Dodaj do ulubionych

mam ochote na miłość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:33
Od stycznia br. nie kochałam się z nikim, ponieważ rozstałam się z "mężczyzną
mojego życia", a raczej kimś kto miał nim byc . Do tej pory nie miałam nikogo-
jakoś mam opory przed nowym związkiem. Boję się ,że znowu coś nie wyjdzie i
mogę 7 lat skreślić z życiorysu (tyle byłam z tamtym facetem). Z jednej
strony mam ochotę kochać się z kimś, a z drugiej strony mam obawy ,czy po tak
długiej przerwie nie będzie bolało?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:35
      Zapomniałam napisać że nie toleruje sexu bez miłości i bez jakiegokolwiek
      związku, także darujcie sobie złośliwe komentarze
      • kolop Re: mam ochote na miłość 18.10.04, 17:31
        Chcetnie sluze pomocna reka jesli jestes gdzies z moich okolic. Pisz nas
        krzynke. Czekam,
    • Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:45
      To straszne. Jestem z chłopakiem 3 i pół roku i myśle że to już na zawsze . Ty
      byłaś 7 lat i nic z tego nie wyszło. Ciekawi mnie tylko to czemu związek się
      rozpadł??
      • Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:08
        Tak szczerze to wyszło - po dwóch latach małżeństwa biorę rozwód :(
        Po prostu facet myślał ,ze jak będzie ze mną ,to już nic nie będzie robił (bo
        mam kase ,mieszkanie ,samochód itp,itd ), nie będzie pracował (a miał dobrą
        prace), nie będzie pomagał mi w domu (bo"to nie jego" ). A poza tym
        byłstrasznie zazdrosny- nie mogłam prawie nigdzie sama wychodzić - a z
        koleżankami to mogłąm sobie porozmawiać na uczelni. JAK do mnie dzwonili z
        pracy na komórke, to już wystarczyło do awantury. A on mógł robic wszystko -
        typu wypady z kolegami na kilka dni (dzwonil do mnie z nad morza i się wtedy
        dowiadywałam ze tam jest), ciągłe impezy . Mialam juz dosc
        • Gość: kolop Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:35
          Chyba jednak ci pomoge. Bede na week w Wawie
          • Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 19:15
            A możesz zdradzić w jaki sposób chcesz mi pomóc? I coś bliżej na swój temat
            poprosze.
            • Gość: Gregorian Re: mam ochote na miłość IP: *.net-serwis.pl 19.10.04, 20:48
              Ja też nie wyobrażam sobie dzielenia łóżka z osobą której się nie kocha. Ciężko
              niestety znaleźć osobę odpowiednią. Ale wierze że gdzieś tam jest moja miłość.
              U mnie skończył się związek, w którym dawałem z siebie wszystko, pół roku temu.
              Mi nie brakuje seksu. Mi brakuje ciepła osoby bliskiej.
              • Gość: Kakarolcia Re: mam ochote na miłość IP: *.crowley.pl 19.10.04, 20:54
                Czytając takie wypowiedzi, wierze, że są gdzieś tam wartościowi faceci, i że
                mój książe wreszcie się zjawi. Zyczę Ci znalezienia tej miłości i ciepła, Twoja
                kobieta to szczęściara
                • Gość: Gregorian Re: mam ochote na miłość IP: *.net-serwis.pl 19.10.04, 21:08
                  Szkoda że tylko ona tego nie widziała :(
                  • Gość: Kakarolcia Re: mam ochote na miłość IP: *.crowley.pl 20.10.04, 16:31
                    Może to nie była "TA" jedyna i właściwa, kiedy się pojawi bedzie wiedziała, że
                    jest szczęściarą, troszke cierpliwości. Powodzenia
              • Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:38
                MOże i masz rację. Brakuje mi bardziej jednak bliskości drugiej osoby,
                możliwości przytulenia się i zasypiania w czyichś ramionach
                • Gość: Gregorian Re: mam ochote na miłość IP: *.net-serwis.pl 20.10.04, 15:33
                  ... posłuchania jak jej minął dzień (pocieszyć kiedy źle lub pośmiać z
                  anegdotek), powiedzieć, że ładnie wygląda, pochodzić po sklepach i poszukać
                  czegoś fajnego, w kinie przytulić i podyskutować potem o tym co na nim było,
                  obejrzeć film w TV, uśmiechnąć się, spojrzeć w oczy.... dużo jest takich rzeczy

• soliera [...] 18.10.04, 18:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kolop Re: mam ochote na miłość 21.10.04, 11:47
      Kasiu sprawdz poczte :)
    • Gość: kolop Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:44
      Cos mi tu nie gra piszesz ze:
      Od stycznia br. nie kochałam się z nikim, ponieważ rozstałam się z "mężczyzną
      mojego życia",

a pozniej ze

Boję się ,że znowu coś nie wyjdzie i
      mogę 7 lat skreślić z życiorysu (tyle byłam z tamtym facetem).

skoro sie rozstalas to chyba juz skreslilas siedem lat? czy zle zrozumialem?
      chyba ze zakladasz ze z kims znowu bedziesz sie wahac siedem lat i znowu cos
      nie wyjdzie...?

• Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:12
        między "moge" a "7 lat" powinno byc "znów"
      • Gość: Kasia Re: mam ochote na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:13
        I sprawdz poczte
        • Gość: kolop jestem szybszy niz oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:23
          sprawdz teraz :)
        • Gość: kolop jestem szybszy niz oko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:24
          teraz sprawdz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka