl 16.12.04, 00:33
      ja byk i on byk...
      lepiej byc nie moze....
      od razu wiem..ze to bYK :)
      • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 22.12.04, 18:53
        Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja ,
        spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku,
        rozleniwiony telefon, zaspany budzik
        i śnieg który nie jest utrapieniem.

Magicznych Świąt Bożego Narodzenia
        życzy Wam dziewczynka czyli Asia
        • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.crowley.pl 22.12.04, 19:44
          No to jeszcze szybciutko skrobnę, że moje Kochanie wróciło wczoraj całe i
          zdrowe. I obiecało, że więcej mnie na tak długo nie zostawi.:) Dziewczyny,
          czekałam na niego 16 miesięcy z przerwami no i jest. Okazuje się, że można! Że
          jeśli się tylko chce, to można wszystko przetrwać. Nie wiem, jak dalej potoczą
          się nasze losy, ale tę ogromną próbę przeszliśmy. I chcę wierzyć, że to
          świadczy o prawdziwym uczuciu..

Z całego serca Dziewczynki, Byczkowe i Niebyczkowe, szczęśliwe i nieszczęśliwe,
          życzę Wam samych cudownych chwil u boku Waszych ukochanych, wiele radości,
          miłości, szacunku i ciepełka w związkach.

Liloo czyli Kasia :)
          • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 22.12.04, 20:10
            Kasiu no to strasznie się cieszę że Twoje Kochanie już masz w zasięgu ręki !!!
            teraz czekają Was same piękne chwile !!! spędzone wspólnie obok siebie a nie
            via gg ;-)))
            też uwazam że jesli się tylko bardzo mocno chce to wszystko można przetrwać ;-
            ))) Kasiu życzę Wam dużo pięknych chwil spędzonych sam na sam ;-))) i żeby
            twoje serduszko nie musiało już więcej przeżywać tyle rozstania i samotnych
            wieczorów !!!
            jak będziesz mieć chwilkę wolnego czasu to pisz jak tam Wam się układa z
            Byczkiem ;-)))

pozdrawiam ;-)
            Asia
            • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.crowley.pl 23.12.04, 19:18
              Dziękuję Asiu za ciepłe słowa. Nie znamy się, więc tym bardziej mi miło, że w
              tym naszym wąteczku jest tak serdecznie i ciepło. Ja również czekam na relacje
              z przebiegu ciąży i wszystkiego, co z nią związane, bo to fascynujące (mi
              naprawdę coś odbiło:))) - ostatnio stwierdziłam, że już wszystkie moje znajome
              mają dzieci albo właśnie są w ciąży, tylko ja nie i jeszcze długo nie buuu...:))

Z tym "zasięgiem ręki" to tak różnie :) Póki co, Misiak pojechał do swojej
              rodzinki na święta, do mnie przyjedzie za tydzień, spędzimy razem Sylwestra i
              znowu wraca do domu i znowu przyjeżdża :) tym razem z rzeczami, czyli
              przeprowadza się do mnie gdzieś w połowie stycznia. No ale sam fakt, że jest w
              Polsce to już coś :) Te 400 km nie robi na mnie najmniejszego wrażenia :))) No
              i mogę zadzwonić :)

Watek zrobił się już tak prywatny, że nikt nowy się nie dopisuje, a szkoda.
              ZAPRASZAMY!!! :)))
              • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: 80.51.180.* 24.12.04, 11:38
                Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej
                choinki, przed domem bałwana i sylwestra do rana!

Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych, wraz z opłatkiem wigilijnym w dzień Bożego
                Narodzenia ślę serdeczne Tobie Kasiu i Wam życzenia!

3majcie się cieplusio ;-)))
                • dziewczynka_bez_zapalek Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 15.05.05, 09:33
                  Liloo , kobitki ... jesteście jeszcze na tym forum ???

dziewczynka (Asia)
                  • Gość: Liloo Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.aster.pl 29.05.05, 18:24
                    Czesc Asiu, akurat weszlam i przelecialam tematy na glownej, patrze, a tu nasz
                    topik calkiem wysoko :)))
                    Podciagam, ku zgrozie roznych milusinskich, lubiacych oceniac intelekt tych,
                    ktorzy biora udzial w horoskopowych watkach :))) Moze ktos sie dopisze :)))
                    Buziaki
                    • cygnetka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 29.05.05, 18:33
                      Dziewczyny! Macie moze jakis patent na to jak zdobyc pana byka? Bede wdzieczna
                      za wszelkie sugestie:) Pzdr
                      • Gość: znudzony Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 21:54
                        Nie ma takiej płachty na prawdziwego Byka.
    • Gość: lilarose Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.net-serwis.pl 31.05.05, 11:59
      Mój facet jest Bykiem i jest najlepszym kochankiem jakiego udało mi sie
      spotkać!!! Taki talent powinno sie klonować :)
      Poza tym jest: czuły, opiekuńczy aż do przesady, lubi dobrą kuchnię,
      klimatyczne restauracje, ma gest, choć nie nazwałabym go rozrzutnym. Lubi bywać
      między ludźmi, ma wielu znajomych. Wakacje woli spędzać w hotelu czy
      pensjonacie niż np. pod namiotem. Bardzo inteligentny, ma wiele zainteresowań i
      pasji. Jest uparty, zasadniczy, czasem zdarza mu się podejmować decyzję za
      partnerkę. Zdecydowany, konkretny, mozna na nim polegać. Zazdrosny, ale nie do
      przesady. Zazdrość okazuje w miły sposób: staje się wtedy szczególnie miły i
      słodki dla swojej partnerki :)) Wzmianki o tym, że jakiś facet (np. były,
      kolega, adorator czy facet koleżanki) jest w czyms dobry, motywują go do
      działania, żeby być w danej dziedzinie jeszcze lepszym. Lubi zycie rodzinne. Ma
      charyzmę, jest autorytetem dla swojej rodziny oraz dla swoich studentów.
      Słuchaja go, po prostu. Lubi stawiać na swoim. Nie lubi konfliktów oraz
      rozstań. Ceni sobie stabilizację. Drobiazgowy. Lubi duzo wiedzieć na temat
      partnerki, nie ma dla niego tematów tabu. Dzieli włos na czworo. Złości się,
      gdy dowiaduje się, że ktos go nie lubi i docieka przyczyny. Celebruje urodziny,
      imieniny, jubilesze i inne swięta, choć prezentu najczęściej sam nie kupuje,
      tylko każe sobie wybrać i za niego płaci. Uwielbia wyjazdy w plener i długaśne
      spacery. Lubi miec powodzenie u kobiet, ale wystarczy mu sama tego świadomość,
      jest wierny. Sam tez oczekuje wierności. Gdyby został zdradzony, sam w odwecie
      by zdradził. Lubi, gdy kobieta jest dla niego miła, słodka, czuła, uwielbia
      pocałunki i pieszczoty. Można z nim rozmawiać do rana a i to za mało. Gdyby nie
      był moim facetem, chciałabym go mieć za starszego brata lub przyjaciela:)
      I jak tu nie kochać Byczka?:))
    • asiamp Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 04.06.05, 20:58
      Z horoskopu wynika ze facet byk jest namietny i zazdrosny..Kiedys jeden byczek
      sie za mna uganial,zywa zyla zlota:)a tak powaznie,to bardzo go lubie ale
      chlopaka mam strzelca,z byczkiem czujemy do siebie sentyment i dalej sie
      kumplujemy-BYKI SA SUPER!
      • Gość: Martyna Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.cust.tele2.pl 05.06.05, 01:46
        No byki są super. Chytre, uparte i przyziemne. Ale do tego tak jakoś
        rozczulające i kochane, że nie mogę się odkochać.
    • Gość: Magda22 Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.eia.pl 06.06.05, 08:50
      Obecnie spotykam sie z facetem spod znaku byka i jestem bardzo szczesliwa ze go
      mam przy sobie. Zaczne moze od zalet : uczuciowy, bardzo oddany, wierny-nie
      toleruje zdrady (wg niego jest to najgorsza rzecz jaką mozna popełnic), uczynny
      ( o cokolwiek go poprosze-zawsze znajdzie dla mnie czas)lubi pławić sie w
      luksusie, bardzo czesto daje mi różnego rodzaju prezenciki, czesto dostaję
      kwiaty, zamiłowanie do dzieci (lubi z nimi spedzac czas, przez to wiem ze bedzie
      swietnym ojcem. Natomiast jego wady to: Zazdrość (gdy widzi mnie z jakims kolega
      zaraz mu przychodzi mysl do głowy ze go zdradzam), egoizm ( w malym stopniu,
      lecz jest), brak wyobraźni. To tyle :) Jednak uważam ze duże znaczenie ma to,
      spod jakiego znaku jest kobieta. Ja jestem panią RAK a to podobno bardzo dobry
      układ.
      • cygnetka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 06.06.05, 09:29
        A w jaki sposob przejawia sie ten egoizm?
        • Gość: dziewczynka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 07.06.05, 10:14
          "Lubi duzo wiedzieć na temat partnerki, nie ma dla niego tematów tabu."
          szczera prawda ... wszystko chciałby wiedzieć, ale ja lubię mieć swoje
          tajemnice.

racja też z tym wybieraniem prezentów. to ja sobie prezenty wybieram bo jak
          Byczek mówi nie wie co wybrać i płaci za nie ;-)
          jednak czasami chciałabym dostać jakąś niespodzianke ale z drugiej strony
          zawsze dostaje to co chce i to co w danej chwili mi się naprawdę podoba.

a Byczki to takie pieszczochy ;-) tylko głaskać i przytulać ;-)

Asia
          • Gość: Martyna Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 08:50
            A jeśli chodzi o sposób na byka, to moim zdaniem trzeba ładnie wyglądać, bywać
            tam gdzie on, mieć poczucie humoru i najważniwjsze: do niczego go nie zmuszać
            ani nie przypierać (do ściany:)
            • dziewczynka_bez_zapalek Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 08.06.05, 20:28
              hm... czy ja wiem czy tak nie zmuszać ... wiem, że gdybym mu otwarcie nie
              powiedziała czego chcę to dziś nie bylibyśmy razem tylko bawilibyśmy się w
              kotka i myszkę ... bo Byki niedomyślne są i lubią kiedy to dziewczyna bierze
              sprawy w swoje ręce i stara się o niego ... bo Byczki to robią takie podchody,
              niby zainteresowany ale za 5 minut to już nie bardzo i ogląda się za inną ...
              czasami można ześwirować ... a jak się dowiedziałam lubią testować nas i
              sprawdzać jak reagujemy np na zainteresowanie inną damą ;-)
              • cygnetka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 08.06.05, 21:41
                Co do testowania reakcji na inne panienki to zauwazylam to u kilku facetow
                niekoniecznie spod znaku byka...Ja osobiscie nie lubie okazywac jakiekolwiek
                zazdrosci (mimo iz tak wlasnie sie czuje czasami) bo nie lubie w ten sposob
                dawac im satysfakcji. A jaka reakcja jest najbardziej pozadana wg Twojego
                Byczka? Lubi jak jestes troszke o niego zazdrosna czy wrecz przeciwnie?
      • Gość: magdalena Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:08
        zgadzam sie z Magda!!sama jestem byczkiem-co prawda plci zenskiej,ale to,o czym
        napisalas,dotyczy obu plci!:-)))nasze wady,to czesto wyolbrzymione zalety!!poza
        tym, kazdy byk jest:nieufny,zdystansowany,spokojny,wywazony,cierpliwy i
        musi "zjesc z kims przyslowiowa beczke soli,by nazwac kogos swoim
        przyjacielem!"lubi sprawdzac te druga polowke,bo obawia sie zranienia,kiedy
        zbyt szybko sie zaangazuje!-szczegolnie facet byk-twardo stapa po ziemi!to
        dobry material na meza-odpowiedzialny, i wie czego chce(nie akceptuje zwiazkow
        na kocia lape-to konserwatysta),dbajacy o rodzine!ty-jako rak swietnie pasujesz
        do byka!:-))-trafny wybor!zycze wam duzo szczescia i powodzenia.pozdrawiam
        magdalena
        • Gość: calineczka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA IP: *.chello.pl 14.06.05, 14:14
          hnmm spotykam sie z Byczkiem od 3 tygodni:)Jest super...wlasciwie juz jestesmy
          razem!!!Faktycznie duzo rzeczy z tego wątku sie sprawdzilo.Materialista,lubi
          wygode dobre jedzenie,lubi sie przytulac,smski 2 razy dziennie:(ale to na razie
          najfajniejszy facxet jakiego spodkalam!!jest slodki,ambitny.i
          namietny:Dpozdrawiam

• cygnetka Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 14.06.05, 14:36
            Calineczka spod jakiego jestes znaku? No i napisz jak udalo Ci sie go zdobyc?
    • natalka85 Re: FACET SPOD ZNAKU BYKA 15.06.05, 13:33
      znam jedengo chłopaka spod znaku byka i jest całkiem sympatyczny, trochę
      nieśmiały, średnio przystojny, dobrze wychowany, kulturalny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka