Dodaj do ulubionych

Moja Figura

19.03.06, 17:49
Jestem osobą niską i mam identyczną figuę jak Jenifer Lopez czyli plaski brzuszek i wypięty tyłeczek czy wam się podobają takie figury (głównie pytam chłopców)???
Obserwuj wątek
    • Gość: blackpuma Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:51
      podobają się, bardzo się podobają. masz piękną figurę:* Twój chłopak jest
      farciarzem
      • cienmotyla Re: Moja Figura 19.03.06, 18:59
        heh czyli ze masz taki strasznie chudy brzuchale jestes w pupie bardziej
        okragła?? ja tak mam:PP
        cwicze nad pupcia:PP
        • Gość: pixi Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:51
          ja tez mam taka figure... I wszystkie kolezanki mowia ze mam super pupe i
          brzuch... Ale niestety jak na taka figore przystalo - mam maly biust:(
          • aaneczkaa Re: Moja Figura 19.03.06, 20:06
            umnie jest identycznie ,kolezanki mi mówią ze mam fajną bubcie ale niestety piersi za dużych to ja nie mam :) teraz ćwicze uda i pupcie żeby była jeszcze piękniejsza ,jednak biodra jak sie ma wieksze ladnie to wyglada i oczywiscie na disco ma się czym poruszać :)
            • cienmotyla Re: Moja Figura 20.03.06, 16:55
              niestety przez cwiczenia sie piersi nie powieksza a szkoda...
              • Gość: paula Re: Moja Figura IP: *.pool8288.interbusiness.it 20.03.06, 17:57
                mam to samo :) fajnie jest miec ogragla pupe i zgrabny brzuch! wprawdzie nie
                wyglada sie wspaniale w rybaczkach albo obcislych (na lydkach) jeansach ale sa
                inne swietne ciuszki na taka figure! no ale biust maly :( tak sie pocieszam ze
                po karmieniu przynajmniej nie bede go kolanami podbijac...
                • Gość: aaneczkaa Re: Moja Figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:06
                  Ja róniez wole mieć małe piersi niż zwisy na starość hahah , masz racje z tymi rebaczkami czy innymi spodniami hehhehehe
          • Gość: hmmm Re: Moja Figura IP: *.net137.okay.pl 21.03.06, 21:05
            jennifer wcale nie jest taka ladna ;p wogole ma male cycki jakbys powiedziala ze
            wygladasz jak jolie to bym sie zgodzil a plaski brzuszek lopez heheh za to jej
            placa aw ostatnim magazynie mojej zony przeczytałem Lopez Dupa jak szalUpa ja
            wole swoja zone a w 2 kolejnosci Jolie
    • Gość: Zenek Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:09
      podobasz mi się podaj namiary
    • Gość: mila_dziew Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:49
      ja mam inaczej mam maly tylek:( plaski brzuch:P i duzy biust:P tez moze byc lol>?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka