olia19 23.04.05, 18:17 Co zrobić gdy Mężczyzna ubiera się nieatrakcyjnie? Czy wstydziliście się kiedykolwiek ubioru swojego Chłopaka/Męża? I nie chcę tu zaznaczam nikogo prowokować tym pytaniem (zwłaszcza płeć męską)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna20 Re: ubiór faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:27 mnie wystarczy ze wszystko bedzie choc troche do siebie pasowalo i bedzie w miare czyste. gdy nie podoba mi sie ubior mojego faceta, to zabieram go na zakupy, lub dyskretnie informuje, ze nie podoba mi sie w tym, czy tamtym ubiorze. raz mialam faceta, na ktorego malo dziewczyn zwrocalo uwage, a gdy zabralam go na zakupy, do fryzjera i kosmetyczki.. stracilam go, bo nie mogl sie opedzic od adoratorek, az jedna mu sie spodobala..wiec uwazajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: ubiór faceta IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 23.04.05, 18:28 A co to znaczy nieatrakcyjnie? Dresy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ubiór faceta IP: *.ztpnet.pl 23.04.05, 18:43 Przeciez dresy sa zajebiste. Odpowiedz Link Zgłoś