martynkabb 28.05.05, 20:17 pytanko,czy ktos ma?czy bolało,jak o niego dbac(o kolczyk:))??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaszym1 Re: kolczyk na łechtaczce?? 28.05.05, 22:11 pewnie trzeba często przemywać????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaa Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:26 trzeba miec niezle naj..ane we łbie zeby sobie robic kolczyk w takim miejscu no ale powodzenia :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:43 na łechtaczce tez mi oryginalnosc ja ci proponuje w kakaowym oczku sobie walnac ale tak na mase głeboko,przez jakis czas nie będziesz mogla sie wysrac ale za to jakie to uczucie miec kolczyka tam gdzie nikt pewnie jeszcze sie nie odwazyl zrobic:-/ej dziewczyno mam nadzieje ze to ten upal tak na ciebie dziala ze masz takie chore pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: kolczyk na łechtaczce?? 28.05.05, 22:33 twoje tematy to tatuaz na dupsku i kolczyk na lechtaczce - dziewczyno, czy ty nie masz co robic? idz lepiej pobaw sie zabawkami albo kup sobie jakis ciuch... ale nie katuj nas swoimi glupimi pytaniami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:47 A co bando zacofanych zdewociałych mośków jest złego w kolczyku w łechtaczce? (a chyba raczej nad, bo bezpośrednio samej łechtaczki się chyba nie kolczykuje, ale głowy nie dam). Dziewczyna zadała proste pytanie, po co od razu naskakiwać, co? Jeśli nie akceptujesz czegoś takiego to Twoja sprawa i nie ma potrzeby aby od razu na kogoś naskakiwać, trochę kultury do diabła. Żyj i pozwól żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 28.05.05, 22:51 Ty tez sie juz moze uspokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:05 zadala pytanie no i ma odpowiedzi przeciez kazdy moze pisac co chce i jak chce a w tych wypowwiedziach nie ma nic obrazliwego ani pozbawionego kultury to nie wiem o co ty sie rzucasz Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: kolczyk na łechtaczce?? 29.05.05, 00:06 Wotan napisał(a): > A co bando zacofanych zdewociałych mośków jest złego w kolczyku w łechtaczce? nie ma w tym nic zlego.. ale ta dziewczyna cos kreci - od 3 dni pisze, ze chce sobie zrobic tatuaz, pyta o wzory, miejsce.... a teraz nagle - kolczyk w lechtaczce... albo ona nie ma co ze soba zrobic albo ciesza ja prowokacje na forum.. albo sie nudzi... albo ma nierowno pod deklem w kazdym razie jakos jej nie wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:35 demokracja nastała a wy ludziom wolności żałujecie niech sobie dziewcze kolczykuje co chce wolny kraj i głupota też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:11 Albert Eistein rzekł: " Są tylko dwie rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka". No coments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martnkabb Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:03 nie mam zamiaru sobie zrobic tylko pytam z ciekawosci!!jak kogos nie interesuje temat niech nie odp!kazdy ma swoje zdanie,prawda i po to jest to forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonid Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.gniezno.net 29.05.05, 16:41 I daj troche radosci swojemu ginekologowi. Lekarze pozniej w pubie przy piwku sie zasmiewaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.ztpnet.pl 29.05.05, 19:32 Nie mam. Moze dlatego, ze nie mam lechtaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaD Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: 81.15.254.* 29.05.05, 21:28 A po co sie wtryniają te kretynki, nie do was było pytanie skierowane tylko do osób które mają kolczyk w łechtaczce... po co kogoś od razu krytykować. Pięknie je ktoś tam wcześniej nazwał :) pozdrawiam ciekawą świata autorkę pytania :D Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: kolczyk na łechtaczce?? 30.05.05, 01:35 Dołączam sie do życzeń wobec "pięknie nazwanych wcześniej" ludzi. Tacy jak wy w średniowieczu palili na stosie. Wolno jej i pytac, i mieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 14:26 > Wolno jej i pytac, i mieć!!! A innym komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine21 Re: kolczyk na łechtaczce?? 30.05.05, 08:32 Uwazaj zeby ci latem nie zardzewiał a zima zeby ci nie zamarzł nos kalesony buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_radzę Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.devs.futuro.pl 30.05.05, 14:23 Nie radzę robić kolczyka na łechtaczce - moja przyjaciółka sobie zrobiła, a później dostała infekcji (mimo iż bardzo dbała o higienę) którą leczyła kilka długich miesięcy. Co najgorsze nadal odczuwa lekki ból przy pobudzaniu łechtaczki i praktycznie żadnej przyjemności :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:06 Mimo, że nie mam łechtaczki i (raczej) posiadać nie będę, to gwoli ścisłości: - kolczykuje się nie łerchtaczkę, a jej napletek, - kolczyk z nierdzewki, platyny czy tytanu nie zardzewieje. Pzdr. i miłego noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.spray.net.pl 30.05.05, 19:29 Taaak! Glupota ludzka i milosierdzie Boze nie znaja granic! Idz sie lecz kretynko! Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.lightblue Re: kolczyk na łechtaczce?? 30.05.05, 20:15 Respekt dla ciebie martynkobb. ;-( Zrob a sie przekonasz. nie zapomnij wpadnac i powiedziec jak bylo. Glupota ludzka nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: kolczyk na łechtaczce?? IP: *.ztpnet.pl 30.05.05, 21:56 Co niektórzy są lekko pie..ięci.Jeszcze sobie przekuj sudziska,odbycioch . Będą cię mieli za co targać alfonsi. Odpowiedz Link Zgłoś