Dodaj do ulubionych

Być ze sobą czy nie???

IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 26.04.05, 11:17
Od października zaczęłąm studiować. Poznałam na uczelni fajnych ludzi.
Zaprzyjaźniłam się z jedną koleżanką a dzięki niej poznałam chłopaka(Mike).
Teraz jesteśmy razem. Mam za sobą parę nie udanych związków, ale Mike jest
fajny. Jest opiekuńczy, delikatny, może nie jest strasznie przystojny ale czy
to jest ważne?? Świetnie całuje i miło się spędza z nim czas. Ale moja
koleżanka jest całkowicie przeciwna temu związkowi. Mówi że należy mi się
ktoś lepszy i że powinnam się zastanowić. I nie wiem co mam zrobić?? Pomóżcie
Proszę
Obserwuj wątek
    • iberia29 Re: Być ze sobą czy nie??? 26.04.05, 11:38
      Liczy sie Twoje zdanie, to co Ty czujesz a nie co powie zazdrosna kolezanka.
    • Gość: gosia wydaje mi sie ze twoja kolezanka jest zazdrosna i IP: 80.51.250.* 26.04.05, 11:42
      nie powinnas rezygnowac z tego chlopaka skoro jest tobie z nim dobrze.

czy ta twoja kolezanka ma chlopaka??

bo jesli nie ma to moja teoria jest taka ze moze teraz jak masz mike'a to mniej
      czasu jestes z nia a ona byla przyzwyczajaona do twojego towarzystwa i miala
      ciebie tak jakby na wylacznoasc a teraz ty nie tylko czas spedzasz z nia ale
      tez z mike'iem i wydaje mi sie ze jest zazdrosna, ja mialam identyczna sytuacje
      moja kolezanka wmawiala mi ze nie powinnam byc z tym z kim jestem . spedzalam z
      nia mniej czasu i chyba to ja bolalo teraz nie kumplujemy sie tak jak kiedys ja
      wybralam milosc i jestem nadal z tym chlopakiem a moja kolezanka ma problemy ze
      znalezieniem faceta do tej pory.
    • Gość: MPDorota Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 26.04.05, 12:09
      Ze soba jestes od urodzenia. Skazana na swoja obecnosc w kazdej chwili, wiec
      masz jakies wyjscie???
    • Gość: troja Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:14
      A może napisz do "Przyjaciółki"? Ale masz problem.....
    • Gość: hotka Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:07
      Świetnie całuje - bierz
    • Gość: znudzony Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:44
      cze.

Koleżanka niech nie wtrąca się w twoje życie osobiste.

Czy o tym chciałaś pogadać przez weekend Anulko?

___

P.C.
      • Gość: A.T. Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 28.04.05, 12:02
        Dzięki P.C.
        • Gość: znudzony Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:46
          Proszę.
    • asia99996 Re: Być ze sobą czy nie??? 28.04.05, 12:06
      mój facet jak go poznałam też nie wydawał mi się superprzystojny i fajny , dziś
      jest moim mężem wbrew opini wielu przyjaciół i wiesz co jest wspaniałym
      najcódowniejszym mężem na świecie, patrz w swoje serce nie na koleżanki
    • Gość: metii Re: Być ze sobą czy nie??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 14:35
      Anulko, przecież sam odpowiedziałaś sobie na to pytanie, "Jest opiekuńczy,
      delikatny, może nie jest strasznie przystojny ale czy to jest ważne?? Świetnie
      całuje i miło się spędza z nim czas" więc po co ta niepewność? Nie słuchaj co
      mówią inni rób to co uważasz za słuszne bo to twoje zycie i ty decydujesz co
      chcesz a czego nie. Więc śmiało do dzieła. powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka