Dodaj do ulubionych

sprawdzona dieta...

04.04.06, 10:51
nio i nadeszła wiosna.. az chcialoby sie wkoczyc ukochaną mini... ale tu
zaczyna sie problem :( zimą przybyło parę kilogramków... jak je zrzucic?
macie jakies sprawdzone sposoby? z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: sprawdzona dieta... IP: *.business.telia.com 04.04.06, 10:53
      gary wyzej, slodycze w sklepie zostawic, poruszac sie troche lub wiecej niz
      troche i bedziesz mogla w lepszej juz fomie przywitac lato..
      powodzenia. ja robie to samo ;)
    • Gość: oniuka Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:44
      hej,
      ja wlasnie powrcilam do metody sprawdzonej w zeszle wakacje, diety nie
      stosowalam zadnej, tylko poporostu zaczelam chodzic na silownie, 3 razy w
      tygodniu, 3 godzinny trening i po wykorzystaniu karnetu (10 wejsc) ubylo mi 8
      kg. Nie stosowalam przy tym zadnej diety, jedyne co to pol godzinki przed
      treningiem jadlam jedna tabletke karnityny i wystarczylo zeby pozbyc sie
      zbednych kilogramow a przy okazji poprawic kondycje i co najwazniejsze nastroj!
      Takze zamiast stosowac meczace diety zachecam do cwiczen =] Mi pomoglo,
      Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 13:33
      A ja ci polecę coś innego. To Good Life 2000 Strong. Jesz co chcesz i
      chudniesz. Sama zastosowałam o osiągnęłam zamierzony efekt. A siłownia przyda
      się aby przyspieszyć efekt.
    • Gość: Opti Re: sprawdzona dieta... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 06.04.06, 14:32
      Ja schudłam 8 kg w ciągu miesiąca nie ćwicząc (nie cierpię ćwiczyć) i nie
      męcząc organizm żadnymi dietami. Wystarczy zmienic sposób żywienia się i
      organizm sam doprowadza się do najlepszej dla niego wagi! Przy odpowiednim
      sposobie żywienia się nie ma szans przytyć, waga utrzymuje się stała przez cały
      czas. A po każdej, nawet najlepszej "diecie" jest zawsze efekt "jo-jo" i waga
      powraca. Nie mówiąc juz o łykaniu różnych środków, które wykańczają organizm w
      najgorszy możliwy sposób.

Lepiej nie stresować organizm, a odpowiednio go odżywić.
      • Gość: Ania Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 23:51
        Jasne! Masz rację, że organizm trzeba właściwie odżywiać tylko powiedz mi
        czym??? Wszędzie konserwanty, pestycydy, wypełniacze, witaminki E (E-123, E-212
        itd). Więc co polecasz? Naukowcy mówią, że kilka metrów w głąb ziemi brak jest
        minerałów. Więc co jeść aby dostarczyć 90 składników odżywczych i tlen do
        każdej z ok. 70 bilionów komórek naszego organizmu?
        • Gość: Opti Re: sprawdzona dieta... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 07.04.06, 12:01
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Więc co jeść aby dostarczyć 90 składników odżywczych i tlen do
          > każdej z ok. 70 bilionów komórek naszego organizmu?

Jeść to, co jest najlepsze dla organizmu i najbardziej pożądane. To, do
          spożywania czego nasz organizm był przyzwyczajony przez wieki. To, co dostarcza
          organizmowi najlepszego "paliwa".

Czyli: jajka, śmietanę, ser, mięso, ziemniaki, smalec, podroby, etc.
          A nie: słodycze, mąkę, cukier, i niestrawną celulozę z większości owoców i
          warzyw. Chyba że się poczuwa do bycia świnią, która zjada WSZYSTKO, lub krową,
          która przeżuwa po kilka razy trawę. Większość ludzi zapomniała, że są
          drapieżnikami, rzuciła się na cukier. I teraz mamy skutki - cukrzyca,
          miażdżyca, nadciśnienie, otyłość i inne choroby cywilizacyjne. SAMI to
          świadomie wybieramy poprzez takie, a nie inne odżywianie się. A później
          biadolimy, że chorujemy, tyjemy, etc. A rozwiązanie jest zadziwiająco proste. I
          pewnie przez to, że jest takie proste, wydaje się takie "podejrzane" dla
          niektórych.

Ale każdy ma wybór...
          • Gość: Ania Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:10
            Masz po części rację. Gdyby jeszcze te składniki odżywcze były w jedzieniu ...
            Eh! To by było pięknie. A tak jesteśmy skazani na suplementację.

Ale każdy ma wybór ...
            • Gość: Opti Re: sprawdzona dieta... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 07.04.06, 20:17
              Gość portalu: Ania napisał(a):

>Gdyby jeszcze te składniki odżywcze były w jedzieniu ...

Alez SĄ! Zobacz ile składników jest w jaju! Za wyjątkiem może tylko witaminy C,
              mają one najbardziej istotne dla nas składniki. A wątróbka? Przecież to
              skarbnica wspaniałych składników.

Zresztą trzeba sięgnąć do źródeł, wszystkich szczegółów na forum nie da się
              opisać w skrócie.
            • Gość: Opti Re: sprawdzona dieta... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 07.04.06, 20:21
              Tu dość szczegółowo opisywałam skutki odpowiedniego żywienia się:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=37456140&a=39813786
              • Gość: Ania Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:32
                Nie cierpię wątróbki!!! Tak. Odżywianie było dobre sto lat temu. A teraz eh!
                Nie jest to takie proste. Tyle chorób ... i coraz więcej...
              • Gość: Ania Re: sprawdzona dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:36
                Na tą dietę nikt mnie nie namówi. Nie cierpię takich tłustych potraw. Poza tym
                moja znajoma ją stosuje i muszę stwierdzić, że jest coraz grubsza i coraz
                gorzej pamięta. Ma opóźnione reakcje i słowa jej się plączą.

NIE!!!
                • Gość: Opti Re: sprawdzona dieta... IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 08.04.06, 01:12
                  Nikt nikogo nie namawia. Ja tylko opisałam skutki poprawnego stosowania
                  żywienia, które W MOIM PRZYPADKU sie sprawdziło. Zresztą nie tylko w moim. A co
                  do Twojej znajomej, to nie każdy potrafi zrozumieć i prawidłowo stosować
                  żywienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka