arctika 27.05.06, 12:22 dlaczego facet zwykle po stosunku pyta sie"doszlas??" albo "podobalo Ci sie??". Nawet jesli nasze zachowanie wskazuje, ze osiagnelysmy satyswakcje lub bylo bardzo przyjemnie...przeciez sex to nie tylko orgazm!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 12:25 dlatego ze dla facetow wytrysk oznacza orgazm....wiec moze wydaje mu sie ze ty powinnas miec tez albo kobiecy wytrysk albo jakis inna oznake tego ze "doszlas" :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 13:25 dlaczetg pyta? bo ma kompleksy, ze sie nie sprawdzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana-lucia Re: pytanie do mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 13:32 dokladnie hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
spojler21 Re: pytanie do mężczyzn 28.05.06, 05:05 Jeśli już pyta (bo nie każdy to robi) to między innymi chce dogodzić swojej męskiej próżności. Takie "ależ taaaaak" może stanowić psychiczne dopełnienie dla fizycznego orgazmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 pytanie retoryczne :) 28.05.06, 05:49 agatka_to_ja napisała: > dlaczetg pyta? bo ma kompleksy, ze sie nie sprawdzil Musze sie zgodzic z Agatka, ja nigdy sie nie pytam bo poprostu ...widze ze jej bylo dobrze. Co innego zapytac sie "czy podobalo Ci sie?" po wszystkim, bo w ten sposub okazujesz ze zalezy Tobie na niej itd. Chociaz jest to zawsze pytanie retoryczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
arctika Re: pytanie do mężczyzn 27.05.06, 13:41 ale ja mu tlumacze,ze to na tym wg mnie nie polega i nie czuje sie nie zadowolona...i mam dosc tego pytania, bo to we mnie jakas niechec,czuje sie pod presiaj posiadania orgazmu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peckinpah24 Re: pytanie do mężczyzn IP: *.ds14.agh.edu.pl / *.ds14.agh.edu.pl 27.05.06, 18:58 nigdy o to nie zapytalem dziewczyny :) zawsze uwazalem to za bardzo glupie pytanie stawiajace niekiedy kobiete w klopotliwej sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: pytanie do mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:12 pyta bo chce wiedziec, szkoda tylko ze nie widzi kiedy masz a kiedy nie Odpowiedz Link Zgłoś
stodola2005 Re: pytanie do mężczyzn 28.05.06, 00:43 czasami tak jest że niewiadomo czy jest dobrze czy nie....ale jak sie pyta to i dobrze z jego strony....to może też znaczyć że myśli o tym żeby było Ci dobrze....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldka_zmora waldek1610 znowu masz wytrysk? IP: *.il-chicago0.sa.earthlink.net 28.05.06, 06:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m 20l Re: pytanie do mężczyzn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:15 hmm to zalezy tez od kobiet. Niektore okazuja ze mialy inne nie, zas inne nie maja w ogole. Tak samo niektorzy pytaja bo poprostu chca aby bylo dobrze, a inni dowartosciowac sie... rachunek jest prosty bez wstydu okazywac orgazm, nie udawac itp. a nie bedzie pytania czy byl... ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: pytanie do mężczyzn 29.05.06, 14:35 bo nie znaja wlasnej wartosci Odpowiedz Link Zgłoś