Dodaj do ulubionych

co robic, zeby kupa nie zostawala na stringach?

IP: *. / *.B2.srv.t-online.de 02.12.04, 12:45
powaznie, jak radzicie sobie z tym problemem? pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Juanita Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 02.12.04, 12:59
      po prostu ich nie nosic - ni to estetyczne ni higieniczne ni zdrowe (mamy zime
      przypominam).
      jak widze dziewczyny w biodrowkach z wyjezdzajacym paskiem miedzy posladkami to
      chce mi sie rzygac.
      swoja droga to gdybym byla facetem to nigdy nie zrobilabym minety dziewczynie,
      ktora nosi stringi, dlaczego...bo podczas noszenia paseczek sie przemieszcza i
      przenosi to co kobieta ma w pupie do pochwy.
      dla mnie czwartym minusem stringow jest tez to, ze sa piekielnie niewygodne.
      • Gość: chuda Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:43
        oj moja droga czys ty sie z choinki urwala??zeby miec czyste stringi trzeba
        tylek mys i tyle ,stringi sa wygodne to raz,seksowne to 2,a jak ktos je nosi ta
        ze wystaja to znaczy ze zle je dobral i sa za duze albo jest wiesniara!!!zygac
        to sie chce na widok pantalonow!!
        • Gość: pinki Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.205.73.* 08.12.04, 11:05
          brawo chuda. huanita zanim facet strzeli mi minete to ja sie myje i niewazne
          czy nosilam stringi czy kalesony
      • Gość: laleczka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:37
        ludzie czy wy nie widzicie ze polowa tych ludzi co zakladaja tematy sciemnia...
        ta osoba ktora wymyslila ten musi miec niezly ubaw! a odnosnie tego co napisala
        Juanita cyt:"podczas noszenia paseczek sie przemieszcza i przenosi to co
        kobieta ma w pupie do pochwy."- wiec po pierwsze jak juz masz brudny tylek to
        nawet pantalony babci ci nie pomoga, bo kupa i tak sie przeniesie, po drugie,
        jesli stringi sa dobrze dobrane to paseczek nie powinien sie przemieszczac(to
        przeciesz nie jest qurna jakis kilometrowy sznur;), po trzecie nie sadze zeby
        zanieczyszczenia przeniosly sie do pochwy... gdyby tak bylo to wszystko by nam
        tam bez problemu wlatywalo i wylatywalo-a tak nie jest(twierdze tak mimo bardzo
        popularnej na tym forum teorii rozjechania;)z reszta ile tego gowna musialo by
        bys zeby sie to do pochwy dostalo.... hehehheeehhehehhhehehe
      • Gość: Ewelina Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 14.12.04, 20:45
        Bzdura! Przypuszczam że osoba która wysnuła tę tezę o minusach stringów jest albo grubym kotlesonem(więc nie ma stringów w jej rozmiarze i dlatego przemawia przez nią zazdość) albo zmanierowaną starą panną, której największym szaleństwem co do własnego wizerunku jest bezbarwny lakier na paznokciach(i to u rąk, bo u nóg to by już było wyuzdanie :). A co do odpoiedzi na pytanie: to uważam, że wystarczy porządnie wycierać tyłek i nie będzie problemu.
      • Gość: Malenka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:03
        Hhhhhhhhahhahahhahahhahahahhahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahhahahahaha:))))))))
      • koala1985 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 16.12.04, 16:02
        ALE TY PUSTA JESTES!JESZCZE NIE SPOTKAŁAM FACETA KTOREGO NIE KRECA STRINGI.
        ZEBY NIE MIEC " KUPY" NA STRINGACH POPROSTU NALEZY SIE PODMYC PO KAZDYM
        WYPROZNIENIU. Z RESZTA TO CHYBA NORMALNE DLA KAZDEGO HIGIENICZNEGO CZŁOWIEKA.MI
        SIE STRINGI NIE PRZESUWAJA.NIE WIEM DLACZEGO TY MASZ TAKIE PROBLEMY!?MOZE KUP
        SOBIE DOBRY ROZMIAR!A WYGODNE SA BARDZO JEZELI NIE SA ZA MAŁE!
    • Gość: magdaleen Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.04, 12:59
      zdejmuj majtki przed sraniem a po sraniu wycieraj pupsko papierem toaletowym
    • Gość: werka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 02.12.04, 13:00
      podcierac tyłek poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      a co ty nie możesz sie umyc??!!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 13:17
