zaba2000 28.08.06, 16:04 Hej, Sypiamy ze sobą od 8 m-cy i nie umiemy osiągnąc orgazmu... Dlaczego?? Ani on nie szczytuje podczas klasycznego stosunku, ani ja. Kiedy zaspokajamy się nawzajem ręką lub ustami jest super. Dlaczego tak jest???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolki21 Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 16:24 rozumiem ze Ty masz z tym problem. Kobieta musi sie nauczyc przezywac orgazm, poznac swoje potrzeby, organizm. Mi to zajelo ok. roku. Ale nie mam pojecia dlaczego on nie ma orgazmu, przeciez u kolesi to jest prawie tak jakby wrodzone!!! Moze on musi sie dlizek kochac zeby osiagnac orgazm, nie wiem Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: orgazm - jego i mój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:28 No to na temat mężczyz nie wiele wiesz skoro twierdzisz że wrodzone, facet tak jak kobieta może nie miec orgazmu, zwód penisa też nie oznacza ze jest psychinie podniecony, szkoda gadać, amatorka Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 16:48 hey żaba nie slucha tych zazdorsników przetłoczonych przez bagna małopolski. przed sotsunkiem powinnas poganiać rodzyny lubemu ozorem ofcors. pozniej to juz tylko slina,cycek,laska. kalps na dupe i jazda. a moze Twoj partner jest za bardzo romantyczny a ty potrzebujesz konkretnego rżniecia po same pomiodry?? tyle pytan a zero odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
daphny1 Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 17:39 Wiesz co? Mojemu facetowi na początku też ne mógł stanąć...Wiesz dlaczego? Nerwy, nerwy i jeszcze raz nerwy. W końcu pewnego razu zaczęłam mu szeptać do uszka, żeby się uspokoił, że jest cudownie itp. Podziałało :) Może oboje za bardzo się denerwujecie, może za wcześnie wszystko zaczęliście i nie zdążyliście jeszcze poznać swoich ciał, swoich potrzeb? Spróbujcie od nowa, wszystko od początku. Nie od razu od stosunku - dotykajcie się, całujcie, poznajcie mapy swoich ciał. Do seksu trzeba dojrzeć fizycznie i emocjonalnie. Nerwy nie są tutaj dobrym sprzymierzeńcem. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba2000 Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 16:49 czy to może oznaczać, że ja jestem niewystarczającoco podniecająca, skoro on nie ma orgazmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 16:55 być może, sam nie wiem. a narzeczony liże twą vagine pod włos czy tylko splunie niczym Clint Eastwood ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolki21 Re: orgazm - jego i mój IP: 194.72.148.* 28.08.06, 17:12 przez to chcialam powiedziec ze faceci przewaznie nie maja problemu z orgazmem a na pewno maja mniejsze niz kobieta oczywiscie mowie o zdrowym facecie a nie o takim ktory jest chory bo z takimi to juz inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: orgazm - jego i mój IP: *.proxy.aol.com 28.08.06, 17:48 Napewno go nie podniecasz i tyle. Albo on se za duzo konia wali i temu tylko przy recznym szczytuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1985 Re: orgazm - jego i mój 28.08.06, 19:44 co za bzdury!!!nawet sie nimi nie przejmuj tu nie chodzi o podniecanie ani walenie konia:/ po pierwsze to mysle ze to przez narwy po drugie to przyzwyczailiscie sie do pwenych schematow i teraz np nie mozecie sie skupic na przezywaniu wzajemniej roskoszy podczas normalnego sexu musicie probowac i sie wyluzowac.. Odpowiedz Link Zgłoś