vivien1987 16.06.06, 19:34 Napiszcie co sadzicie na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Czy warto byc kochanka?? 16.06.06, 19:37 jedna kobieta powie: NIE, bo: angazuje sie ciało i serce, a nie dostaje sie nic. a druga powie: TAK, bo jest seks,a nie ma zobowiazan i innych problemów. Wszystko zalezy od tego, czego kobieta szuka w relacji z facetem, czy tylko seksu, czy uczuc i trwałości i zobowiazan... ja mowie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Czy warto byc kochanka?? 16.06.06, 19:41 RAczej nie..... A dlaczego nie?? Odpowiedź jest prosta - > kochanka ZAWSZE JEST TA DRUGĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uky Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 22:11 uważam ze nie z jednej prostej przyczyny, a mianowicie szkoda kasy ktorą facet musi wydać na kochanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga_88 Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 11:41 a jesli kochanka byla pierwsza a dziewczyna jest ta druga? dla czego wszyscy mysla ze kochanka pojawia sie dopiero po jakims czasie trwania zwiazku? mimo to dla bycia kochanka mowie NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 23:15 nie mówie ze zawsze pojawia sie po jakimś czasie trwania związku, ale jest zawsze drugą( podkreslam nie mówie o kolejności) chodzi mi tu o sferE stosunków międzyludzkich! Ona jest zawsze w cieniu, ukryciu; dziewczyna , zona, narzeczona jest zawsze oficjalną partnerką.... przez wszystkich znaną aczkolwiek nie zawsze tolerowaną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.acn.waw.pl 17.06.06, 20:57 Nie warto.Facet nigdy ci nie da tyle ile bedziesz chciala.zawsze jego rodzina bedzie na 1 miejscu.dla mnie bycie kochanka zonatego faceta byloby bardzo upokarzajace....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: tylko kochanka? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 17.06.06, 10:21 Roznie mozna na to spojrzec.Rzeczywiscie kochanka jest zawsze ta druga ale przeciez niekoniecznioe gorsza a nawet wrecz przeciwnie.Mysle ze warto jest byc kochanka jezeli nie pochlania to zbyt wielu Twoich uczuc.Bo byc zakochana kochanka(nawet w zakochanym w Tobie mezu,ale chocby niezdecydowanym i bojacym sie diametralnych zmian)to straszna lipa.trzeba brac z zycia ile sie da.Nie pytaj czy warto czy nie.Jezeli przytrafila Ci sie taka sytuacja i jezeli tego chcesz to badz nia jezeli nie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
evel86 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 10:42 ja bym sie zle czula... po co byc czyjas maszynka do seksu? bo kochanka przeciez glownie od tego jest no nie? zeby kogos zaspokajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 17.06.06, 10:46 Evel masz racje ale w zyciu moga wystapic bardzo rozne okolicznosci.I ja uwazam ze czesto jest tak ze mezczyznie nie chodzi tylko o sex ale tez o czulosc i zrozumienie ktorych nie znajduja u zony.Musza sie komus wygadac i pokazac ze sa wspaniali.Taka jest natura facetow.A jezeli kochanka potrafi tego sluchac co mezczyzni uwielbiaja i ma pozadane przez danego"samca" cechy to moze byc to cos wiecej niz sex.Osobiscie uwazam ze malo jest takich zwiazkow ktore nie opieraja sie na zadnym uczuciu czy fascynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vivien1987 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 11:21 Ela dziekuje za twoje odpowiedzi, mam podobne zdanie jak ty. Uznaje tylko Kochanki=Przyjaciolki nie Kochanki=maszynki do seksu jak ktos to nazwal. I niby czemu nie wykorzystac faceta ktory szaleje na Twoim punkcie?? Załącza mi się egoizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
agacina5 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 10:46 Mozna, jesli chodzi Ci tylko o seks i nie masz najmniejszego zamiaru sie angazowac. Ale to moze byc trudne, na poczatku moze Ci sie wydawac, ze sie nie zaangazujesz, ale "serce nie sluga"... Ja bym na taki uklad nie poszla, mozna sobie zafundowac koszmarne upokorzenie i ogromny bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 17.06.06, 19:44 Cięzko uzyskac jednoznaczną odpowiedz na postawione przez Wioletke pytanie bo inaczej sprawa wyglada z meskiego a inaczej z damskiego punktu widzenia . W niektórych wypowiedziach pojawiaja się głosy ze kochanka jest potrzebna tylko do zaspokajania potrzeb seksualnych a nie jest to reguła . Wielu meżczyzn potrzebuje "przyjaciółki" z która może porozmawiac na tematy na które np z żona nie ma szans poruszyć bądz też po prostu chce się komuś wyżalić ... a ze po pewnym czasie idą ze sobą do łóżka ... no cóż taka jest natura :) I wcale kochanka nie musi być ta druga czy tez ta gorszą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
imme1981 Re: Czy warto byc kochanka?? 17.06.06, 23:22 ja byłam, mówię kategorycznie NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo21 Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:55 nie sadze ze warto. moze...aby przezyc przygode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyzka Re: Czy warto byc kochanka?? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.06.06, 20:34 Zalezy jak to widzisz jesli chcesz wykozystac dupka zrob to, jesli juz cos do niego czujesz daruj sobie!! Odpowiedz Link Zgłoś