Dodaj do ulubionych

Gdzie jest .....

19.07.06, 11:00
....moja śliczna dziewczyna :-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaaw Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:01
      która?
      • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:02
        Ta taka ładna :-)))
        • Gość: aaaaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:03
          • Gość: aaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:03
            sexylaska;) ???
            • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:05
              Jaka tam sexylaska :-)))Moja napewno jest i sexylaską -w co nie wątpię :-)))
          • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:03
            Bredzisz? Czy chodzi Ci o mnie?
            • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:06
              A o kogo innego Karolciu :-) Całusek na powitanie :-)))
              • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:07
                Witam!!!! W końcu się odezwałeś, a ja Cię szukałam od samego rana.
                Całusek.
                • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:08
                  Całusek cudowny :-) Dzięki :-)
                  A ja haruję na coca-colę :-)
                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:10
                    Żartujesz, ja haruję na mojego szefa.
                    • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:10
                      To co robimy strajk .
                      • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:11
                        A będziesz mi towarzyszył? Bo bez Ciebie nie chcę.
                        • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:13
                          Przecież to miałem na mysli :-) Nie będziemy się nudzić .
                          • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:15
                            Nie? Brzmi bardzo obiecująco. A co będziemy robić?
                            • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:17
                              A na co masz dziś ochotę ? Może miło porozmawiamy przy kawce :-)))
                              Delikatne całuski mogą być ...... :-))))
                              • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:18
                                A co z tym naszym przytulaniem? Na całuski jak zwykle mam ogromną ochotę.
                                Chcesz jednego?
                                Pijesz kawę?
                                • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:23
                                  Przytulanie jak najbardziej wchodzi w grę :-) Nawet to już widze jak jest
                                  pięknie ... ,całuski w usteczka i szyjkę........ :-) Ale już nic bulwersującego
                                  tutaj nie pisze, bo inni maja dobrą lekturę :-)))
                                  Od Ciebie całuska chcę zawsze !!! Masz teraz mojego -takiego gorącego :-)))
                                  • Gość: aaaaaaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:25
                                    nie ma to jak sie całowac i zakochiwac przez internet. poszukajcie sobie lepiej
                                    kogos z kim sie mozecie spotkac w realu
                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:25
                                    Rzeczywiście gorący. Dzisiaj nie mamy tyle szczęścia co wczoraj, jakiś debil/ka
                                    się przyczepił. Co zrobimy?
                                    • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:29
                                      No widzisz ilu chciało by się załapac do naszej rozmowy :-))))
                                      Koniecznie musimy chyba przejść na tyły :-))))
                                      • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:31
                                        Czekam na propozycję. Ty myśl, ja robię kawę.
                                        • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:34
                                          Nie zapomnij o kawie też dla mnie :-)
                                          @
                                          • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:00
                                            Ale smakowita kawka :-))))
                                            • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:05
                                              Mi też smakuje.
                                              • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:15
                                                Daj skosztować Twojej..... :-))))
                                                • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:18
                                                  Smakuje?
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:22
                                                    MMMMMMMMniammmmmmm cóż za smak ....:-)))
                                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:24
                                                    Specjalnie dla Ciebie.
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:28
                                                    Czy chcesz teraz odemnie zasmakować ..... ???
                                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:32
                                                    Jasne.
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:34
                                                    Mój smak .....kawy Ci odpowiada :-)))
                                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:36
                                                    Jak najbardziej. Smakuje świetnie.
                                                  • Gość: wwwwwwwwwwwwwwwww Re: Gdzie jest ..... IP: 81.15.223.* 19.07.06, 12:38
                                                    u góry strony jest czat - tam sobie pogadajcie

bo od tej sentymentalnej rozmowy rzygac sie chce
                                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:40
                                                    Spadać!!!!!!
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:41
                                                    A My wolimy tutaj ,w tak swietnym ,doborowym towarzystwie - prawda Karolciu :-)
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:42
                                                    Całusek z języczkiem dla Ciebie moja śliczna :-)))
                                                  • Gość: wwwwwwwwww Re: Gdzie jest ..... IP: 81.15.223.* 19.07.06, 12:53
                                                    przelec ją jeszcze na tym forum kutasie
                                                  • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:54
                                                    Widzisz, nie ma nic gorszego niż zazdrość.
                                                  • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 12:55
                                                    Jak ? Dookoła niej mam biegać ? To się nazywa przelecenie ,czy coś innego ?
            • Gość: aaaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:15
              karolcie sa z regóły brzydkie i głupawe
              • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:16
                Głupawi sa anonimowcy, tępy łbie.
    • Gość: aaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:04
      przestan- karolcie z regóły są brzydkie
      • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:05
        Błąd!!!! Skąd wiesz, że to moje imię? Z resztą z Tobą nie gadam.
      • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:06
        Ta Karolcia jest ładna :-)))
        • Gość: aaaaaa Re: Gdzie jest ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:18
          karolcia ma ładna rozczochraną cipke;))która Ty lubisz czesac swoim jezykiem
          • karolcia972 Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:19
            Ty jesteś PALANTUNIO.
          • rozczochrany_ptak Re: Gdzie jest ..... 19.07.06, 11:24
            aaaaaaaa nie schlebiaj sobie ,że o tym wiesz .
    • Gość: Marta Re: Gdzie jest ..... IP: 81.15.223.* 19.07.06, 12:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka