Dodaj do ulubionych

Czy warto byc kochanka??

16.06.06, 19:34
Napiszcie co sadzicie na ten temat!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Czy warto byc kochanka?? 16.06.06, 19:37
      jedna kobieta powie:
      NIE, bo: angazuje sie ciało i serce, a nie dostaje sie nic.

a druga powie:
      TAK, bo jest seks,a nie ma zobowiazan i innych problemów.

Wszystko zalezy od tego, czego kobieta szuka w relacji z facetem, czy tylko
      seksu, czy uczuc i trwałości i zobowiazan...

ja mowie NIE.
      • telka_es Re: Czy warto byc kochanka?? 16.06.06, 19:41
        RAczej nie.....

A dlaczego nie??

Odpowiedź jest prosta - > kochanka ZAWSZE JEST TA DRUGĄ!!!!
        • Gość: uky Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 22:11
          uważam ze nie z jednej prostej przyczyny, a mianowicie szkoda kasy ktorą facet
          musi wydać na kochanke
        • Gość: kinga_88 Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:41
          a jesli kochanka byla pierwsza a dziewczyna jest ta druga? dla czego wszyscy mysla ze kochanka pojawia sie dopiero po jakims czasie trwania zwiazku? mimo to dla bycia kochanka mowie NIE.
          • telka_es Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 23:15
            nie mówie ze zawsze pojawia sie po jakimś czasie trwania związku, ale jest
            zawsze drugą( podkreslam nie mówie o kolejności) chodzi mi tu o sferE stosunków
            międzyludzkich! Ona jest zawsze w cieniu, ukryciu; dziewczyna , zona,
            narzeczona jest zawsze oficjalną partnerką.... przez wszystkich znaną
            aczkolwiek nie zawsze tolerowaną....
        • Gość: Mary Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.acn.waw.pl 17.06.06, 20:57
          Nie warto.Facet nigdy ci nie da tyle ile bedziesz chciala.zawsze jego rodzina
          bedzie na 1 miejscu.dla mnie bycie kochanka zonatego faceta byloby bardzo
          upokarzajace.......
    • milusidopodusi tylko kochanka? 16.06.06, 22:57
      nie!
      • Gość: ela Re: tylko kochanka? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 17.06.06, 10:21
        Roznie mozna na to spojrzec.Rzeczywiscie kochanka jest zawsze ta druga ale
        przeciez niekoniecznioe gorsza a nawet wrecz przeciwnie.Mysle ze warto jest byc
        kochanka jezeli nie pochlania to zbyt wielu Twoich uczuc.Bo byc zakochana
        kochanka(nawet w zakochanym w Tobie mezu,ale chocby niezdecydowanym i bojacym
        sie diametralnych zmian)to straszna lipa.trzeba brac z zycia ile sie da.Nie
        pytaj czy warto czy nie.Jezeli przytrafila Ci sie taka sytuacja i jezeli tego
        chcesz to badz nia jezeli nie to nie.
    • evel86 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 10:42
      ja bym sie zle czula... po co byc czyjas maszynka do seksu? bo kochanka
      przeciez glownie od tego jest no nie? zeby kogos zaspokajac...
      • Gość: ela Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 17.06.06, 10:46
        Evel masz racje ale w zyciu moga wystapic bardzo rozne okolicznosci.I ja uwazam
        ze czesto jest tak ze mezczyznie nie chodzi tylko o sex ale tez o czulosc i
        zrozumienie ktorych nie znajduja u zony.Musza sie komus wygadac i pokazac ze sa
        wspaniali.Taka jest natura facetow.A jezeli kochanka potrafi tego sluchac co
        mezczyzni uwielbiaja i ma pozadane przez danego"samca" cechy to moze byc to cos
        wiecej niz sex.Osobiscie uwazam ze malo jest takich zwiazkow ktore nie opieraja
        sie na zadnym uczuciu czy fascynacji.
        • vivien1987 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 11:21
          Ela dziekuje za twoje odpowiedzi, mam podobne zdanie jak ty. Uznaje tylko
          Kochanki=Przyjaciolki nie Kochanki=maszynki do seksu jak ktos to nazwal. I niby
          czemu nie wykorzystac faceta ktory szaleje na Twoim punkcie?? Załącza mi się
          egoizm :)
    • agacina5 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 10:46
      Mozna, jesli chodzi Ci tylko o seks i nie masz najmniejszego zamiaru sie
      angazowac. Ale to moze byc trudne, na poczatku moze Ci sie wydawac, ze sie nie
      zaangazujesz, ale "serce nie sluga"... Ja bym na taki uklad nie poszla, mozna
      sobie zafundowac koszmarne upokorzenie i ogromny bol.
    • Gość: fifi Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 17.06.06, 19:44
      Cięzko uzyskac jednoznaczną odpowiedz na postawione przez Wioletke pytanie bo
      inaczej sprawa wyglada z meskiego a inaczej z damskiego punktu widzenia . W
      niektórych wypowiedziach pojawiaja się głosy ze kochanka jest potrzebna tylko
      do zaspokajania potrzeb seksualnych a nie jest to reguła . Wielu meżczyzn
      potrzebuje "przyjaciółki" z która może porozmawiac na tematy na które np z żona
      nie ma szans poruszyć bądz też po prostu chce się komuś wyżalić ... a ze po
      pewnym czasie idą ze sobą do łóżka ... no cóż taka jest natura :) I wcale
      kochanka nie musi być ta druga czy tez ta gorszą !!!
    • imme1981 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 23:22
      ja byłam, mówię kategorycznie NIE
    • Gość: cleo21 Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:55
      nie sadze ze warto. moze...aby przezyc przygode.
      • Gość: Xyzka Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.06.06, 20:34
        Zalezy jak to widzisz jesli chcesz wykozystac dupka zrob to, jesli juz cos do
        niego czujesz daruj sobie!!
    • r69 Re: Czy warto byc kochanka?? 18.06.06, 22:48

nie warto - lepiej zyc chwila
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka