Dodaj do ulubionych

Moj dekoldzik!!:(:(:(

07.07.06, 10:24
Tak sie staralam i co..stalo sie..:( zchodzi mi skora z dekoldu..:( i po co ja tak sie jaralam na tej plazy??:( ale ja glupia..:( Co mam teraz zrobic??qrde moge to jakos opalic?czy moze samoopalaczem?prosze o jakies rady..bye!:*
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( 07.07.06, 10:32
      nie dekoldzik tylo dekolcik!
      nie dekold tylko dekolt!

jak skora schodzi mozna pomoc peelingami i balsamami.... a potem - balsam
      brazujący albo samoopalacz....
    • Gość: Gocha & Zuźka Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:34
      Poczekaj aż zejdzie skóra i później możesz to opalić na nowo, ale uważaj bo
      skóra będzie delikatna, dlatego używaj kremu do opalania, a później po opalaniu.
      Powinno być ok, jeśli będziesz stopniowo to opalać bo co za dużo to nie zdrowo:)
      Jeśli potrzebujesz porady wejdź na stronę www.ona-vs-on.xk.pl/ chętnie
      pomożemy.
      • Gość: mk Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:23
        > Jeśli potrzebujesz porady wejdź na stronę www.ona-vs-on.xk.pl/

Przestan juz z tym spamem!
    • Gość: Igor Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:35
      kaska969 napisała:

> ale ja glupia..:( Co mam teraz zrobic??

na pewno niedouczona, bo nie ma czegoś takiego, jak dekold, czy dekoldzik, a co
      robić? zaglądać do słownika
      • Gość: oo Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:37
        i Schodzi a nie zchodzi
    • Gość: Seshru Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:48
      smietana podobno pomaga
    • Gość: nitka Dekolt IP: 83.16.139.* 07.07.06, 12:14
      Jogurt naturalny do zamrażalki na 15 minut, a potem nasmaruj nim dekolT i tak
      sobie trzymaj z pół godziny. Wypróbowany sposób;)
      • Gość: tini83 Re: Dekolt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:46
        nie poprawiaj innych jak sama nie umiesz pisac. zamrazaRki
        • o.n.a.1986 Re: Dekolt 07.07.06, 12:52
          rany Boskie...
          faktycznie.. Ty to masz wielki problem...
          "schodzi mi skora z dekoltu"
          Idiotka!!!!
    • Gość: enigma_20 Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( IP: *.e-data.net.pl 07.07.06, 12:54
      Jeśli spaliłaś sie na słońcu i w skutek tego schodzi Ci skóra (tzn. jeśli skóra
      jest bardzo podrażniona), to najlepiej poczekaj trochę nim wyjdziesz na
      słoneczko, a póki co smaruj jakimś balsamem po opalaniu.(jeśli skóra jest
      faktycznie "spalona" to taki jogurcik, albo maslanka - zimne oczywiście- jak
      najbardziej wskazane!) A jeśli schodzi w skutek po prostu opalenia (tzn. jesteś
      brązowa, skóra nie jest podrażniona), to możesz spokojnie opalać się dalej,
      tylko króciutko, i niedługo wszystko się wyrówna. A samoopalcz zdecydowanie
      odradzam! Mieszkam nad wodą od dziecka, dlatego to co piszę, to nie jakieś
      teoretyczne podejście a życiowe:)
      • elamodela Re: Moj dekoldzik!!:(:(:( 07.07.06, 13:28
        Dziewczyny nie przesadzajcie z tym słońcem. Dziura ozonowa i to wszystko
        dookoła, fuj.. Nie jarajcie się jak w piekarniku, dla własnego zdrowia i życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka