marytna_bk0 22.01.06, 23:00 Jacy są Wasi idole ? I dlaczego? Moim jest Bjork, gdyż uważam ją nie tylk za oryginalną i nietuzinkową, ale też kreatywną, twórczą i inteligentną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia1987 Re: Wasi Idole 22.01.06, 23:10 a ja od 16 lat kocham Edyte Geppert, tak bardziej na powaznie dopiero od 8, nie potrafie odpowiedziec dlaczego, mialam przyjemnosc ja poznac i z kazdym spotkaniem, a bylo ich juz kilka, utwierdzam sie w tym, ze jest to fantastyczna osoba, obdarzona niesamowitym poczuciem humoru, zupelnie inna od tej, ktora znamy z mediow, kocham ja za to, ze po prostu jest, jest to milosc piekna, niebanalana, taka, ktora nie rani i nie kaleczy, a daje mnostwo radosci :) tyle ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_188 Re: Wasi Idole 23.01.06, 11:16 Ja kocham myszkę diddl a szczegolnie diddline ;) i Maćka Zakościelnego :*:):*:) Poprostu Boski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Wasi Idole IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.01.06, 12:51 moja mama:):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Wasi Idole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:53 MANDARYNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: Wasi Idole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:01 Ja mam wiele idolow: jesli choidzi o muzyke to Beyonce - jak ona tanczy!!!! Z ,poetek to Sylvia Plath aha... i jeszcze Beethowen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caramel Re: Wasi Idole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:41 Al Pacino - dla mnie the best Odpowiedz Link Zgłoś