Gość: mała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:50 Kochani czy ktos z was był juz na bridget??? Jesli tak to jakie wrazenia , bo nie wiem czy isc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ssskorpionica Re: bridget jones :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:15 ja byłąm - jest super:D. bridget daje po tyłku ostro swoimi gafami haha. nawet chłopom na się podoba ten film z tego co wiem:)). idź, warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G' Re: bridget jones :) IP: *.pl / 62.233.173.* 15.11.04, 21:11 aaaaa bridget super ;D byłam wczoraj w kinie :) przewaga na sali kobiet oczywiście ale zdarzały też się wyjątki ;] w pewnym momencie zachciało mi się płakać :) fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: bridget jones :) IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 15.11.04, 21:27 A ja byłam z moim mężczyzną i bardzo mu sie podobało:)))) Super komedia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadal-jestem ja napewno nie bede tego gowna ogladac :) 16.11.04, 01:23 pewnie jest tak zje..e jak 1 film , i znowu pewnie tam gra ten gej Grand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: bridget jones :) IP: *.pai.net.pl 16.11.04, 01:36 > Kochani czy ktos z was był juz na bridget??? Bylem na niej z godzine, ale to w sumie byl cienki stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś