27.06.06, 21:30
No dobrze,Kochane,pelno jest watkow o za duzych cyckach,za malych biustach,o
za"grubych Polkach",czy jeszcze inncyh,ktore obrazuja Polki jako "brzydkie"
kobiety-chociaz osobiscie uwazam ze nie ma wogole "brzydkich" ludzi,jezeli
juz to tylko zaniedbani,wiec kolejny watek bedzie wylacznie o naszych
zaletach naszej fizycznosci,to co kochamy i cenimy w sobie,to co najbardziej
podoba sie w naszym ciele.

Ok.a ja zaczynam:

uwielbiam (hehh nietylko ja) swoje dlugie,szczuple nogi,piersi,a raczej ich
ksztalt-jabluszka,puuuuuupcia aaaaaa no i zaznaczam ze nad tym wszystkim
pracuje,czyli no celluit,no rozstepy..... ojjjjjj zapomnialam o
najwazniejszym: o swoich oczach-ciemny braz ;)

jak cos sobie przypomne to dopisze :]

POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: power-puff-girl Re: ZALETY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:13
      no chyba troche popadlas w samozachwyt to moze byc niebezpieczne hihihi
      mi sie we mnie podobaja oczy i zeby :D
    • lovedance Re: ZALETY 27.06.06, 22:14
      skoro tak, to moją zaletą jest to,że kocham swoje ciało i nie zamieniłabym go
      na zadne inne:-) podobaja mi sie moje cycuszki, które nie są duże, ale sa
      jędrne i zawsze pachnące:-):D Swoja pupę tez lubię:-) Gruba nie jestem a do
      igły też mi trochę brakuje:-) tańczę więc mam ciało giętkie i wyrzeźbione, choć
      nie jestem jakos specjalnie umięśniona:-) ale chciałabym tez dodać inną zalete,
      co prawda nie fizyczną tylko psychiczną:-) Uważam, że mam dobra duszę i może
      dzięki temu żyje w zgodzie ze swoim ciałem, sercem, sumieniem, rozumem,
      rozsadkiem...itp itd:-) pozdrawiam
      • wredna.suka Re: ZALETY 27.06.06, 22:41
        U w a g a teraz ja...
        Ładna, niebieskooka blondynka.
        Piersi jędrne krągłe kuleczki (niejednokrotnie wmawiali mi, że mam silikon:P)
        Tyłek jędrny, jest co poklepac.
        Uroczy uśmiech...
        177 wzrostu i do tego 65 kg wagi..
        Ciasteczko.
        No a do tego wszystko charakterek.
        I to co kocham w sobie najbardziej: o s o b o w o ś ć :)))
    • Gość: jebnięty Nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:45
      w ch.uj
      a mózg, ku.rwa, macie?
      umiecie wykrzesać z siebie coś wiecej niż samouwielbienie? To na tym niby polega
      osobowość?
      Jeśli tak to śmiech na sali... ;-/
      • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 22:50
        Na Twojej sali owszem... ale jesteś na niej sam.
        Nie musisz wyżywać sie na nas za to, że jesteś nijaki i bezbarwny.
        Że tylko flugqać umiesz i nawet nie masz pomyslu na nick.
        No cóż... i takie nica chodzą po świecie...
        • Gość: zorro Re: Nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:52
          tak wyglądasz wredna suko?

img57.imageshack.us/img57/3939/img00800ry.jpg
          • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 22:54
            No co Ty? Skąd, żeś taką laskę wyrwał?
            Nie wolno zdjęć cudzych bez ich zgody rozpowszechniać...
            • Gość: zorro Re: Nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:22
              wredna.suka napisała:

> No co Ty? Skąd, żeś taką laskę wyrwał?

z Twojej sygnaturki...pamięć już nie ta, co? hehehe
              • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 23:25
                No i...?
                Mam Ci pogratulować sprytu?
                Czy coo?
        • Gość: jebnięty Re: Nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 22:56
          - jak to nie mam pomysłu na nick?
          przecież mam nick, co widać na załączonym obrazku... Twój wniosek jest
          całkowicie nieuprawniony ;P
          - a oprócz tego, że jestem nijaki i bezbrawny umiesz coś innego wymyślić, czy w
          tym zamyka się Twoja "krewatywność"? ;P
          - to że ogłosiłaś się taką zajebistą jeszcze nie znaczy, że taka właśnie jesteś,
          Słońce ;P

a oto próbka mojej zajebistej kreatywności:

nara z dupy para ;PPPPPPP
          hehe
          • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 22:58
            Tak tak popisałes się...
            A wyjasnij mi co wg Ciebie oznacza słowo: "bezbrawny" ??
            • Gość: jebnięty Re: Nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:02
              hehe
              i to naprawdę jest Twój największy problem?
              nie żartuj...
              myślałem, że jesteś twardsza... ;P
              • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 23:04
                Głupota ludzka jest największym problemem.
                Z każdym innym można przynajmniej próbować walczyć...
                • Gość: jebnięty Re: Nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:07
                  no kontynuuj, kontynuuj...
                  a ja, jeśli pozowolisz, zacznę notować te niebywałe mądrości życiowe ;P
            • Gość: .............. Re: Nuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:06
              jak ktos za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage np obrarzajac innych i na
              dodatek robi z siebie 8 cod swiata i zgrywa sie na mlodych gniewnych to albo
              jest z nim cos nie tak albo ma 16 lat i popisuje sie wszedzie tam gdzie rodzice
              nie widza.Tak ze zastanow sie nad soba wredna suko
              • wredna.suka Re: Nuda 27.06.06, 23:08
                Obiecuję się zastanowić.
                Ale Ty też sie zastanów dlaczego nie masz odwagi się zalogować,
                Podpisujesz się a właściwie się nie podpisujesz i udajesz kogoś innego.
                A wiemy kim jesteś z postu wyżej.
                Kto jest większym dzieciakiem.

A poza tym będę robić z siebie co mi się podoba - bo mam taką odwagę.
                • Gość: jebnięty Re: Nuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:13
                  jesli sugerujesz, że ten wielokropek to ja, to się mylisz.
                  a tak a propos logowania - ono nic nie zmienia...
                  a rob se co chcesz ;P
                  • Gość: przeciwniczka ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:27
                    ja też jestem ładna i zgrabna, mam w pokoju super wielke lustro i hmmm lubie na
                    siebie patrzec... i tańczyć przed nim :) hehe.. przynajmniej można się
                    wyszaleć ;D no i wogóle super. jeny a oni by chcieli byśmy miały tylko
                    kompleksy.... właśnie dobrze jest podobać się samemu sobie ;)
                    • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:30
                      no dokładnie: tego właśnie pragnę - żebyśta miały same kompleksy - to wprost
                      marzenie mojego życia ;P
                      pewnie, że dobrze jest podobać sie samemu sobie, ale nie trzeba się z tego
                      powodu sadzić zaraz, a już tym bardziej reklamować tylko jako zajebiste mięso -
                      które swoją drogą fajne jest, ale to nie wszytko ;P
                      • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:43
                        Przeczysz sam sobie...
                        • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:46
                          wredna.suka napisała:

> Przeczysz sam sobie...
                          w którem miejscu?
                          • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:47
                            Np: w ch.uj
                            a mózg, ku.rwa, macie?
                            umiecie wykrzesać z siebie coś wiecej niż samouwielbienie? To na tym niby polega
                            osobowość?
                            Jeśli tak to śmiech na sali... ;-/
                            • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:49
                              no i gdzie ta sprzeczność?
                              oświeć głupszego kolegę... ;>
                              • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:51
                                Cyt:
                                pewnie, że dobrze jest podobać sie samemu sobie, ale nie trzeba się z tego
                                powodu sadzić zaraz, a już tym bardziej reklamować tylko jako zajebiste mięso -
                                które swoją drogą fajne jest, ale to nie wszytko ;P
                                • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:56
                                  no chyba czję o co Ci chodzi ;P

dalej twierdzę, że nie ma sprzeczności, a to dlatego, że jkest ogromna różnica
                                  pomiędzy prawiodłową samooceną (na którą składa się między innym akceptacja
                                  własnej powierzchowności - czyli takie powiedzmy "lubienie się") a zwykłą,
                                  płtyką próżnością... ;PPP
                                  Pasi? ;>

P.S. Właśnie zaczęła się burza, which is zajebiste... ;P
                                  • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:57
                                    A skąd wiesz jaka jest moja akceptacja i w którym momencie zaczyna się próżność.
                                    Ja sama tego nie wiem, wiec skąd Ty możesz to wiedzieć.
                                    A poza tym jakim prawem odbierasz nam radość ze swojej próżności np.
                                    • jebniety Re: ładna 28.06.06, 12:29
                                      A pewnie, że nie wiem jaka jest Twoja akceptacja (tudzież samoakceptacja), bo
                                      Cię nie znam, odnoszę się wyłącznie do tego co deklarujesz w swoich postach ;P
                                      A granica próżności... no cóż - jakiegoś ścisłego miernika nie ma, co? mam Ci to
                                      w centymetrach podać? No jak ktoś sobie za bardzo słodzi to jest próżny i tyle ;P

A prawem mojego widzimisię ;PPP

a tak na dobrą sprawę: co ja Ci mogę odebrać, koleżanko?
                                      Jeżeli nawet to zależy to wyłącznie od Ciebie, ale to już nie jest moja sprawa,
                                      ja nie jestem matką teresą, ani niańką żeby wobec każdego wykazywać zrozumienie ;PPP

Jak się pisze coś na forum to się trzeba liczyć z tym, że się to rzuca na
                                      pożarcie ;PPP
                                      więc nie rozumiem o co Ci chodzi ;PPP
                                      • wredna.suka Re: ładna 28.06.06, 12:32
                                        Generalnie o nic.
                                        • jebniety Re: ładna 28.06.06, 12:49
                                          :-)
                                          Dobra, pis ;-]
                                          • Gość: td Re: ładna IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 18:53
                                            ...pissss offf...???
                                            • jebniety Re: ładna 28.06.06, 22:28
                                              Nie. Po prostu pis brazer ;P
                      • Gość: przeciwniczka Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:45
                        no wiesz My skromne jesteśmy ;))
                        • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:48
                          Gość portalu: przeciwniczka napisał(a):

> no wiesz My skromne jesteśmy ;))

nie wątpię... ;PPP
                          • Gość: przeciwniczka Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:51
                            ostatnio sporo osób mi to mówi.. hihi.. ciekawe czemu ;)))))
                      • elamodela Re: ładna 27.06.06, 23:54
                        Ta wasza "rozmowa" o kreatywności i bezbarwności przypomniała mi poglądy dody
                        na temat osób o innych cechach charakteru niż ona sama. Chciałabym zwrócić
                        uwagę mili państwo, że NIE TRZEBA BYĆ SUKĄ, ŻEBY BYĆ BARWNĄ postacią:D
                        • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:56
                          Noo i ja też im to tłumaczę ... <lol>
                          • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:56
                            nie! to JA im, to tłumaczę ;PP
                            • wredna.suka Re: ładna 27.06.06, 23:58
                              Ej, chyba kpisz... to o czym ja marudzę tyle czasu?? ;>;>
                              • Gość: jebnięty Re: ładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:01
                                gdybym wiedział to bym Ci powiedział ;PP
                                • wredna.suka Re: ładna 28.06.06, 00:03
                                  No to idę spać, skoro tak...
                                  No chyba, że ktoś zaproponuje mi jakąs rozrywkę na kilka chwil... nudzem się na
                                  GG :P:P
          • Gość: Marta Re: Nuda IP: 84.38.17.* 03.07.06, 14:03
            Ależ jej dowalił...
    • Gość: bura suka a ile ty masz latek, maleńka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 00:16
      hę?
    • lovedance do wredna.suka i wszystkich;) 28.06.06, 09:15
      Hm nie rozumiem Was:-) Nie jestem zakochana w sobie i nie uważam się za
      niewiadomo kogo:-) ani żadna z nas, która pisze o sobie te wszystkie zalety:-)
      wredna.suko chyba nasi koledzy i koleżanki są mało sprytni skoro obwiniają nas
      za to, ze chwalimi się swoimi zaletami odpisując na wątek, który nas o nie
      pyta:D:D Jeśli chcecie żebym wymieniła swoje wady to proszę założyć podobny
      wątek o temacie : "WADY".Na pewno się wpiszę i wymienię ich część:-) pozdrawiam
      • lovedance I jeszcze jedno do pana "jebniętego" 28.06.06, 09:17
        Nie reklamuję swojego mięsa:-) Przecież chyba napisałam, ze mam też dobrą duszę
        i żyje zgodnie ze swoim sumieniem, sercem, rozumem itp itd:-) pozdrawiam
      • wredna.suka Re: do wredna.suka i wszystkich;) 28.06.06, 10:27
        W tych wadach bym wygrała :P
    • nglka Re: ZALETY 28.06.06, 09:51
      Lubię swoją długą szyję i zielone, lekko kocie oczy. Podoba mi się mój uśmiech ;-)
    • cmoks Re: ZALETY 28.06.06, 17:06
      ojjj... widze ze niewiele jest osob,ktore ciesza sie ze SWOICH
      malych "szczegolow",ktore pozwalaja kochac,te jak tu ktos nazwal,swoje "mieso"-
      fuuj...okropna nazwa dla CIALA
      a jezeli ktos szuka cos o "kreatywnosci,osobowosci,"bezbarwnosci"" czy innych
      wysublimowanych slowkach to niech sobie zalozy oddzielny watek i tam daje upust
      swej zlosci

POZDRAWIAM
      • jebniety yyyyyy 28.06.06, 18:01
        turlaj dropsa ;P
        • Gość: td Re: yyyyyy IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 18:51
          1) Inteligencja. Ciesze sie ze nie mam tzw. kurzego mozdzku i ze inni zauwazaja
          i doceniaja to we mnie :D i nie musze sie chwalic na pierwszym miejscu
          wizualnym wizerunkiem;
          a co za tym idzie, osiagniecia - nie jestem zwyklym szarakiem, a wpisujac
          swoje imie i nazwisko w google nie ujrze "brak rezultatow" w poszukiwaniu. To
          sie liczy!

2) mocny charakter

3) wysportowana, zgrabna sylwetka, boskie oczy i zniewalajacy usmiech :D

4) money £££ money $$$ - zaleta, bo przyciaga facetow (babki tez) jak mrowki do
          chleba.
          • lovedance Re: yyyyyy 28.06.06, 18:52
            I to jest smutne, że przyciaga....:-( ale ciesze się, ze Ci się układa:-)
            • Gość: td :) IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 18:59
              Dziekuje, rzadko kto tak mysli. Zazwyczaj to ludzie by mnie wygryzli za to, ze
              mi sie lepiej powodzi niz im.
              • lovedance Re: :) 28.06.06, 19:03
                No co Ty:-) Najwazniejsze, że Ty jestes szczęśliwa:-) mam nadzieje jednak, ze
                masz prawdziwych przyjaciół i że nie wszyscy leca na ta kasę;)
                • Gość: td Re: :) IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 19:25
                  szczerze, to przyjaciol mam niewielu, ale za to takich, na ktorych zawsze moge
                  polegac :) I sa to osoby skromne o niewysokim budzecie, dla ktorych kasa nie
                  liczy sie najbardziej, nie sa zachlanni i za to ich kocham.
          • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:09
            Odpowiadasz na :
            Gość portalu: td napisał(a):
            >
            > 4) money £££ money $$$ -

dużo tego masz? chętnie bym się z Tobą zaprzyjaźnił...
            • Gość: td Re: yyyyyy IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 19:18
              Nie jestem chytra i dziele sie z przyjaciolmi (czyt. przekupuje ich), a oni
              mnie kochaja i ubostwiaja :D

Za to nie przyjaznie sie z byle kim i dobieram sobie przyjaciol wg wlasnych,
              silnie okreslonych zasad :D

przeslij mi swoje CV i 3 zdjecia, na ktorych widac dokladnie cala sylwetke i
              twarz, a ja zdecyduje czy ta przyjazn bylaby warta swieczki :D
              • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:22
                ok, ale najpierw Ty wyślij mi swoje zdjęcie, może być w ubraniu...
                • Gość: td Re: yyyyyy IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 19:27
                  zaraz...to Ty sie chcesz ze mna zaprzyjaznic, nie ja z Toba, wiec ja stawiam
                  warunki. A co, nie łasisz sie na sama kase ?
                  • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:34
                    jak bym się łasił na samą kasę, to bym się zaprzyjaźnił z Gudzowatym...
                    • takie_dziewcze_czyli_td Re: yyyyyy 28.06.06, 19:47
                      a czy on zaprzyjaznilby sie z Toba?
                      wyslij Ty, wysle i ja. Nie mam sie czego wstydzic i czego ukrywac.
                      • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:50
                        sama chciałaś, zajrzyj za jakiś czas na swoją pocztę...
                        • takie_dziewcze_czyli_td Re: yyyyyy 28.06.06, 19:56
                          za jaki czas?

jak ten czas nadejdzie to zajrzyj i Ty na swoja :D
                          • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:31
                            zdjęcie wysłałem, czekam na odpowiedź, nie pomyl tylko adresu, bo mam zupełnie
                            inny niż myślisz, hehehe...
                            • Gość: td Re: yyyyyy IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 21:13
                              a skad Ty to mozesz wiedziec, jak ja mysle? ok, odsylam swoja fote...macho ;)
                              • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:33
                                ta z laptopem na kolanach to Ty?
                                • Gość: td Re: yyyyyy IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 21:44
                                  eh, ale sklerotyczka ze mnie, zapomnialam dopisac. Oczywiscie, ze ja... te
                                  pozostale moga tylko pomarzyc o takim luksusowym cacku (tosziba)
                                  • Gość: beer Re: yyyyyy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:50
                                    a co trzymasz między nogami?
                                    • Gość: td ...zwieracze... IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 21:55
                                      czuje, ze lecisz na mnie:D
                                      • Gość: beer Re: ...zwieracze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:18
                                        bo jesteś strasznie sexy...
                                        • Gość: td Re: ...zwieracze... IP: *.freedom2surf.net 28.06.06, 22:22
                                          hmmm... a Ty jestes bardzo meski "misiaczku". Ostatecznie mozemy sie umowic na
                                          szybki wirtualny numerek, ale tak zeby nikt nie wiedzial.
                                          • Gość: beer Re: ...zwieracze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:43
                                            jasne, że nikt nie będzie wiedział, przecież tu nikogo nie ma...
                                            • cmoks Re: ...zwieracze... 28.06.06, 23:50
                                              ohhh jak sie ciesze ze przyczynilam sie do szczescia dwojki
                                              forumowiczow .....ehhhhh

• satelitka Re: ZALETY 28.06.06, 19:24
      zalety :
      wygląd
      -biust C/D ( kiedys go nie docenialam ale czytajac o kompleksach innych doceniam
      to czym mnie obdarowano)
      -wlosy-kręcone ciemne
      -doceniam to,ze nie urodzilam się blondyną
      -szczupła
      -przylegające uszy
      charakter
      -nieugięta
      -stanowcza
      -punktualna
      -wrogów zabijam, za przyjaciólmi pójde nawet w ogień
      • takie_dziewcze_czyli_td Re: ZALETY 28.06.06, 19:44
        > -wrogów zabijam

zaleta powiadasz??
        • Gość: satelitkaaa Re: ZALETY IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:36
          tak zaleta, bo nie mozna ze mna w kulki leciec ani wykorzystywac a z tym
          zabijaniem to przenosnia rzecz jasna .
    • dyskopata Re: ZALETY 28.06.06, 22:51
      ja uwielbiam swoj brzuszek, te jego pomrukiwania wtedy gdy jest pelny, podoba mi
      sie tez moja pieta jest idelnie wyprofilowana (niestety tylko lewa), a takze
      swoja potylice
    • cmoks Re: ZALETY 30.06.06, 00:37
      something else?
    • Gość: fggf Re: ZALETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:26
      fgdyyytyyuirrrrekiiiiryeeee
    • Gość: DoDa Re: ZALETY IP: 80.48.227.* 02.07.06, 20:37
      hmm.. zalety??? mnie sie podobaja moje wlosy,nogi(tez;)),piersi i zeby ;)
      • kocurkaaa Re: ZALETY 02.07.06, 20:49
        ojoj mam bardzo fajne oczy(piwne) mam zaj****cycuszki,usta,superowy kolczyk w
        brodzie,blond włoski,stopy.
        • cmoks Re: ZALETY 03.07.06, 17:37
          ehhhh ...bo nie ma to jak ciemne oczeta ;) wiem,wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka