Dodaj do ulubionych

Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facetem...

10.08.06, 11:58
Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facetem po 6 latach znajomosci?
Wszystko byloby proste, gdyby nie to,że on grozi mi, ze popełni samobójstwo,
jeśli od niego odejdę. Czy mam z nim być tylko dlatego,żeby on nie zrobił
sobie krzywdy? bo ja juz go nie kocham.Męczy mnie ten związek. Poradzcie coś,
proszę, może jest tu jakaś osoba, mająca podobne doświadczenia.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aszik Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:21
      Osobiście czegos takiego nie doświadczyłam, ale moja przyjaciółka owszem. Była
      z chlopakiem prawie 9 lat. Też ją straszył, że zrobi sobie krzywdę jak ona go
      zostawi. Ale przecież to oczywiste, że nie ma sensu taki zwiazek. Będziesz sie
      z nim męczyć, pewnie zreszta to wiesz. zrób tak jak moja kumpela. Najpierw
      powiedz mu, ze gdyby naprawde Cię kochał, to chciałby i zrobilby wszystko,
      żebyś była szczęśliwa, czyli pozwoliłby Ci odejść. Potem po prostu idz do jego
      rodziców i powiedz, że Cie straszył, ze sobie coś zrobi i żeby mieli na niego
      oko, bo Ty juz nie chcesz z nim być. powodzenia.
      p.s. Ex- chlopak mojej kumpeli żyje i ma sie dobrze
    • cienmotyla Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 13:48
      Też z takim byłam. Po prostu powiedz NIE. Mi było ciezko bardzo, ale teraz nie
      żałuje. Przynajmniej jestem od niego wolna. Fakt był taki ze tydzien po
      zerwaniu zrobił innej dziecko. A tak się zarzekał...
      Uważaj tylko bo z takich ziółek czesto wyrastają kłopoty. Mój zaczął opowiadać
      dziwne rzeczy o mnie. Na szczescie wszystko skończyło sie dobrze. Ja nie znam
      go, a on mnie.
      • dania_86 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 13:52
        ja bymgo pier*doliła
        a niech se gada
        spytaj się czy podać mu sznurek ??
        i tak sobie nic nie zrobi, on chce grać na twoich uczuciach
        walllll gooo i nie przejmuj sie idiotą !
        • cienmotyla Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 13:54
          Głupi nie był, nie mogłam być dla niego niemiła, w końcu coś nas łaczyło,
          bylismy razem rok. Trzeba mieć swój honor i mysle, że wraz z nim odeszłam.
        • Gość: felicyta i perpetu Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 12.08.06, 20:53
          Popieram
    • Gość: aaaaaaa Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:03
      gdyby ktoś z mojego powodu popełnił samobójstwo odebrałabym to jako pochlebstwo
      i byłabym z tego dumna
      • agatka_to_ja Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 14:06
        idz sie lecz!
    • Gość: zuzai Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet IP: *.range86-132.btcentralplus.com 10.08.06, 14:56
      Mam ten sam problem. nie wiem jak mam zakonczyc zwiazek. Boje sie dlugiego
      jeczenia. Wyjechalam za granice zeby odpoczac od niego. Stwierdzilam ze to nie
      ma sensu bo go nie kocham. JEst dobry mily itd. Ale ja sie mecze. Rozmawialas z
      nim? Jaka byla reakcja? Dziekuje za odpowiedz. Bardzo mi pomozesz
      • iron_wanienka Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 17:45
        ja mysle ze im dluzej ktos gada o samobojstwie tym mniejsza szansa ze je
        popelni.sprobuj go do siebie zniechecic-moze sam cie rzuci.
      • slonko_23 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 18:12
        Wiesz Zuza, rozmawiałam z nim i jak zaczynam mowic, ze go nie kocham tak jakby
        on tego chciał (a teraz wlasciwie to juz wogole go nie kocham) to on zaczyna
        plakac, uzalac sie nad soba,ze to jego wina, mowi, ze zrobi wszystko, zebym go
        tylko pokochala.A ja wtedy zaczynam miec straszne poczucie winy i narasta we
        mnie strach, ze on naprawde cos sobie zrobi przeze mnie. Tylko czy ma sens byc
        z nim z litosci? Wiem,ze nie. Tylko boje sie konsekwencji naszego
        rozstania.Naprawde ciezka sprawa.
    • slonko_23 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 18:15
      Dzieki wszystkim za rady.
      • milusidopodusi glupia jestes i tyle 10.08.06, 19:00
        znalam kiedys chlopaka ktory popelnil samobojstwo jak z nim dziewczyna
        zerwala..tak bardzo ja kochal..a ona z nim zerwala tak poprostu bo mowila ze
        przestala go kochac?jak mozesz mowic ze ty go wogole kochalas>nienawidze ludzi
        ktorzy naduzywaja tego slowa..jestes hipokrytka..rzuc go..ja innego rozwiazania
        nie widze jak sie meczysz..ale sie zastanow nad soba..bo kiedys mozesz kogos
        skrzywdzic
    • kotek_vel_lol2 :ASD 10.08.06, 22:24

• consuelo Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 22:33
      Oj i ja takiego miałam, nawet dwa razy się ciął. Wrócił poszyty ze szpitala,
      myśląc, że zrobi mi się go żal, i że rzucę mu się może na szyje, a ja zapytałam
      "czy wpadł w róże, bo taki pocięty". Zwiesił głowę i już się nie odgrażał, ale z
      tego co wiem od znajomych to teraz wypija moża alkocholu i już nawet dynksu (a
      ma zaledwie 24 lata). Niech pije, już nie mój cyrk i nie moje zabawki. Odwagi.
      Każdy jest kowalem swojego losu.
      • kotek_vel_lol2 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 22:34
        "moża"?
    • consuelo Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 22:52
      morza :D bystra jesteś :) Dziękuję
      • kotek_vel_lol2 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 22:53
        bystrY :DDDDDDD
        • consuelo Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 22:58
          Przepraszam ;)
          • kotek_vel_lol2 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 10.08.06, 23:00
            nie ma za co ;)))))))))
    • agata781 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 12.08.06, 22:39
      Głupi by był gdyby chcial z tego powodu chcial strzeliźć samobója!Nie piszę tego
      krytykujac Ciebie,po prostu chodzi o to że skoro Ty go nie kochasz to n ie
      znaczy że świat sie wali!!!!Jest tyle dziewczyn na świecie!!
    • souls_hunter Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 12.08.06, 23:12
      Kup mu granat, niech sie troche rozerwie.
    • Gość: psycholog Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:21
      a dlaczego "już go nie kochasz" ? przeszło ci już ? czy nigdy go nie kochałaś a
      zawracałaś mu tylko dupę z braku innego faceta ?
    • diablica20 Re: Jak mam sie rozstac sie z nadwrażliwym facet 14.08.06, 13:16
      ku.. dupek uciaka sie do szntazu?? a powiedz mu ze masz to w dupie czy sie
      zabije czy nie ze to jego problem!!

mnie kiedys tez jeden straszyl hehe i tak mu powiedzialam i wiesz co ? nadal
      zyje i ma sie dobrze :D

nie daj sie zastraszyc...manipulowac...po co masz sie uzerac z kims...badz
      egoistka mysl o sobie ! chcesz innego zycia rozstan sie..zoostaw go i nie patrz
      na nic ! ludzie ciagle sie rozstaja ijakos zyja wiec i on bedzie !
      nic na sile....lepiej teraz niz meczyc sie kolejne 6 lat
      • slonko_23 Dzieki za wasze rady! 14.08.06, 17:48
        Obecnie jestem na etapie zrywania znajomości. Miałam to juz zakończyć w
        niedziele, umowiłam sie z nim na miescie, ale nie umiałam, bo on zaczał mi
        mówic, ze jak z nim zerwie, to on nie wroci do domu tylko pojedzie gdzies i
        sobie cos zrobi.A tego sie bałam.Chciał jeszcze jedna szanse. Dałam mu ja,
        powiedziałam mu,ze za 2 tyg. sie odezwe przez smsa lub zadzwonie i wtedy mu
        powiem co postanowiłam.On do tego czasu ma czekac i sie ze mna nie
        kontaktowac.Decyzje juz właściwie podjęłam,to tylko po to dalej ciagne, bo
        chciałabym zeby on był w domu gdy do niego napisze tego ostatniego smsa.Jego
        rodzice juz wiedza jak wyglada sytuacja w naszym zwiazku.Nie wiem co bedzie z
        nim, wiem na pewno,ze nie bedziemy juz razem. To postanowione, bo on nie jest
        tym, z ktorym chciałabym spedzic reszte zycia.Wole byc sama niz meczyc sie i
        dalej go oszukiwac.Pozdrawiam.pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka