Dodaj do ulubionych

pytanie do mężczyzn

27.05.06, 12:22
dlaczego facet zwykle po stosunku pyta sie"doszlas??" albo "podobalo Ci
sie??". Nawet jesli nasze zachowanie wskazuje, ze osiagnelysmy satyswakcje lub
bylo bardzo przyjemnie...przeciez sex to nie tylko orgazm!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • waldek1610 Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 12:25
      dlatego ze dla facetow wytrysk oznacza orgazm....wiec moze wydaje mu sie ze ty
      powinnas miec tez albo kobiecy wytrysk albo jakis inna oznake tego
      ze "doszlas" :)

• agatka_to_ja Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 13:25
      dlaczetg pyta? bo ma kompleksy, ze sie nie sprawdzil
      • Gość: ana-lucia Re: pytanie do mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 13:32
        dokladnie hehe;)
      • spojler21 Re: pytanie do mężczyzn 28.05.06, 05:05
        Jeśli już pyta (bo nie każdy to robi) to między innymi chce dogodzić swojej
        męskiej próżności.
        Takie "ależ taaaaak" może stanowić psychiczne dopełnienie dla fizycznego orgazmu :)
      • waldek1610 pytanie retoryczne :) 28.05.06, 05:49
        agatka_to_ja napisała:

> dlaczetg pyta? bo ma kompleksy, ze sie nie sprawdzil

Musze sie zgodzic z Agatka, ja nigdy sie nie pytam bo poprostu ...widze ze jej
        bylo dobrze. Co innego zapytac sie "czy podobalo Ci sie?" po wszystkim, bo w
        ten sposub okazujesz ze zalezy Tobie na niej itd. Chociaz jest to zawsze
        pytanie retoryczne :)
    • arctika Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 13:41
      ale ja mu tlumacze,ze to na tym wg mnie nie polega i nie czuje sie nie
      zadowolona...i mam dosc tego pytania, bo to we mnie jakas niechec,czuje sie pod
      presiaj posiadania orgazmu itp.
    • Gość: peckinpah24 Re: pytanie do mężczyzn IP: *.ds14.agh.edu.pl / *.ds14.agh.edu.pl 27.05.06, 18:58
      nigdy o to nie zapytalem dziewczyny :) zawsze uwazalem to za bardzo glupie pytanie stawiajace niekiedy kobiete w klopotliwej sytuacji ;)
    • Gość: amelka Re: pytanie do mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:12
      pyta bo chce wiedziec, szkoda tylko ze nie widzi kiedy masz a kiedy nie
    • stodola2005 Re: pytanie do mężczyzn 28.05.06, 00:43
      czasami tak jest że niewiadomo czy jest dobrze czy nie....ale jak sie pyta to i
      dobrze z jego strony....to może też znaczyć że myśli o tym żeby było Ci
      dobrze....!!!
      • Gość: waldka_zmora waldek1610 znowu masz wytrysk? IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 28.05.06, 06:28
    • Gość: m 20l Re: pytanie do mężczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:15
      hmm to zalezy tez od kobiet. Niektore okazuja ze mialy inne nie, zas inne nie maja w ogole. Tak samo niektorzy pytaja bo poprostu chca aby bylo dobrze, a inni dowartosciowac sie... rachunek jest prosty bez wstydu okazywac orgazm, nie udawac itp. a nie bedzie pytania czy byl... ;) pozdro
    • milusidopodusi Re: pytanie do mężczyzn 29.05.06, 14:35
      bo nie znaja wlasnej wartosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka