IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 10:58
czy mógłby mi ktoś doradzić na tamat powiększenia piersi? czy któraś z was
zrobiła sobie ten zabieg , czy to boli , czy efekty są zadowalające? a jak z
samopoczuciem?
Obserwuj wątek
    • pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:02
      nie rob tego bo to juz nie modne :P jak chcesz byc rówką dojną to zapisz sie do
      spółdzielni mlecznej :P
      • Gość: Kruczek Re: Piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:08
        Ostatnio powiększyłem sobie piersi i jest zajebiście! Nie muszę już chodzić na siłkę i robić en łan... en tu... en fri... i pięć i sześć.
        • pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:10
          to powieksz sobie tez pośladki, łydki, uda ;) tylko nie proponuj kolezance bo
          stanie nie meska i zaskarzy nas :P
        • Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:12
          Kruczku może więcej szczegółów ? czy to boli po jaki jest okres
          rekonwalescenzji? ile szmalu ? no i satysfakcja?
      • Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:10
        ale życie z małymi ? prawie niewidocznymi - wogóle nie jest zadowalajace ,jak
        tylko mam możliwość to przyglądam się kobietom z dużym biustem i poprostu im
        zazdroszczę. Myślałam że po dziecku mi zostaną większe - niestety zostało mi
        tylko dupsko -)
        • pumaaa Re: Piersi 15.09.04, 11:11
          jezeli jestes wstanie płacić za patrzenie to moge Ci pokazać :P
          • Gość: Moniś Re: Piersi IP: *.um.bytom.pl / *.um.bytom.pl 15.09.04, 11:14
            Dzięki - wyjeżdżając za granicę mam je za darmo :-)
            • Gość: Katerina Re: Piersi IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.09.04, 15:46
              Moge ci wszystko powiedziec moja koleżnaka sobie zrobila podaj swój meil na
              który moge napisac
              • Gość: Liloo Re: Piersi IP: *.crowley.pl 15.09.04, 16:10
                W życiu nie powiększyłabym sobie piersi. Co to za satysfakcja mieć coś
                sztucznego?? Poza tym brzydziłaby mnie świadomość, że mam w piersiach jakieś
                torebki..:) Bleeeeee..
    • Gość: Pamela Anderson Re: Piersi IP: *.pl / *.atrax.pl 15.09.04, 16:12
      Znam dobrego chirurga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka