Gość: Moniś IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 10:58 czy mógłby mi ktoś doradzić na tamat powiększenia piersi? czy któraś z was zrobiła sobie ten zabieg , czy to boli , czy efekty są zadowalające? a jak z samopoczuciem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:02 nie rob tego bo to juz nie modne :P jak chcesz byc rówką dojną to zapisz sie do spółdzielni mlecznej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczek Re: Piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:08 Ostatnio powiększyłem sobie piersi i jest zajebiście! Nie muszę już chodzić na siłkę i robić en łan... en tu... en fri... i pięć i sześć. Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:10 to powieksz sobie tez pośladki, łydki, uda ;) tylko nie proponuj kolezance bo stanie nie meska i zaskarzy nas :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:12 Kruczku może więcej szczegółów ? czy to boli po jaki jest okres rekonwalescenzji? ile szmalu ? no i satysfakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:10 ale życie z małymi ? prawie niewidocznymi - wogóle nie jest zadowalajace ,jak tylko mam możliwość to przyglądam się kobietom z dużym biustem i poprostu im zazdroszczę. Myślałam że po dziecku mi zostaną większe - niestety zostało mi tylko dupsko -) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:11 jezeli jestes wstanie płacić za patrzenie to moge Ci pokazać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:14 Dzięki - wyjeżdżając za granicę mam je za darmo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerina Re: Piersi IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.09.04, 15:46 Moge ci wszystko powiedziec moja koleżnaka sobie zrobila podaj swój meil na który moge napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liloo Re: Piersi IP: *.crowley.pl 15.09.04, 16:10 W życiu nie powiększyłabym sobie piersi. Co to za satysfakcja mieć coś sztucznego?? Poza tym brzydziłaby mnie świadomość, że mam w piersiach jakieś torebki..:) Bleeeeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Anderson Re: Piersi IP: *.pl / *.atrax.pl 15.09.04, 16:12 Znam dobrego chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś