Dodaj do ulubionych

Chodzicie na dyskoteki?

11.02.06, 23:31
Mam pytanie, szczegolnie do mezczyzn: chodzicie ze swoimi dziewczynami na
dyskoteki? Lubicie to robic? Bo ja musze sie przyznac, ze dyskotek
nienawidze, nie mieszkam w zbyt duzym miescie, takze klubow tutaj pozadnych
nie ma... chodze do liceum, robia co jakis czas dyskoteki, w tym roku bylem
na jednej ze swoja dziewczyna... i nie potraie. Zle sie czuje, przygnebiam
sie, siedze i odpycha mnie to wszystko, ta cała holota, wulgaryzm, itd.
Moja dziewcztyna za to bardzo je lubi, w ogole lubi tanczyc; ja jestem typ
spokojniejszy, lubie sie bawic, ale w bardziej kameralnym gronie. Zbliza sie
wlasnie dyskoteka walentynkowa w szkole... Nie chcialbym jej zawiezc, ale tez
nie mam ochoty tam isc, bo wiem, ze bede sie meczyl niesamowicie... pozowole
jej isc samej, tzn. bedzie miala towarzystwo, ufam jej i zreszta chyba dobrze
jej to zrobi... Jestem jakis nienormalny? Sam juz nie wiem co ze mna jest.
Powinienem chciec bawic sie z nia, tanczyc, itd. Ale nienawidze dyskotek!!!
Obserwuj wątek
    • arti260 Re: Chodzicie na dyskoteki? 11.02.06, 23:33
      Nie cierpie dyskotek.Nie lubilem i juz raczej nie polubie.Wiedziala o tym moja byla.I bylo raz male spiecie oto :(
      • dzinka1 Re: Chodzicie na dyskoteki? 12.02.06, 02:14
        glupi jakis jestes nie puszczaj jej samej
        • weldak1610 Re: Chodzicie na dyskoteki? 12.02.06, 06:02
          NIE MA SPRAWY JA SIE NIA TAM ZAJME
          DOBRZE ZE MASZ ZAUFANIE BARANIE
          • sikam_i_znikam Re: Chodzicie na dyskoteki? 12.02.06, 09:57
            dyskoteki olewam
            • Gość: lann Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 10:42
              nie ma to jak elokwencja. Jak chce to pojdzie, nie bede jej zabranial tylko
              dlatego, ze ja nie chce isc. Ufam jej
              • all_she Re: Chodzicie na dyskoteki? 12.02.06, 11:35
                no chyba oszalales ze pozwolisz jej isc samej na dyskoteke
                walentynkowa.przeciez wlasnie wyjatkowo w tym dniu powinienes isc z nia.w inne
                okazje to olej to, a moze poprostu nie lubisz chodzic na dyskoteki bo sa tam
                same znane ci osoby.wyprobuj jakis klub poza miastem i zobaczysz ze nie jest
                tak zle.nie musisz od razu tanczyc.ale jak facet sie rusza na parkiecie i sie
                poprostu nie wstydzi ma bardzo duzego plusa u dziewczyn.:)
    • Gość: vanilka Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.autocom.pl 12.02.06, 11:43
      Hmmm... Faktycznie, większość facetów lubi chodzić na dyskoteki ze swoimi
      dziewczynami, ale Ty nie musisz tego lubić. Trudno. Nic na siłę. Skoro masz do
      niej zaufanie i skoro ona nie ma nic przeciwko temu, że pójdzie tam nie z Tobą,
      ale z innym znajomymi, to nie widzę większego problemu. Tylko pamiętaj, że w
      związku czasem trzeba się poświęcić, bo jeśli rzeczywiście się kocha, to takie
      poświęcenia dla tej jedynej, czy tego jedynego, to przecież sama przyjemność,
      bo wiesz, że w ten sposób możesz sprawić radość drugiej osobie.
    • Gość: Konduktor Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:50
      Jebnij flache na zaprawe przed dyskoteka i od razu Ci sie spodoba
      • Gość: magda1525 Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 12:47
        a ja wprost uwielbiam dyskoteki:)wiem jedno na pewno nie zrezygnowałabym z czegoś co sprawia mi przyjemność...
        • Gość: lann Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:53
          Tak juz to widze, bedzie tak jak ostatnio: pojde i bede siedzial, a ona obok
          mnie. I wiem, z eteraz byloby podobnie. Moze mam udawac, ze dobrze sie bawie?
          Wiem, z ejak bym poszedl to i ona nie moglaby sie bawic. A jak pojdzie sama to
          przynajmniej sie wytanczy. A poza tym walentynki zrobilismy sobie juz
          wczoraj :)

Ktos tam napisal, ze dyskoteka za miastem. Tak, swietnie, jeszcze lepiej, chyba
          do wiejskiej remizy...
          • Gość: angelina;) Re: Chodzicie na dyskoteki? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.02.06, 17:37
            u mnie jest tak, ze to ja nie chce chodzic do klubow z moim facetem, bo wiem ze
            sie nie pobawie, bo on jest zazdrosny i tylko bedzie obserwował czy ja sie nie
            usmiecham przypadkiem do kogos albo czy ktos nie zwrocil na mnie uwagi i po
            zabawie

wiec wole z nim chodzic do reastauracji, na piwko, kawke, lody a ze znajomymi
            na tance:)

razem chodzimy na domowki
            • maczores Re: Chodzicie na dyskoteki? 12.02.06, 18:32
              Zbierz grupe znajomych i zrobcie domowke na 20 osob w wlasna muzykai tancami.
              wyznacznie jedna osobe opowiedzialna za muzyke zeby nie bylo chaosu. I bedzie
              git impreza.Domowki rulez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka