Dodaj do ulubionych

ile miałyście lat???

• Gość: Kot Re: ile miałyście lat??? IP: *.attu.pl / 192.168.1.* 22.02.03, 16:47
      Gość portalu: Kot napisał(a):

> Mam pytanko ile miałyście lat jak straciłyście dziewictwo???
      18 i 4 m-ce. Teraz mam 23 i nadal z nim jestem.
      • Gość: rybka1203 Re: ile miałyście lat??? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 20:47
        Ja mialam 15, pozniej z tym samym chlopakiem bylam jeszcze 3 lata...mial byc
        moim jedynym, planowalismy slub, dzieci...ale okazal sie calkowicie
        nieodpowiedzialny, pozniej zalezalo mu juz w zasadzie tylko na seksie. Kidy ja
        nie mialam ochoty mial do mnie pretensje. Teraz jestem w kolejnym, powaznym
        zwiazku...kochamy sie, uprawiamy seks, nikt o nic nie ma pretensji do drugiej
        osoby...mamy po 19 lat...i planujemy slub w czerwcu przyszlego roku, a od
        pazdziernika bedziemy mieszkac razem:)No i nie myslcie, ze jestesmy jacys
        niepowazni...jestesmy raczej inteligentnymi ludzmi planujacymi studia na
        politechnice...a slub ma byc spelnienim naszych marzen...
        • Gość: Li Re: ile miałyście lat??? IP: *.smstv.pl / 192.168.10.* 26.05.03, 16:41
          Wydrukuj sobie ten swój list.Na pamiątkę swojego myślenia. Po co Wam ślub,
          jeżeli jeszcze takie plany, a jak coś w Was się zmieni? Podobno osoby, które
          nie przeszły w pełny sposób etapu poznania siebie (gdzieś między 21 a 28 rokiem
          życia) później mają kłopot ze sobą.
        • zla_baba Re: ile miałyście lat??? 06.08.04, 10:44
          > Gość portalu: rybka1203 napisał(a):

> mamy po 19 lat...i planujemy slub w czerwcu przyszlego roku,
          > No i nie myslcie, ze jestesmy jacys
          > niepowazni...jestesmy raczej inteligentnymi ludzmi planujacymi studia na
          > politechnice...

a po dwoch latach rozwod..... eh
    • Gość: MIŁA Re: ile miałyście lat??? IP: *.acn.pl 15.03.03, 21:28
      JA MAM 20 I JESZCZE TEGO NIE ROBIŁAM.ZGADZAM SIĘ CO Z NIEKTÓRYMI
      WYPOWIEDZIAMI,ŻE JEST O TO DUŻO KRZYKU,JEDNAK NIE UWAŻAM BY TO BYŁA MAŁA
      SPRAWA.MYŚLĘ,ŻE JEST TO JEDNA Z NAJWAŻNIEJSZYCH RZECZY DLA DZIEWCZYNY,A
      NIEKTÓRZY FACECI CHCĄ SOBIE PO PROSTU ZALICZYC.WARTO POCZEKAĆ A NIE DAWAĆ TO
      BYLE KOMU.POWINNO SIĘ TO TRACIĆ Z TYM KOGO SIĘ KOCHAĆ,A NIE Z BYLE KIM,KTO TEGO
      NAWET NIE DOCENI...JEŻELI KOLESIOWI ZALEŻY NA TOBIE,TO POCZEKA.BUZIAKI
    • Gość: :) Re: ile miałyście lat??? IP: 195.205.74.* 22.03.03, 22:08
      "16 lat mój pierwszy raz..."
    • foxy01 Re: ile miałyście lat??? 24.03.03, 21:02
      16
      • Gość: Ola Re: ile miałyście lat??? IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 00:22
        Ja mam 24 lata.Nie zrobilam tego jeszcze, ale mam ukochanego, na ktorego
        czekalam tak dlugo.Chcemy sie zareczyc a dopiero pozniej to zrobic.Nie
        przeszkadza mi to ze on mial przede mna inne dziewczyny.Na mnie czeka juz dosc
        dlugo.Nie przeszkadza mi ze wciaz jestem dziewica.
        • Gość: Ewka Re: ile miałyście lat??? IP: 82.160.53.* 10.08.04, 08:53
          I bardzo dobrze co ma tobie przeszkadzać.masz duże szczęście że na Twojej
          drodze staną taki wspaniały facet życze dużo szczęscia pa
    • Gość: majka Re: ile miałyście lat??? IP: 80.48.247.* 27.03.03, 10:48
      Miałam 13 lat to było super i jestem z nim do dzis
    • Gość: iga Re: ile miałyście lat??? IP: 195.94.205.* 29.03.03, 14:37
      15
      • Gość: marta Re: ile miałyście lat??? IP: 80.48.243.* 03.04.03, 23:06
        17, bylo pięknie i jest do dziś:) ; samotna nazwałas to "higienicznym
        zabiegiem", racja ze robi sie z tego duzo szumu, nie mam sztywnych zasad typu
        wiek, ale jezeli nie kochalabym faceta, czulabym obrzydzenie, byloby to wręcz -
        NIEhigieniczne...
      • Gość: aaa Re: ile miałyście lat??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:55
        A ja mialam 22 i nie zaluje
    • Gość: mona Re: ile miałyście lat??? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 02:06
      Ja miałam 20, ale zrobiłam to z facetem którego kochałam w odpowiednim
      momencie. On jest 4 lata starszy i co fajne to ja musiałam go namawiać, bo
      chciał mieć pewność, że tego chce. jesteśmy ze sobą już 4 lata i planujemy
      ślub!!!

Ps: Jestem chyba strasznie wybredna, ale dziś "miłość mojego życia" z całą
      pewnością jest jedynym facetem, który mnie pociąga i to niesamowicie!!!

Wydaje mi się, że to nie chodzi o wiek, ale o to żeby znaleźć faceta na
      którego widok nogi się uginają i myślisz tylko o jednym!!! (+ oczywiście reszta
      cech się liczy - jesteśmy porządne:) )
    • Gość: kasia Re: ile miałyście lat??? IP: *.localdomain 13.04.03, 00:12
      20 i uwazam ze to odpowiedni wiek ,jesli oczywiscie ma sie z kim...
    • Gość: ANKA Re: ile miałyście lat??? IP: zis:* / 172.19.6.* 15.04.03, 17:08
      A JA MIALAM 17,5 I ZROBILAM TO Z FACETEM, KTORY BYL 10 LAT ODE MNIE STARSZY,
      ZNALAM GO PÓŁ DYSKOTEKI I WIEDZIALAM ZE JEST KURWIARZEM.NIE MAM POJECIA CO MNIE
      DO TEGO POPCHNELO?? I CHOC SAMA NIE UWAZAM SIE ZA PUSZCZALSKA, TO ZDARZAJA MI
      SIE TAKIE WYBRYKI Z NIEZNAJOMYMI.
      • Gość: kAm Re: ile miałyście lat??? IP: 80.48.243.* 15.04.03, 17:36
        ANKA nie uwazasz sie za puszczalską ? niewazne, inni uważają tak za Ciebie :D a
        ten facet którego nazwałas kurwiarzem - slusznie ze sie z nim przespalas,
        pasujecie do siebie :D
        • anulex Re: ile miałyście lat??? 22.05.03, 22:41
          Nie ma jak falszywa moralnosc. Zanim zaczniesz naskakiwac nainnych, sama zrob
          sobie rachunek sumienia. Lepiej sie puszczac, niz tak pochopnie osadzac ludzi.
          • Gość: gy Re: ile miałyście lat??? IP: 80.48.243.* 21.08.03, 13:14
            anulex napisała:

> Nie ma jak falszywa moralnosc. Zanim zaczniesz naskakiwac nainnych, sama zrob
            > sobie rachunek sumienia. Lepiej sie puszczac, niz tak pochopnie osadzac ludzi.

a cóż w tym pochopnego?
            dziewczyna napisala że sie puszcza z nieznajomymi. tylko zanegowała słowo
            jakiego ja użyłam. jak określisz podkładanie sie facetowi na dyskotece? twoim
            zdaniem to nie puszczanie? jak się coś robi, trzeba umieć się do tego
            przyznać. i tyle. fałszywe jest wynoszenie siebie ponad wszystkie puszczalskie,
            które nota bene nie robią nic innego niż autorka wątku.
            • Gość: gy yyy... IP: 80.48.243.* 21.08.03, 13:18
              autorka wpisu nie wątku. tak dla ścisłości :)
      • Gość: ANULA [...] IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 12:44
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ryanoconnell Re: ile miałyście lat??? 15.04.03, 18:55
      Tutaj też podsumuję (ale mnie naszło na + i - ;).

15 lub mniej ++++++ (Mysterious,Lola,kin,Rybka1203,majka,iga)
      16 ++++++++ (nioma,jola,s,ksenia,nannto,Verdish,:),foxy01)
      17 ++++++++ (eśka,katarzynka,sweetwitch,ZOE,Dagmara,ignite,marta,ANKA)
      18 +++++ (Drew,a,Goka,Dobry duszek,Kot)
      19 ++++ (Aneta,ewa,miumiu,pilarka)
      20 ++++++ (NITKA,tassha,mycha,niunia,mona,kasia)
      21 + (Wiedzma)
      22 ++ (verka.w,aska)
      23 ++ (kaska,aga)
      wciąż nie straciłam +++++++ (mya,mmmm,szczęśliwa,Ksara,samotna,MIŁA,Ola

Nie liczyłem rzuconych gdzieś 98 i 10 oraz facetów. ;)

Ogólną tendencję można ująć krótko: "SEX? Czym wcześniej tym lepiej.
      Przynajmniej tak mi się zdawało póki nie dorosłam..." ;P
    • Gość: enka Re: ile miałyście lat??? IP: *.luedenscheid.vossloh.de 16.04.03, 12:00
      późno to się stało ale i tak za wcześnie...miałam 22 lata
    • Gość: Mała Re: ile miałyście lat??? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 18.04.03, 00:26
      19 i pół
      • Gość: Bogusia Re: ile miałyście lat??? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 12:37
        18 lat. (juz troche czasu minęło od tej 18-tki, nie żałuję)
      • Gość: kasia98 Re: ile miałyście lat??? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 26.06.04, 15:07
        18
      • Gość: Marta Re: ile miałyście lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 16:31
        16 i pół
      • Gość: ulaaa Re: ile miałyście lat??? IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 11:44
        25
      • Gość: Niunia Re: ile miałyście lat??? IP: *.trainnet.trzepak.pl / *.trainnet.trzepak.pl 06.07.04, 17:00
        Mam 21 i dalej jestem dziewica, mam wspanialego faceta, ale mysle ze warto
        czekac, nawet z Tym Jedynym na odpowiedni moment, zeby nie zalowac, ale
        pamietac to wydarzenie do konca zycia!
        • Gość: płaczliwa Re: ile miałyście lat??? IP: 62.233.157.* 06.08.04, 07:52
          wydarzenie do konca zycia??? nie zawsze dla mnie ten "pierwszy raz" wcale nie
          był i nie jest taki wazny. Nie jestm juz z tym facetem teraz mam innego kochamy
          sie sex z nim jest wspaniały. Pierwszego razy wcale nie wpominam.
    • marcycha17 Re: ile miałyście lat??? 28.04.03, 12:44
      15 to bylo piekne, teraz kocham prawie codzinnie
      • Gość: Agnieszka Re: ile miałyście lat??? IP: *.ztpnet.pl 18.06.04, 14:29
        Ja mialam 17 lat, 11 miesięcy i 22 dni
        Było to przemyślane, byłam na to w pełni przygotowana i co najważniejsze z Kochanym mężczyzną był on starszy odemnie o 12 lat (miał doświadczenie-wiedział co do czego służy.
        Dzisiaj już nie jesteśmy razem ale tamta noc była i jest dla mnie niezapomniana-to było coś pięknego.
        Ale z moim obecnym facetem (jest to mój drógi i raczej ostatni facet)który jest 10 lat starszy odemnie Nasz wspolny pierwszy raz był prze...prze...przecudowny :-) i tek jest nadal
        Każdy pierwszy raz jest chyba wyjątkowy nie ważne czy jest się dziewicą czy też nie (tu jest ważne uczucie)

A Ty KRETYNIE pierw zadaj pytanie czy zrobiły to z miłości czy z ciekawości i ile razy zrobiły to dla pieniędzy!!!!
        A POTEM WYZYWAJ OD KURW I TAKICH TAM INNYCH, zbyt mało wiesz aby je osądzasz!!!

PS. Niektóre kobiety dojżewają do sexu mając lat 14 a inne mając 25 ważna jest psychika i podejscie oraz partner a nie data urodzenia.
        I zrobisz dobrze jak zamkniesz tą swoją buźkę i przestaniesz się wtrącać jak nik się Ciebie o nic nie pyta JESTES TAKI MĄDRY?!!! TO POWIEDZ JESTEŚ JESZCZE PRAWICZKIEM bo z pewnością mając 14 lat nie mialeś jeszcze z czym wyskoczyc do panienki (pytanie: czy teraz masz?!!! :-) )
        • Gość: darkness Re: ile miałyście lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 19:45
          lol czy jest tu jakas dziewica?
    • Gość: M.K. Re: ile miałyście lat??? IP: *.conexnet.pl / 10.33.41.* 28.04.03, 13:19
      19i5miesięcy
      • Gość: JA Re: ile miałyście lat??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 15:44
        ja mialm 16 i 3 miesiace:) i absolutnie nie zaluje bylismy z soba dlugo :)
      • Gość: Kati Re: ile miałyście lat??? IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 11.06.04, 11:23
        Ja mialam 19 lat i nadal jestem z moim ukochanym...Moim zdaniem najwazniejsze w
        tym wszytkim jest to czy dziewczyna i chlopak sa na tyle dojrzali i
        odpowiedzialni,ze decydujac sie na ten pierwszy raz wiedza - jak sie
        zabezpieczyc, no i oczywiscie zrobic to, gdyz sama wiedza nie wysatrczy aby
        zapobiec przed niepozadana ciaza, czy chorobami.
    • Gość: TWeeTY Re: ile miałyście lat??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.03, 20:12
      Niektóre z was są poprostu pojabane!!!najwazniejsze jest z kim to zrobisz.
      Pierwszy raz najbardziej zapada w pamieć.Trzeba sobie wybrać chłopaka godnego
      ciebie,a nia jakiegoś kozaka.Uważjcie z kim...to naprawde ważne.
      • Gość: shell Do TWeeTY IP: *.retsat1.com.pl 20.05.04, 22:52
        Jeśli nie masz ochoty udzielać odpowiedzi na to pytanie to nie rób tego, ale
        nie musisz od razu krytykować innych i to jeszcze tak dosadnymi zwrotami.
        Owszem liczy się miejsce i przede wszystkim osoba z którą przeżywasz swój
        pierwszy raz. Jednak co złego jest w tym aby ujawnić wiek inicjacji seksualnej?
    • Gość: sexii Re: ile miałyście lat??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 22:13
      a czy to wazne? wazne z kim i gdzie! ale jak chcesz wiedziec - 19
    • Gość: magda Re: ile miałyście lat??? IP: 80.244.140.* 04.05.03, 00:05
      ja mialam 16,nie zaluje samego faktu,ale szkoda ze nie zostawilam tego dla tego
      jedynego
    • Gość: blebleble Re: ile miałyście lat??? IP: *.it-net.pl 04.05.03, 09:39
      15, może i mało ale hmmmm było słodko:)
      • Gość: Agula Re: ile miałyście lat??? IP: *.net.autocom.pl 25.08.03, 19:02
        ja miałm prawie 21, a on - wiedział, jak sprawić kobiecie przyjemność ;)
      • Gość: - Re: ile miałyście lat??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 00:16
        TO jest indywidualna sparwa każdego. lepiej się nie spieszyc i poczekac na tego
        jedyneg, to jest wyjatkowa chwila, która pamieta sie przez całe życie... Wielka
        sztuka jest donosić ten wianuszek jak najdłużej... to sarb
        • onnanoko1 Re: ile miałyście lat??? 29.07.04, 17:46
          az zwiednie...nie cierpie tej retoryki
    • Gość: dziura Re: ile miałyście lat??? IP: srv1:* / 192.168.1.* 04.05.03, 14:03
      ja mialam prawie 17 lat. ale wedlug mnie nie liczy sie wiek, a uczucie ktorym
      darzycie sie nawzajem
      • Gość: Miriam Re: ile miałyście lat??? IP: *.75.55.99.debica55.ptc.pl 20.05.04, 16:16
        Ja miałam ukończone 18 lat i było bardzo wesoło.
    • Gość: anenia Re: ile miałyście lat??? IP: *.adsl.hansenet.de 04.05.03, 15:06
      19
    • Gość: Kobieta hmm.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 10:55
      mialam 14 lat i bylo cudownie ...
    • Gość: Zuczynka Re: ile miałyście lat??? IP: *.qdnet.pl 22.05.03, 15:39
      Mialm 18 lat i2,5 miesiaca.I bylo najcudowniej na swiecie, i to byl jedyny
      facet i tlyko z Nim.I bede zawsze wdzieczn alosowi,ze poczekalam.
    • Gość: Liam Re: ile miałyście lat??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 22:23
      Miałam 23 lata, byłam z Nim od pięciu lat, po roku wzięliśmy ślub, którego 10
      rocznicę będziemy obchodzić za dwa miesiące... Nadal niesamowicie na mnie
      działa.... I zawsze jest rewelacyjny....
    • mamamisi Re: ile miałyście lat??? 22.05.03, 22:54
      15
    • Gość: kitek Re: ile miałyście lat??? IP: *.man.polbox.pl 23.05.03, 18:17
      No dobra... To ja jestem tu babcią ;) Mam 24 lata i
      wszystko przed sobą.
      Pozdrawiam :)))
      • snow.white ja tez!! :) 23.05.03, 18:28
        21 lat :) pozdrawiam wszystkie babcie!!! ;)))
      • Gość: Ka78 Re: ile miałyście lat??? IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 23.05.03, 21:40
        no to ja tez pozdrawiam...24-letnie "babcie";)))
      • Gość: karina252 Re: ile miałyście lat??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 22:50
        Gość portalu: kitek napisał(a):

> No dobra... To ja jestem tu babcią ;) Mam 24 lata i
        > wszystko przed sobą.
        > Pozdrawiam :)))
        Przebijam Cię. Ja mam 25lat i TEŻ tego nie robiłam, chociaż ze swoim facetem
        jestem już 8lat to zamierzamy czekać do nocy poślubnej (1sierpnia za rok ślub)
        Nie mam twardych zasad i wierzę, ale nie praktykuję. Jednak już postanowiłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka