Dodaj do ulubionych

denerwujące cechy

07.02.06, 14:37
ja mam takie pytanko, co Was najbardziej wkurza u płci przeciwnej czego nie
lubicie??
Obserwuj wątek
    • aniav244 Re: denerwujące cechy 07.02.06, 14:48
      nadętych buraków , co na wszystkich i wszytsko patrzą z góry. i takich co mają
      się za bóg wie co (zarówno jeśli chodzi o wyglad jak i intelekt),a tak
      naprawde nie błyszczą niczym szczególnym.
    • Gość: Szamanka Re: denerwujące cechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:50
      Nie cierpię spóźnialstwa, może dlatego że sama jestem punktualna:)
    • misiu_koala87 Re: denerwujące cechy 07.02.06, 15:02
      mnie najbardziej-u przedstawicieli obu plci i wszelakich orientacji- denewuje
      glupota...wyzwala ona we mnie instynkt mordercy;] a co do
      panow...hm...prostactwo,balaganiarstwo,odwieczny problem-deska sedesowa,i
      ostentacyjne niesluchanie co sie do nich mowi...
    • vanilka96 Re: denerwujące cechy 07.02.06, 15:04
      Brak poczucia humoru
    • viviannaa Re: denerwujące cechy 07.02.06, 15:21
      egoizm
    • Gość: ona20 Re: denerwujące cechy IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 16:28
      robiebie z innych idioty poprzez glupie usmieszki i smianie sie z wlasciwie nie
      wiadomo czego, albo odbieranie kazdej rozmowy jako proby flirtu
    • Gość: a_nulka Re: denerwujące cechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:49
      Jak ide z nim przez miasto a on się ogląda za jakimiś lalami :/
    • lilarose Re: denerwujące cechy 08.02.06, 10:51
      Nie znoszę hipokryzji, dwulicowości, podwójnej moralności, a także zadzierania
      nosa, wywyższania się, szpanerstwa
    • Gość: slonecznna Re: denerwujące cechy IP: *.bro.tvknet.pl / 80.48.149.* 08.02.06, 13:51
      ja osobiscie nie cierpie hamstwa ,palenia fajek i facetow ktorzy uwazaja sie za
      macho
    • Gość: Paati Re: denerwujące cechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:05
      Ja nielubie w facetach hanstwa,obłudy i nielubie kiedy są aż zbyt pewni siebie
      i zapatrzeni w swoja osobę.
      • Gość: sylwka Re: denerwujące cechy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 15:54
        kłamstwa i panikarstwa!<jest taki słowo?>;)
    • Gość: Bukka Re: denerwujące cechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:21
      Uwazania sie za ósmy cud swiata (nawet jesli faktycznie jest diablo
      przystojny :P)
      • Gość: malta Re: denerwujące cechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:50
        a oni niestety baaardzo czesto tak maja... my kobiety powinnysmy akurat w tej
        kwestii brac z nich przyklad i uwazac sie za bostwa, a nie notorycznie popadac
        w jakies nieuzasadnione kompleksy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka