aaneczkaa 19.03.06, 17:49 Jestem osobą niską i mam identyczną figuę jak Jenifer Lopez czyli plaski brzuszek i wypięty tyłeczek czy wam się podobają takie figury (głównie pytam chłopców)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blackpuma Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:51 podobają się, bardzo się podobają. masz piękną figurę:* Twój chłopak jest farciarzem Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Moja Figura 19.03.06, 18:59 heh czyli ze masz taki strasznie chudy brzuchale jestes w pupie bardziej okragła?? ja tak mam:PP cwicze nad pupcia:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:51 ja tez mam taka figure... I wszystkie kolezanki mowia ze mam super pupe i brzuch... Ale niestety jak na taka figore przystalo - mam maly biust:( Odpowiedz Link Zgłoś
aaneczkaa Re: Moja Figura 19.03.06, 20:06 umnie jest identycznie ,kolezanki mi mówią ze mam fajną bubcie ale niestety piersi za dużych to ja nie mam :) teraz ćwicze uda i pupcie żeby była jeszcze piękniejsza ,jednak biodra jak sie ma wieksze ladnie to wyglada i oczywiscie na disco ma się czym poruszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Moja Figura 20.03.06, 16:55 niestety przez cwiczenia sie piersi nie powieksza a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Moja Figura IP: *.pool8288.interbusiness.it 20.03.06, 17:57 mam to samo :) fajnie jest miec ogragla pupe i zgrabny brzuch! wprawdzie nie wyglada sie wspaniale w rybaczkach albo obcislych (na lydkach) jeansach ale sa inne swietne ciuszki na taka figure! no ale biust maly :( tak sie pocieszam ze po karmieniu przynajmniej nie bede go kolanami podbijac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaneczkaa Re: Moja Figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:06 Ja róniez wole mieć małe piersi niż zwisy na starość hahah , masz racje z tymi rebaczkami czy innymi spodniami hehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Moja Figura IP: *.net137.okay.pl 21.03.06, 21:05 jennifer wcale nie jest taka ladna ;p wogole ma male cycki jakbys powiedziala ze wygladasz jak jolie to bym sie zgodzil a plaski brzuszek lopez heheh za to jej placa aw ostatnim magazynie mojej zony przeczytałem Lopez Dupa jak szalUpa ja wole swoja zone a w 2 kolejnosci Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:09 podobasz mi się podaj namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila_dziew Re: Moja Figura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:49 ja mam inaczej mam maly tylek:( plaski brzuch:P i duzy biust:P tez moze byc lol>? Odpowiedz Link Zgłoś