missy3 29.10.04, 10:04 Co myślicie na temat powiększania biustu? Czy zgodziłybyście się? Czy któraś z was to zrobiła i mogłaby opowiedzieć jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miss Blue Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:43 Zropbiłam sobie biust jak miałam 19 lat, dziś mam 25 ( więc prawie 6 lat temu) , nie ma żadnych skutków ubocznych, cały czas super wyglądają , nic się nie dzieje nadal tak jak na początku 75 D i ani drgnie, wszyscy się nim zachwycają . Normalnie żyję funkcjonuję , pływam, śpię na brzuchu, latam samolotami, nie mam kompleksów, ani zaniżonej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss Blue Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:20 Robiłam w klinice na Nowolipkach, jak wrócę do domu to może znajdę numer, świetny chirurg polecam, wysłałam też kiedyś do niego koleżankę na usunięcie znamienia i też była zadowolona, a blizna prawie niewidoczna, 6 lat temu płaciłam około 2 tys, PLN, ze wszystkim,czyli operacja + bandaże + szwy+ leki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:47 Tylko 2 tys , za implanty rozumiem osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:01 Chyba ci dziecko odbilo. Za 2 tys zlotych to sobie mozesz co najwyzej usta powiekszyc. Silikonowe cycki kosztuja 8-10 tys zl!!! A 6 lat temu pewnie byly jeszcze drozsze. Jak chcesz sciemniac to najpierw znajdz wiarygodne zrodla, a nie glupoty wypisujesz. Smieszna jestes, doprawdy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stephanie Re: biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 18:09 moze nie powinnam sie wypowiadac bo nie mam zadnych kompleksów zwiazanych z biustem rozmiar 70 D w zupełnosci mi wystarcza,aczkolwiek gdybym miała mniejszy nawet duzo mniejszy to mysle ze nie chciałabym tego zmienic..nie mogłabym zniesc swiadomosci ze mam cos "obcego" jakis kawałek silikonu w swoim ciele,poza tym powinno starac sie zaakceptowac siebie takim jakim sie jest.moim zdaniem operacje plastyczne powinny robic kobiety ,które naprawde mają ogromne kompleksy na tym tle i czuja ze to im pomoze ,a nie takie ktore noszą miseczke B i chca miec troche wiecej zeby bluzka fajniej lezała... Odpowiedz Link Zgłoś
missy3 Re: biust 29.10.04, 23:58 Czy któraś z was podjęła się jeszcze operacji biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
lapidus_woman Re: biust 30.10.04, 10:05 Ja nie powiększyłam i nie mam zamiaru tego robić. Po 1 - po co aż tak ingerować w naturę a po 2 - duży biust strasznie kojarzy mi się z karmiącą kobietą (hihi). Po 3 natomiast - takie jakie mam, całkowicie odpowiadają mojemu mężczyźnie :) Pozdrawiam, miłe Panie :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich1 Re: biust 30.10.04, 12:32 Dziewczyny nie idzcie pod nóż chirurga! Małe piersi są fajniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:46 Czy któraś jeszcze powiększała sobie biust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemper Re: biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:53 missy, nie powiekszaj! niektorzy naprawde kochaja maly biust, wazne by byl jedrny!!! Odpowiedz Link Zgłoś