belle.lady 06.04.05, 11:49 Jaki prezent dla chłopaka na urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta:) Re: DORADŹCIE:) IP: *.citynet.pl 06.04.05, 12:18 -fajna koszulka -zegarek -portfel -jakaś ładna pościel:D -jakiś alkohol, zalezy co lubi -kubek z Twoim zdjeciem na nim (robia takie rozne rzeczy w roznych miejscach) -cos z Ikei, jest tam duzo rzeczy ktore moglyby mu sie przydac w pokoju -sliczna ramka z Twoim zdjeciem tylko z takim ktorego jeszcze nie widzial :) -cos do kuchni jesli lubi gotowac To sa prezenty ktore ja wyprobowalam na swoim chlopaku, ale to zalezy co kto lubi, moze cos wybierzesz :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: DORADŹCIE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 12:21 najlepiej jakis osobisty.moze byw wlasnorecznie zrobiony:)Moje propozycje(czesc pomyslow znalazlam na forum o prezentach): -mozesz odrecznie zrobic kartke -mozesz porwac go na wycieczke;) (detale dobrac osobiscie;P)lub romantyczna kolacje we dwoje -mozesz namalowac/napisac/zamowic cos osobisego na tiszircie (cos co np tylko wam bedzie sie z czyms kojarzyc) -mozesz napisac mu wiersz:) lub cos namalowac.albo wydziergac sweterek tudziez szaliczek/skarpetki (wymaga nauki,ale jakie to slodkie...:))jak ktos jest zdolny to moze sie pobawic masa solną -mozesz mu sprezentowac zegazek z grawerka -gdzies czytalam o milosci w sloiku (b.mi sie to spodobalo:)) -moja kumpela robila wlasnorecznie kalendarz i zaznaczala w nim "ich daty"- pamietne rocznice ,urodziny itp.wszystko ozdobila ich zdjeciami pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: DORADŹCIE:) IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.04.05, 13:12 A umie juz czytac ten chlopak? Odpowiedz Link Zgłoś
belle.lady Re: DORADŹCIE:) 06.04.05, 16:30 A umie:P Dzięki za odpowiedzi! Jeśli ktoś mi jeszcze pomoże będę wdzięczna:* Odpowiedz Link Zgłoś
belle.lady Re: DORADŹCIE:) 06.04.05, 17:00 To raczej dla mnie bo on czyta zaledwie 5 stron :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: DORADŹCIE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:35 Ja chciałbym dostać nową BMK'e. Może być też wycieczka na filipiny, albo upojna noc we dwoje: kolacja, sex, zagrycha, film, znów sex, śniadanko, sex...i dochodzimy do sedna czyli prezentu w postaci rachunku zapłaconego przez dziewczyne. ____ *ad sex - Ona się wysila, Ja czerpie przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś