Gość: merena IP: *. / *.B2.srv.t-online.de 02.12.04, 12:45 powaznie, jak radzicie sobie z tym problemem? pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juanita Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 02.12.04, 12:59 po prostu ich nie nosic - ni to estetyczne ni higieniczne ni zdrowe (mamy zime przypominam). jak widze dziewczyny w biodrowkach z wyjezdzajacym paskiem miedzy posladkami to chce mi sie rzygac. swoja droga to gdybym byla facetem to nigdy nie zrobilabym minety dziewczynie, ktora nosi stringi, dlaczego...bo podczas noszenia paseczek sie przemieszcza i przenosi to co kobieta ma w pupie do pochwy. dla mnie czwartym minusem stringow jest tez to, ze sa piekielnie niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:43 oj moja droga czys ty sie z choinki urwala??zeby miec czyste stringi trzeba tylek mys i tyle ,stringi sa wygodne to raz,seksowne to 2,a jak ktos je nosi ta ze wystaja to znaczy ze zle je dobral i sa za duze albo jest wiesniara!!!zygac to sie chce na widok pantalonow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.205.73.* 08.12.04, 11:05 brawo chuda. huanita zanim facet strzeli mi minete to ja sie myje i niewazne czy nosilam stringi czy kalesony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:37 ludzie czy wy nie widzicie ze polowa tych ludzi co zakladaja tematy sciemnia... ta osoba ktora wymyslila ten musi miec niezly ubaw! a odnosnie tego co napisala Juanita cyt:"podczas noszenia paseczek sie przemieszcza i przenosi to co kobieta ma w pupie do pochwy."- wiec po pierwsze jak juz masz brudny tylek to nawet pantalony babci ci nie pomoga, bo kupa i tak sie przeniesie, po drugie, jesli stringi sa dobrze dobrane to paseczek nie powinien sie przemieszczac(to przeciesz nie jest qurna jakis kilometrowy sznur;), po trzecie nie sadze zeby zanieczyszczenia przeniosly sie do pochwy... gdyby tak bylo to wszystko by nam tam bez problemu wlatywalo i wylatywalo-a tak nie jest(twierdze tak mimo bardzo popularnej na tym forum teorii rozjechania;)z reszta ile tego gowna musialo by bys zeby sie to do pochwy dostalo.... hehehheeehhehehhhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 14.12.04, 20:45 Bzdura! Przypuszczam że osoba która wysnuła tę tezę o minusach stringów jest albo grubym kotlesonem(więc nie ma stringów w jej rozmiarze i dlatego przemawia przez nią zazdość) albo zmanierowaną starą panną, której największym szaleństwem co do własnego wizerunku jest bezbarwny lakier na paznokciach(i to u rąk, bo u nóg to by już było wyuzdanie :). A co do odpoiedzi na pytanie: to uważam, że wystarczy porządnie wycierać tyłek i nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:03 Hhhhhhhhahhahahhahahhahahahhahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahhahahahaha:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koala1985 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 16.12.04, 16:02 ALE TY PUSTA JESTES!JESZCZE NIE SPOTKAŁAM FACETA KTOREGO NIE KRECA STRINGI. ZEBY NIE MIEC " KUPY" NA STRINGACH POPROSTU NALEZY SIE PODMYC PO KAZDYM WYPROZNIENIU. Z RESZTA TO CHYBA NORMALNE DLA KAZDEGO HIGIENICZNEGO CZŁOWIEKA.MI SIE STRINGI NIE PRZESUWAJA.NIE WIEM DLACZEGO TY MASZ TAKIE PROBLEMY!?MOZE KUP SOBIE DOBRY ROZMIAR!A WYGODNE SA BARDZO JEZELI NIE SA ZA MAŁE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdaleen Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.12.04, 12:59 zdejmuj majtki przed sraniem a po sraniu wycieraj pupsko papierem toaletowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 02.12.04, 13:00 podcierac tyłek poprostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co ty nie możesz sie umyc??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 13:17 Toscie sie popisaly rzeczowymi odpowiedziami, pieprzone hipokrytki. Juanita, ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 02.12.04, 21:05 dlaczego mam nie zostawać na stringach? miejsce dobre, jak każde inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: HIPOKRYTKI IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:31 nasze gadanie jest z pewnością bardziej rzeczowe niż twoje! Gdybyś nie mógł się posiłkować słowami typu "pieprzone" to przypuszczam że twoja wypowiedz byłaby jeszcze mniej komunikatywna. odsyłam do słownika wyrazów obcych a następnie do lustra! PS: A może to Juanita napisała tylko pod innym loginem co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martita79 Wkładki higieniczne... 02.12.04, 13:36 o kształcie "string" polecam i podtrzymuję wypowiedź Werki, ale ujęłabym to delikatniej. Ale niektóre wypowiedzi.. hm... cóż.. doskonały pokaz elokwencji... Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotKa Re: Wkładki higieniczne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:55 Ja np chodzę tylko w stringach, czuję się niekomfortowo w zwyklych majtkach, w zwykłych majtkach tylko śpię, a na codzień chodzę tylko w stringach poza tym i ja się w nich wspaniale czuję imój mężczyzna też ma halo na tym punkcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Wkładki higieniczne... IP: *.comel / 193.19.212.* 04.12.04, 16:31 wygol sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Wkładki higieniczne... IP: *.mofnet.gov.pl 07.12.04, 12:51 Otóż to... ja też noszę prawie wyłącznie stringi, które jak dla mnie są bardzo wygodne. jeśli dobierze się odpowiedni rozmiar, krój i materiał. A wybór wkładek higienicznych jest bardzo duży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.150.89.* 03.12.04, 01:05 No i co sie tak oburzacie?? Dziewczyny maja racje :> Jak sie dobrze podetrzesz to kupa nie zostanie, nie?? A jak juz masz na maxa taki problem to miej pod reka wilgotne chusteczki... to pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
olkawo Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 03.12.04, 15:08 uzywac papieru toaletowego i nosic wkladki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:26 matko co za idiotka musiala wymyslec taki problem!!!!! ludzie przeciez to sie plakac chce z waszej glupoty!!!!!!!!!! umyj sobie dupe jak sie wysrasz i problem z glowy! i naprawde dziewczyno-szkoda mi Ciebie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:45 bede niestety malo orginalna musisz po sraniu mys tylek i tyle:)co to za problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac 03.12.04, 16:33 wytrzyj dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia1980 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:02 na tym forum wiekszosci to brakuje kultury. moim zdaniem pytanie jest troche smieszne, ale jezeli ktos nie chce na nie odpisywac to przecież nie musi. takie tekstu " wytrzyj dupsko po sraniu" sa naprawde zbedne i wulgarne. a tak na marginesie samo wytarcie nie wystarcza. autorce watku radze myc intymne czesci ciała po załatwianiu potrzeb fizjologicznych. ja tak robie i bielizna zawsze czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.server.ntli.net 09.12.04, 09:40 no nie mow ze po kazdym sikaniu sie podmywasz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia1980 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:06 ja nie napisałam, że po każdym sikaniu nalezy sie podmywac, bo autorka watku nie ma problemu z "sikami" na stringach, tylko z "kupą". ja ustosunkowałam sie tylko do komentarza "wycieraj dupe po sraniu", bo moim zdaniem w tym przypadku sam papier nie wystarczy. chociaż jeżeli ktos czuje taka potrzebe, to ja nie widze problemu. wszystko jasne? :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: ewcia 1980 IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:37 doprawdy zawsze myjesz tyłek? a jak jesteś w pracy albo u kogoś w domu to co? wkładasz mu dupę do umywalki??! :)) jeśli tak to błagam nie przychodż do mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myval Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 210.96.102.* 04.12.04, 00:56 Nie będzie zostawać kupa, Jeśli będzie myta dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.comel / 193.19.212.* 04.12.04, 16:28 noś je tył do przodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemik Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 16:02 ...ja zawsze nosze stringi i nigdyy nie mam takiego problemu...ale oczyywiście nie śmieję się z ciebie <pełna powaga>...JEDYYNYYM NAJLEPSZYYM ROZWIĄZANIEM BĘDZĄ WKŁADKI HIGIENICZNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.ursus.met.pl / 217.153.143.* 04.12.04, 20:10 popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając_polny Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.12.04, 20:26 jak nawet zostanie, to uschnie i odpadnie w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mono Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 213.17.152.* 09.12.04, 16:26 Poprostu się umyj laska, i tyle a z tym kolesiem co mówił że słabo z tą minetką to się zgadzam, peace Orzesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burton [...] IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.12.04, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana co maja do tego wkaldki higieniczne?!!!! 06.12.04, 09:07 jezu, co maja do tego wkladki higieniczne?! myj sie dziewczyno po kazdej wizycie w toalecie!!! mama cie nie nauczyla takich podstaw?? rrany.. Odpowiedz Link Zgłoś
martita79 Do Aureliany. Wkładki tak, ale nie zamiast... 07.12.04, 12:29 papieru toaletowego po wizycie tam, gdzie nawet królowie chodza pieszo... Kobieto trochę inteligencji.... Wkładki używa sie jako dodatkowy środek zabezpieczający bieliznę przez zabrudzeniem, a nie zamiast... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczotołamacz Re: co maja do tego wkaldki higieniczne?!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:26 ...ty wiesz co ... najlepiej sie podcieraj czy cos ;/ ja sie wycieram do czysta, az nie widac qpy na papierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:02 Używaj papieru kretynko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 07.12.04, 01:27 Przeciez to takie powazne forum, dziewczyna (?) ma problem, a was stac tylko na "podcieraj sie, kretynko". Juz to kiedys pisalem i napisze jeszcze raz: jestescie hipokrytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 07.12.04, 13:33 zakladajac ten watek dziewczyna liczyla na produktywna odpowiedz, chyba nie uwazacie, ze nie wie do czego sluzy papier toaletowy i ze go nie uzywa - takie odpowiedzi nie sluza niczemu, chyba tylko wyladowaniu jakiejs waszej przedziwnej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:43 Juanita! ty sama jesteś przedziwna!! Skąd ty się urwałaś?! Odpowiedz Link Zgłoś
florestan Całkiem poważnie 08.12.04, 02:49 W gruncie rzeczy nie napisałaś dokładnie, o co chodzi i stąd proste, dobitne rady. Może masz mały problem ze zwieraczami? To się zdarza, zresztą niejednemu się w życiu zdarzyło coś takiego: a to nie było w pobliu toalety i trzeba było "donieść" do domu, a to czasem braknie środków czystości, itd. Nic strasznego, ale krępujące w najwyższym stopniu. Właściwie po wypróżnieniu końcowy odcinek jelita powinien być pusty, więc wystarczyłoby przed wyjściem pamiętać... ale czasem człowiek wylatuje w ostatniej chwili, no i nieszczęście gotowe. Radzę ćwiczyć zwieracze; to się przydaje, bo z wiekiem takie problemy się raczej nasilają i wtedy już nie stringi, ale nawet babcine galoty moga być w niebezpieczeństwie "Przepijemy nazej babci majtki w kratę! Takie grube, barchanowe i włochate!" Odpowiedz Link Zgłoś
kupabiskupa Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 08.12.04, 19:39 Ale to jak to jest? Przemieszcza sie, czy sie nie przemieszcza, chosiu? Odpowiedz Link Zgłoś
chosia Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 09.12.04, 13:19 kupabiskupa napisał: > Ale to jak to jest? Przemieszcza sie, czy sie nie przemieszcza, chosiu? To chyba zalezy od wielkosci tylka. Juanicie sie przemieszcza, innym nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 09.12.04, 14:54 ja piernicze ale klawa dyskusja....buahahahah.I w Polsce ma być dobrze...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 09.12.04, 15:26 chosiu, rozmiar tylka nie ma nic do przemieszczania sie paska w dupie, pomysl troche, zycze zdrowia na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kupabiskupa Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 09.12.04, 17:26 Gość portalu: Juanita napisał(a): > chosiu, rozmiar tylka nie ma nic do przemieszczania sie paska w dupie, pomysl > troche, zycze zdrowia na przyszlosc. Juanita, nie przejmuj sie. Jasne, ze chosia sie nie zna. Ona tak tylko sobie gada. Ty mi wytlumacz, jak to jest z tym przemieszczaniem sie kupy. To ciekawe. Pozdrawiam cieplo. PS: Aha, i podaj tez rozmiar tylka. Tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 09.12.04, 21:51 o przemieszczaniu sie kupy nic nie pisalam, natomiast o przenoszeniu sie zarazkow owszem, odsylam do mojego pierwszego wpisu. jak kobieta siada, kleka, schyla sie material miedzy posladkami przesuwa sie - ot moja refleksja nad megahigienicznoscia stringow;) mam 92cm w obwodzie - to chyba przecietny rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
chosia Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? 10.12.04, 09:43 > > Juanita, nie przejmuj sie. Jasne, ze chosia sie nie zna. Ona tak tylko sobie > gada. Ty mi wytlumacz, jak to jest z tym przemieszczaniem sie kupy. To ciekawe. > Pozdrawiam cieplo. Juanita, kupabiskupa ma racje. Na stringach zupelnie sie nie znam, bo na codzien nosze meskie kalesony. Estetyczne, i jakie higieniczne - kupa przemieszcza sie wzdluz nogawek w strone stop. Tobie tez polecam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżina Re: I jak ci sie podoba Grzesiu? IP: *.chello.pl 10.12.04, 21:00 > kupa przemieszcza sie > wzdluz nogawek w strone stop chosia, wspolczuje problemow ze zwieraczami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Juanita a rozmiar TYŁKA! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:49 Uderz w stół a nożyce się odezwą! buhaha!! Doprawdy życzysz jej zdrowia czy wręcz odwrotnie? bo jakoś to zdanie trochę jakby z kontekstu wyrwane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 10.12.04, 18:34 Dziwny wątek, ale niestety ma on miejsce. Kiedyś poznałem piekną dziewczynę. Koledzy mi zazdrościli. Pewnego wieczoru moja ręka zaczęła wędrować w jej krocze. Oniemiałem z wrażenia, kiedy w okolicach odbytu wyczułem jakieś twarde grudki. Nie musiałem długo zastawnawiać się co to było. Był to zeschnięty kał na włosach otaczających odbyt. Rzuciło mną. Wycofałem rękę jak z ognia. W domu myłem przez pół godziny. Dzwoniła do mnie kilka razy. Zawsze odkładałem spotkanie, aż przestała dzwonić. Nie wiem czy domysliła się powodu. Nigdy jej nie spotkałem, nie pragnąłem w ogóle spotkania lecz odwrotnie rzucało mną na myśl o tym. Jeden z moich znajomych po 2 - ch tygodniach od ślubu wystąpił o rozwód podając przyczynę zeschnięty kał w okolicach odbytu i pochwy. Dostał rozwód. Kobiety trzeba się myć!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guptas Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.238.70.211.adsl.inetia.pl 10.12.04, 23:14 ale padam normalnie. ale niektórych kręcą kupowe tematy. tak się brechtałam jak to czytałam że szok, jak kupa może zostać na majtkach? tyle lat mi sie nie zdażylo... kurde po co jest papier toaletowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cejn Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.12.04, 20:30 obejzyj sobei "Dzien swira" tam masz dokladna instrukcje jak sie podcierac:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostra8 Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:12 Weź rozbieg a ściana sama cie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgiana Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 217.153.136.* 14.12.04, 17:26 moze sprobuj przekonac sie do papieru toaletowego?bez tego ani rusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triumph Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:47 instrukcja producenta (tłumacenie z chinskiego): 1. jak sia wali kupe odsunać tasiemka na bok i trzymać 2. jak juz plum to puscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.chello.pl 15.12.04, 14:28 poziom waszych wypowiedzi drogie forumowiczki jest rowny zeru - dziewczyna na pewno wie do czego sluzy papier i go uzywa. chcialyscie byc dowcipne, nie bylyscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re:Iola!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 21:57 A może to ty nie masz poczucia humoru?!! jakoś wszyscy się świetnie bawią! ...no przynajmniej ci którzy w przedszkolu nie opuścili lekcji podcierania tyłka (Julita chyba wtedy była na wagarach :)ty chyba też co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re:Iola!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:31 uwielbiam to forum!!!!!, wlasnie za takie tematy, ten FACET co zalozyl ten watek pewnie umiera ze smiechu tak jak ja czytajc jak ludzie (pewnie kila z nich po studiach - tak jak ja) tocza dyspute na temat kału na reformach... tak trzyamc, forum cosmo jest chyba najsmieszniejszym w polsce! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re:Iola!!! IP: *.chello.pl 15.12.04, 22:47 Ewelina, jesli wulgarne wypowiedzi cie smiesza, to wspolczuje poziomu - jest bardzo niski, chyba juz osiaga dno. nawiazujac do kilku wypowiedzi powyzej - dziewczeta drogie - majtki damskie nie dziela wylacznie na malutkie i seksowne stringi oraz wielkie aseksualne kalesony. po drodze jeszcze jest masa innych modeli, w tym majtki brazylijskie, ktore uwazam osobiscie za najseksowniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mancia Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 195.150.224.* 15.12.04, 22:38 Konkluzja z owej dysputy jest jedna: koprofilia instnieje i zatacza coraz większe kręgi. Skąd to zamiłowanie do rozmów o defekacji, fekaliach i ekskrementach, pytam (???) I generalnie odpowiedzi znać nie muszę. Nie chcę. Chyba jednak nie wszystko mnie ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.12.04, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedunio Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:39 naprawde przydal by sie tu jakis moderator zeby kultura byla, swoja droga popularnosc tego tematu mnie przeraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safik Tyle śmieszne ile przerażające!!! IP: *.crowley.pl 16.12.04, 22:08 Jeśłi ktoś to założył dla ubawu to przerażająca jest dyskusja jaka się pojawiła a w związku z tym to co nas śmieszy. Jeśłi ktoś to założył z ciekawości i niewiedzy to jest to tym bardziej przerażajce. OK w kilku momentach się uśmiałam, ale pozatym w większości zniesmaczyłam nietaktem ludzi. Echhh... teraz nic mnie juz nie zdziwi wychodząc na ulicę mojego miasta. I nic mnie nie zdziwi, z tego co usłyszę o naszym kraju w TV. Echhh... jeszcze trochę a polski humor zostanie uznany za mniej śmieszny od angielskiego. Bo pozwulcie , że powyższą dyskusję zakwalifikuję w całości jako nieudany dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki tenis Re: Tyle śmieszne ile przerażające!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:36 Kobiety, jestescie po prostu kosmiczne. Ten gosc ktory zalozyl watek tarza sie teraz ze smiechu po dywanie. Wyjatkowo obrzydliwe ale i zdradzajace poziom tych ktore odpowiadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: co robic, zeby kupa nie zostawala na stringac IP: 176.2.106.* 21.04.15, 18:31 musisz mieć kogoś kto ci wyliże dupę po kupie ja to uwielbiam lizać odbyt czysty i brudny gdy włożysz głęboko język w kakao to napewno nic nie zostanie czy ktoś chce żeby mu wylizać odbycik Odpowiedz Link Zgłoś