      Toscie sie popisaly rzeczowymi odpowiedziami, pieprzone hipokrytki. Juanita, ty
      nie.
      • Gość: kupa Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 02.12.04, 21:05
        dlaczego mam nie zostawać na stringach?
        miejsce dobre, jak każde inne
      • Gość: Julia Re: HIPOKRYTKI IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:31
        nasze gadanie jest z pewnością bardziej rzeczowe niż twoje!
        Gdybyś nie mógł się posiłkować słowami typu "pieprzone" to przypuszczam
        że twoja wypowiedz byłaby jeszcze mniej komunikatywna. odsyłam do
        słownika wyrazów obcych a następnie do lustra!
        PS: A może to Juanita napisała tylko pod innym loginem co? :)
    • martita79 Wkładki higieniczne... 02.12.04, 13:36
      o kształcie "string" polecam i podtrzymuję wypowiedź Werki, ale ujęłabym to
      delikatniej. Ale niektóre wypowiedzi.. hm... cóż.. doskonały pokaz
      elokwencji... Mimo wszystko pozdrawiam.
      • Gość: JotKa Re: Wkładki higieniczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:55
        Ja np chodzę tylko w stringach, czuję się niekomfortowo w zwyklych majtkach, w
        zwykłych majtkach tylko śpię, a na codzień chodzę tylko w stringach poza tym i
        ja się w nich wspaniale czuję imój mężczyzna też ma halo na tym punkcie:)
        • Gość: megi Re: Wkładki higieniczne... IP: *.comel / 193.19.212.* 04.12.04, 16:31
          wygol sie..
        • Gość: mandragora Re: Wkładki higieniczne... IP: *.mofnet.gov.pl 07.12.04, 12:51
          Otóż to... ja też noszę prawie wyłącznie stringi, które jak dla mnie są bardzo
          wygodne. jeśli dobierze się odpowiedni rozmiar, krój i materiał. A wybór
          wkładek higienicznych jest bardzo duży. Pozdrawiam
    • Gość: Kitka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.150.89.* 03.12.04, 01:05
      No i co sie tak oburzacie?? Dziewczyny maja racje :> Jak sie dobrze podetrzesz
      to kupa nie zostanie, nie?? A jak juz masz na maxa taki problem to miej pod
      reka wilgotne chusteczki... to pomoze
    • olkawo Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 03.12.04, 15:08
      uzywac papieru toaletowego i nosic wkladki
      pozdrawiam
      • Gość: kaska Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:26
        matko co za idiotka musiala wymyslec taki problem!!!!! ludzie przeciez to sie
        plakac chce z waszej glupoty!!!!!!!!!! umyj sobie dupe jak sie wysrasz i
        problem z glowy! i naprawde dziewczyno-szkoda mi Ciebie bardzo
    • Gość: chuda Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:45
      bede niestety malo orginalna musisz po sraniu mys tylek i tyle:)co to za
      problemy??
      • anais85 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 03.12.04, 16:33
        wytrzyj dupe
        • Gość: ewcia1980 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:02
          na tym forum wiekszosci to brakuje kultury.
          moim zdaniem pytanie jest troche smieszne, ale jezeli ktos nie chce na nie
          odpisywac to przecież nie musi.
          takie tekstu " wytrzyj dupsko po sraniu" sa naprawde zbedne i wulgarne. a tak
          na marginesie samo wytarcie nie wystarcza.
          autorce watku radze myc intymne czesci ciała po załatwianiu potrzeb
          fizjologicznych. ja tak robie i bielizna zawsze czysta.
          • Gość: ninka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.server.ntli.net 09.12.04, 09:40
            no nie mow ze po kazdym sikaniu sie podmywasz? pozdrawiam
            • Gość: ewcia1980 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:06
              ja nie napisałam, że po każdym sikaniu nalezy sie podmywac, bo autorka watku
              nie ma problemu z "sikami" na stringach, tylko z "kupą". ja ustosunkowałam sie
              tylko do komentarza "wycieraj dupe po sraniu", bo moim zdaniem w tym przypadku
              sam papier nie wystarczy.
              chociaż jeżeli ktos czuje taka potrzebe, to ja nie widze problemu.
              wszystko jasne? :)))
              pozdrawiam
          • Gość: Julia Re: ewcia 1980 IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:37
            doprawdy zawsze myjesz tyłek? a jak jesteś w pracy albo u kogoś
            w domu to co? wkładasz mu dupę do umywalki??! :)) jeśli tak to
            błagam nie przychodż do mnie!!!
    • Gość: myval Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 210.96.102.* 04.12.04, 00:56
      Nie będzie zostawać kupa,
      Jeśli będzie myta dupa.
      • Gość: m Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.comel / 193.19.212.* 04.12.04, 16:28
        noś je tył do przodu:-)
    • Gość: dzemik Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:02
      ...ja zawsze nosze stringi i nigdyy nie mam takiego problemu...ale oczyywiście
      nie śmieję się z ciebie <pełna powaga>...JEDYYNYYM NAJLEPSZYYM ROZWIĄZANIEM
      BĘDZĄ WKŁADKI HIGIENICZNE :)
      • Gość: qwerty Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.ursus.met.pl / 217.153.143.* 04.12.04, 20:10
        popieram :)
        • Gość: zając_polny Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.12.04, 20:26
          jak nawet zostanie, to uschnie i odpadnie
          w czym problem?
      • Gość: mono Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 213.17.152.* 09.12.04, 16:26
        Poprostu się umyj laska, i tyle a z tym kolesiem co mówił że słabo z tą minetką
        to się zgadzam, peace Orzesze
    • Gość: burton [...] IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.12.04, 00:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aureliana co maja do tego wkaldki higieniczne?!!!! 06.12.04, 09:07
      jezu, co maja do tego wkladki higieniczne?!
      myj sie dziewczyno po kazdej wizycie w toalecie!!!
      mama cie nie nauczyla takich podstaw??
      rrany..
      • martita79 Do Aureliany. Wkładki tak, ale nie zamiast... 07.12.04, 12:29
        papieru toaletowego po wizycie tam, gdzie nawet królowie chodza pieszo...
        Kobieto trochę inteligencji.... Wkładki używa sie jako dodatkowy środek
        zabezpieczający bieliznę przez zabrudzeniem, a nie zamiast... Pozdr.
      • Gość: Szczotołamacz Re: co maja do tego wkaldki higieniczne?!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:26
        ...ty wiesz co ... najlepiej sie podcieraj czy cos ;/ ja sie wycieram do
        czysta, az nie widac qpy na papierze :D
    • Gość: mała Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:02
      Używaj papieru kretynko!!!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 07.12.04, 01:27
      Przeciez to takie powazne forum, dziewczyna (?) ma problem, a was stac tylko
      na "podcieraj sie, kretynko". Juz to kiedys pisalem i napisze jeszcze raz:
      jestescie hipokrytki.
      • Gość: Juanita Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 07.12.04, 13:33
        zakladajac ten watek dziewczyna liczyla na produktywna odpowiedz,
        chyba nie uwazacie, ze nie wie do czego sluzy papier toaletowy i ze go nie
        uzywa - takie odpowiedzi nie sluza niczemu, chyba tylko wyladowaniu jakiejs
        waszej przedziwnej agresji.
        • Gość: Julia Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:43
          Juanita! ty sama jesteś przedziwna!! Skąd ty się urwałaś?!
    • florestan Całkiem poważnie 08.12.04, 02:49
      W gruncie rzeczy nie napisałaś dokładnie, o co chodzi i stąd proste, dobitne
      rady. Może masz mały problem ze zwieraczami? To się zdarza, zresztą niejednemu
      się w życiu zdarzyło coś takiego: a to nie było w pobliu toalety i trzeba
      było "donieść" do domu, a to czasem braknie środków czystości, itd. Nic
      strasznego, ale krępujące w najwyższym stopniu. Właściwie po wypróżnieniu
      końcowy odcinek jelita powinien być pusty, więc wystarczyłoby przed wyjściem
      pamiętać... ale czasem człowiek wylatuje w ostatniej chwili, no i nieszczęście
      gotowe. Radzę ćwiczyć zwieracze; to się przydaje, bo z wiekiem takie problemy
      się raczej nasilają i wtedy już nie stringi, ale nawet babcine galoty moga być
      w niebezpieczeństwie

"Przepijemy nazej babci majtki w kratę!
      Takie grube, barchanowe i włochate!"
      • chosia I jak ci sie podoba Grzesiu? 08.12.04, 16:54
        • kupabiskupa Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 08.12.04, 19:39
          Ale to jak to jest? Przemieszcza sie, czy sie nie przemieszcza, chosiu?
          • chosia Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 09.12.04, 13:19
            kupabiskupa napisał:

> Ale to jak to jest? Przemieszcza sie, czy sie nie przemieszcza, chosiu?

To chyba zalezy od wielkosci tylka. Juanicie sie przemieszcza, innym nie..
            • Gość: uli Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.12.04, 14:54
              ja piernicze ale klawa dyskusja....buahahahah.I w Polsce ma być dobrze...;)))
              • Gość: Juanita Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 09.12.04, 15:26
                chosiu, rozmiar tylka nie ma nic do przemieszczania sie paska w dupie, pomysl
                troche, zycze zdrowia na przyszlosc.
                • kupabiskupa Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 09.12.04, 17:26
                  Gość portalu: Juanita napisał(a):

> chosiu, rozmiar tylka nie ma nic do przemieszczania sie paska w dupie, pomysl
                  > troche, zycze zdrowia na przyszlosc.

Juanita, nie przejmuj sie. Jasne, ze chosia sie nie zna. Ona tak tylko sobie
                  gada. Ty mi wytlumacz, jak to jest z tym przemieszczaniem sie kupy. To ciekawe.
                  Pozdrawiam cieplo.

PS: Aha, i podaj tez rozmiar tylka. Tak na wszelki wypadek.
                  • Gość: Juanita Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 09.12.04, 21:51
                    o przemieszczaniu sie kupy nic nie pisalam, natomiast o przenoszeniu sie
                    zarazkow owszem, odsylam do mojego pierwszego wpisu. jak kobieta siada, kleka,
                    schyla sie material miedzy posladkami przesuwa sie - ot moja refleksja nad
                    megahigienicznoscia stringow;)
                    mam 92cm w obwodzie - to chyba przecietny rozmiar.
                  • chosia Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 10.12.04, 09:43

>
                    > Juanita, nie przejmuj sie. Jasne, ze chosia sie nie zna. Ona tak tylko sobie
                    > gada. Ty mi wytlumacz, jak to jest z tym przemieszczaniem sie kupy. To ciekawe.
                    > Pozdrawiam cieplo.

Juanita, kupabiskupa ma racje. Na stringach zupelnie sie nie znam, bo na codzien
                    nosze meskie kalesony. Estetyczne, i jakie higieniczne - kupa przemieszcza sie
                    wzdluz nogawek w strone stop. Tobie tez polecam. Pozdrawiam serdecznie.
                    • Gość: dżina Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 10.12.04, 21:00
                      > kupa przemieszcza sie
                      > wzdluz nogawek w strone stop

chosia, wspolczuje problemow ze zwieraczami:)
                • Gość: Ewelina Re: Juanita a rozmiar TYŁKA! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:49
                  Uderz w stół a nożyce się odezwą! buhaha!! Doprawdy życzysz jej zdrowia
                  czy wręcz odwrotnie? bo jakoś to zdanie trochę jakby z kontekstu wyrwane...
    • Gość: Olek Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 10.12.04, 18:34
      Dziwny wątek, ale niestety ma on miejsce. Kiedyś poznałem piekną dziewczynę.
      Koledzy mi zazdrościli. Pewnego wieczoru moja ręka zaczęła wędrować w jej
      krocze. Oniemiałem z wrażenia, kiedy w okolicach odbytu wyczułem jakieś twarde
      grudki. Nie musiałem długo zastawnawiać się co to było. Był to zeschnięty kał
      na włosach otaczających odbyt. Rzuciło mną. Wycofałem rękę jak z ognia. W domu
      myłem przez pół godziny. Dzwoniła do mnie kilka razy. Zawsze odkładałem
      spotkanie, aż przestała dzwonić. Nie wiem czy domysliła się powodu. Nigdy jej
      nie spotkałem, nie pragnąłem w ogóle spotkania lecz odwrotnie rzucało mną na
      myśl o tym.
      Jeden z moich znajomych po 2 - ch tygodniach od ślubu wystąpił o rozwód podając
      przyczynę zeschnięty kał w okolicach odbytu i pochwy. Dostał rozwód.
      Kobiety trzeba się myć!!!!!!!!
      • Gość: Guptas Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.238.70.211.adsl.inetia.pl 10.12.04, 23:14
        ale padam normalnie. ale niektórych kręcą kupowe tematy. tak się brechtałam jak
        to czytałam że szok, jak kupa może zostać na majtkach? tyle lat mi sie nie
        zdażylo... kurde po co jest papier toaletowy?
    • Gość: cejn Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.12.04, 20:30
      obejzyj sobei "Dzien swira" tam masz dokladna instrukcje jak sie podcierac:D
    • Gość: Ostra8 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:12
      Weź rozbieg a ściana sama cie znajdzie.
    • Gość: morgiana Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 217.153.136.* 14.12.04, 17:26
      moze sprobuj przekonac sie do papieru toaletowego?bez tego ani rusz!
    • Gość: triumph Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:47
      instrukcja producenta (tłumacenie z chinskiego):
      1. jak sia wali kupe odsunać tasiemka na bok i trzymać
      2. jak juz plum to puscic
      • Gość: lola Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 15.12.04, 14:28
        poziom waszych wypowiedzi drogie forumowiczki jest rowny zeru - dziewczyna na
        pewno wie do czego sluzy papier i go uzywa.
        chcialyscie byc dowcipne, nie bylyscie.
        • Gość: Ewelina Re:Iola!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:57
          A może to ty nie masz poczucia humoru?!! jakoś wszyscy się świetnie
          bawią! ...no przynajmniej ci którzy w przedszkolu nie opuścili lekcji
          podcierania tyłka (Julita chyba wtedy była na wagarach :)ty chyba też co?
          • Gość: zyczliwy Re:Iola!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:31
            uwielbiam to forum!!!!!, wlasnie za takie tematy, ten FACET co zalozyl ten watek
            pewnie umiera ze smiechu tak jak ja czytajc jak ludzie (pewnie kila z nich po
            studiach - tak jak ja) tocza dyspute na temat kału na reformach...
            tak trzyamc, forum cosmo jest chyba najsmieszniejszym w polsce!
            pozdr

• Gość: lola Re:Iola!!! IP: *.chello.pl 15.12.04, 22:47
            Ewelina, jesli wulgarne wypowiedzi cie smiesza, to wspolczuje poziomu - jest
            bardzo niski, chyba juz osiaga dno.

nawiazujac do kilku wypowiedzi powyzej - dziewczeta drogie - majtki damskie nie
            dziela wylacznie na malutkie i seksowne stringi oraz wielkie aseksualne
            kalesony. po drodze jeszcze jest masa innych modeli, w tym majtki brazylijskie,
            ktore uwazam osobiscie za najseksowniejsze.
    • Gość: mancia Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.150.224.* 15.12.04, 22:38
      Konkluzja z owej dysputy jest jedna: koprofilia instnieje i zatacza coraz
      większe kręgi. Skąd to zamiłowanie do rozmów o defekacji, fekaliach i
      ekskrementach, pytam (???)
      I generalnie odpowiedzi znać nie muszę. Nie chcę.

Chyba jednak nie wszystko mnie ciekawi.
      • Gość: GA Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.04, 22:43
      • Gość: tedunio Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:39
        naprawde przydal by sie tu jakis moderator zeby kultura byla, swoja droga
        popularnosc tego tematu mnie przeraza
    • Gość: safik Tyle śmieszne ile przerażające!!! IP: *.crowley.pl 16.12.04, 22:08
      Jeśłi ktoś to założył dla ubawu to przerażająca jest dyskusja jaka się pojawiła
      a w związku z tym to co nas śmieszy. Jeśłi ktoś to założył z ciekawości i
      niewiedzy to jest to tym bardziej przerażajce.
      OK w kilku momentach się uśmiałam, ale pozatym w większości zniesmaczyłam
      nietaktem ludzi. Echhh... teraz nic mnie juz nie zdziwi wychodząc na ulicę
      mojego miasta. I nic mnie nie zdziwi, z tego co usłyszę o naszym kraju w TV.
      Echhh... jeszcze trochę a polski humor zostanie uznany za mniej śmieszny od
      angielskiego. Bo pozwulcie , że powyższą dyskusję zakwalifikuję w całości jako
      nieudany dowcip.
      • Gość: wielki tenis Re: Tyle śmieszne ile przerażające!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:36
        Kobiety, jestescie po prostu kosmiczne. Ten gosc ktory zalozyl watek tarza sie
        teraz ze smiechu po dywanie. Wyjatkowo obrzydliwe ale i zdradzajace poziom tych
        ktore odpowiadaly.
    • Gość: Ja Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 176.2.106.* 21.04.15, 18:31
      musisz mieć kogoś kto ci wyliże dupę po kupie ja to uwielbiam lizać odbyt czysty i brudny gdy włożysz głęboko język w kakao to napewno nic nie zostanie czy ktoś chce żeby mu wylizać odbycik

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka