Dodaj do ulubionych

orgazm przez sen

19.10.06, 15:31
Od jakiegoś czasu(nie zebym narzekała)miewam w nocy orgazmy(podczas snu)...i
to nie jeden czy dwa tylko kilka po kolei...zaznaczam ze raczki mam na
kołderce(wiem bo kilka razy sie obudziłam po i rece miałam złozone pod
głowa).Wiecie dlaczego tak sie dzieje??????
Obserwuj wątek
    • pupciulka Re: orgazm przez sen 19.10.06, 15:34
      hoho.. fajniutko masz.. ja tam bym się nie zastanawiała na Twoim miejscu skąd
      to się bierze ;p

P.S. Może robaczki się Tobą zabawiają albo tzw. nocne zmory ;d;d
      • Gość: kondzio Re: orgazm przez sen IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.10.06, 15:38
        Hoho koleżanko, niezly interes mozesz zrobić, otwierając szkólkę "nocnych orgazmow niekontrolowanych"

P.S. w jaki sposob mozesz miec orgazm bez myslenia o seksie czy bez dotyku. Moze masz nadwrażliwość na dotyk? Łatwo dochodzisz ??
        • kasiarzyna19 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 15:48
          raczej łatwo kilka minut zabawy zmoim chłopakiem....a co do snu....nie mam
          pojecia dlaczego tak sie dzieje...dlatego pytam...najfajniejsze jest to ze
          jestem wtedy jakby na jawie i wystarczy ze zsisne nogi..i...jest ;p
          • pupciulka Re: orgazm przez sen 19.10.06, 15:53
            masz tak co noc? Mi sie zdarza raz na tydzien, dwa... :) ale milo jest obudzic
            sie i poczuc... mmmmm ;p
            • Gość: kondzio Re: orgazm przez sen IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.10.06, 16:00
              a tak normalnie jak pozaciskasz nogi tez orgazmujesz ?? kiedś coś slyszalem o tym temacie nog. Zabrania się tego robić mlodym dziewczynkom. teraz juz wiem dlaczego :)
              • kasiarzyna19 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 16:04
                ;p...nie tak normalnie nie tylko w nocy...a zaciskanie ud jest przyjemne bo
                sciska sie wtedy łechtaczke
              • Gość: natali Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:04
                słyszałam kiedyśo dziewczynie która jadąc pociągiem i przysneła.Dostała orgazmu
                przez sen ciekawe jak sięczuli ludzie siedzący naprzeciwko niej :P
                • kasiarzyna19 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 16:05
                  hmmm ciekawe czy wydaje sie wtedy jakies hmmmm dzwieki...kurcze mieszkam w
                  pokoju obok siosrty;p
            • kasiarzyna19 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 16:02
              nie nie co noc ale dosc czesto....aha wiec nie jestem jakims nocnym wyjatkiem
              ...jak myslisz zczym to jest zwiazane
              • pupciulka Re: orgazm przez sen 19.10.06, 16:30
                hmm... rzeczywiscie.. tez mam nadzieje ze zadnych dzwiekow si enie wydaje... za
                sciana mam brata... ;]
                a skad to sie bierze? nie mam pojecia... może sny? podświadomosc? hmm..
                • Gość: Dziewczyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:40
                  Ja podczas snów erotycznych odczuwam cos podobnego do orgazmu i nie wiem czy to tylko wyobrażenia orgazmu czy orgazm;)
                  • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:43
                    łatwo to sprawdzić.......jesli zaraz po sie obudzisz dotknij swojej
                    łechtaczki...sprawdz czy jest wrazliwa(jest wrazliwa po orgazmie)
                • Gość: kasiarzyna19 Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:41
                  hmmm brat masz gorzej....a moze masturbacja jest ''winna''....bo ja nie snie o
                  zadnych erotycznych akcjach .sni mi sie ze robie zakupy, z kims rozmawiam pisze
                  klasowke...był mały wyjatek w tamtym tygodniu...snił mi sie sex z wielkim
                  oblesnym facetem..ufff az sie obudziłam orgazm nieziemski
    • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:09
      ;p...miło mi Cie poznać;p i gratuluje rozmiarów;p
      • Gość: obleśny facet Re: orgazm przez se IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 18:35
        zawsze możemy się umówic na następny raz
    • kornelka21 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 19:52
      Powiedzcie gdzie tu jest sprawiedliwość?Ja na jawie jeszcze nigdy nie miałam a
      co dopiero we śnie...zazdroszczę:-D
    • Gość: senshru Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:37
      hah nocny sekub :P

farciaraaaaaaa!!!
      • Gość: wyt Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:17
        tez tak miewam ale rzadko, ostatnio mialam :P ktos mnie tegowal od tylu :P
        pamietam ze glupio mi bylo ze to nie moj chlopak :P i mam nadzieje ze sie
        dzwiekow nie wydaje ..
        • zbuntowany_aniol2 Re: orgazm przez sen 19.10.06, 23:47
          to zalezy od temperamentu kochani:)
          • wcalenietakimaly Re: orgazm przez sen 20.10.06, 02:47
            No to co Aniolku, masz czy nie masz .... temperament.
            • Gość: ~obserwatorka Re: orgazm przez sen IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.10.06, 10:26
              Muszę przyznać,iż mnie również się to zdarza-niezwykle rzadko co prawda,ale
              jednak...:)
    • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 20.10.06, 19:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=35132356&a=35132356 :) nie
      jestem sama
      • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:54
        najgorsze ze nadal nie wiem dlaczego tak sie dzieje:(
        • Gość: ??? Re: orgazm przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:41
          a czy to Ci przeszkadza ?
        • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 21.10.06, 12:34
          Kasiu, Pan Lew Starowicz pięknie mi to wytłumaczył cyt.:"orgazm nocny kobiecy -
          orgazm samoistny, następujący w czasie snu. Jest zjawiskiem normalnym, częstym
          zwłaszcza u kobiet o wysokim poziomie libido, niezaspokojonych seksualnie." Więc
          wszystko ok, jesteśmy wyjątkowe;)!!!!!!
          • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:21
            Bardzo dziękuję :)
      • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:19
        dzieki z linka;D...zastanawia mnie jeszce dlaczego pojawiaja sie rano?...ja dzis
        miałam 3...sniło mi sie ze robie zakupy:D
        • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 24.10.06, 22:15
          Rano bo mózg jest wypoczęty po nocy a narządy bardziej ukrwione, ja też mam nad
          ranem..
          • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:25
            A moge spytac w jakiej ilosci je masz????Bo tak normalnie to po orgazmie nie
            potrafie miec zaraz nastepnego a we snie mam ich kilka w bardzo krotkim czasie:D
            co tez mi oczywiscie nie przeszkadza:D
            • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 25.10.06, 17:58
              We śnie mialam 2 po kolei, a podczas seksu czasem więcej, najwiecej 4 razy, w
              tym 1 dosć soczysty;)
              • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:45
                hmmm....ja mam odwrotnie ...to znaczy nie mam porównania...we snie najwiecej
                miałam koło ....8:D....a jesli sexem nazwac to co robie z chłopakiem to tez koło
                4 ale nie po kolei:(
                • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 27.10.06, 13:13
                  Kasia ile masz lat? ja 33 a ochota na sex pojawiła się tuż po 30 i z każdą
                  chwilą rośnie;) Pytam bo wiem,że kobiety w moim wieku mają duże zapotrzebowanie;)
                  • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:12
                    ups....19...
                    • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 28.10.06, 10:34
                      dzięki za odp. fajnie Ci,że zaczęłaś wcześniej niż ja;)
                      • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:41
                        Tobie sie to przytrafia dopiero od kilku lat tak?...to moze ja jestem jakas nie
                        tego ze u mnie tak wczesnie?do sexu tez bardzo specjalnie mnie nie ciagnie...to
                        co z pawłem robimy w zupełnosci nam wystarcza:)
                        • wyuzdana1 Re: orgazm przez sen 28.10.06, 12:51
                          No co Ty? Wszystko z Tobą w porządku! To mi szkoda,że dopiero tak mam od
                          30-stki..spodobało mi sie to;) poza tym dopiero po 30-stce poczułam największą
                          ochotę na sex, wcześniej mnie nie ciągnęło tak jak teraz, może dojrzałam do tego..
                          • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 15:25
                            Fajnie ...mam nadzieje ze i mi tak zostanie.Nie chciałabym w wieku 40 lat uwazac
                            sexu za najmniej wazny aspekt mojego zycia...po mezu dzieciach(to oczywiste)
                            pracy garach itp;p...nawet teraz przekładamy to na pozniej zeby sie nam nie
                            znudziło...ale ok bo zeszłam ze tematu:P...przypomniałam sobie ze juz jako mała
                            dziewczynka czułam "tam" dziwnie przyjemne pulsowanie.Chciałam spytac siostry
                            czy tez tak ma ale to wkoncu tabu;p
    • bamm86 Re: orgazm przez sen 22.10.06, 19:59
      nie wiem ale tez tak mam.....sni mi sie ze np cos robie z facetem i .....
      orgazm :) budze sie i jest tak milo :) troche dziwne bo raczki tez mam zawsze
      przy sobie;)
    • Gość: Anka 23 Re: orgazm przez sen IP: *.master.pl 24.10.06, 00:42
      Tezo mam i tez niewiem skad sie bierze a wcale nie mam wtedy erotycznych snow !
      po prostu budzi mnie orgazm i rano nigdy do konca niewiem czy mi sie to snilo?
    • Gość: PSN Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:52
      Tez tak mam. tez nie narzekam:P
    • zbuntowany_aniol2 Re: orgazm przez sen 26.10.06, 12:10
      a tak na marginesie fajnie masz..nie potrzebujesz faceta..jestes
      samowystarczalna:)
      • Gość: kasiarzyna Re: orgazm przez sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:07
        tak własnie okresla mnie moj Pawełek:P;* ...samowystarczalna...czasem mowi ze
        czuje sie nie potrzebny;p...ale orgazmow ktore on mi daje nic nie zastapi:*
        (kocham cie Czołgiku:*)
    • Gość: kasia ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:18
      Somnofilia:

Parafilia występująca najczęściej u kobiet, polegająca na przeżywaniu
      satysfakcjonujących je stosunków seksualnych jedynie podczas snu pozorowanego.

Nie wiem czy to dotyczy ciebie, ale może się ta informacja do czegoś przyda.
      Znalazłam to na stronie: www.pfm.pl/u235/navi/199209
      • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:20
        czyli o co chodzi dokladniej
      • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:22
        dzieki:*zaraz sobie poczytam:P ale mi żadko sni sie sex...chyba ze do pełni
        szczescia wystarczaja mi zakupy czy spacer(bo takie rzeczy zwylke mi sie snia );p
      • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:29
        aha...samnofilia to odmiana parafilii...a parafilia to...ZBOCZENIE SEXUALNE!!!;p
        Jezu...jestem zboczona...a do tego chora psychicznie:P
        • wyuzdana1 Re: ZOBACZ TO: 29.10.06, 13:57
          Ja też? :/
          • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:13
            Na to wygląda;(;P...ale nie martw się pewnie nas wszystkie zamkną na jednym
            oddziale ...będzie śmiesznie:D
          • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:27

zarchiwizowany
            <Te sny to tylko urojenie.Cisnie Cie mocz i dlatego wydaje ci sie w snie ze to
            orgazm.Pozdro>......a co sądzisz o tym? Zastanawiałam się kiedyś czy to aby nie
            jest przyczyna orgazmów nocnych...faktycznie kilka razy miałam pełny
            pęcherz...ale w pozostałych 'razach' nie
            • wyuzdana1 Re: ZOBACZ TO: 29.10.06, 20:40
              Co do moczu to nie, staram się nie pić nic przed snem - nie lubie wstawać w
              nocy. Przynajmniej u mnie nie jest to spowodowane pełnym pęcherzem. Fajnie byśmy
              wyglądały na jednym oddziale w psychiatryku, wijąc się i zaciskając kolana nad
              ranem..:) Jestem pewna,że nie ma to nic wspólnego z choroba psychiczną ani też
              nie jest to rozładowanie stresów, po prostu mamy większe potrzeby!
              • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:54
                :D...co do wiekszych potrzeb to masz racje...jezu jak mnie denerwuje kiedy mamy
                z Pawłem cały dom przez całą noc tylko dla siebie i planujemy sobie co z tym
                czasem zrobimy a wychodzi tak ze on po pierwszym razie usypia a ja chce
                wiecej!!!!!;p
                • wyuzdana1 Re: ZOBACZ TO: 30.10.06, 13:23
                  Doskonale Cię rozumiem, znam to..:) budź go w nocy..;)
                  • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:08
                    powiem mu wprost CHCE WIECEJ!!!!!!!!!!!w końcu i tak nie mam przed nim
                    tajemnic...albo będę go molestować przez sen ...kto wie może po takiej nocce
                    dołączy do naszego forum:P
                    • wyuzdana1 Re: ZOBACZ TO: 30.10.06, 19:29
                      :)))) dołączy z wątkiem dziwne, mokre sny..
                      • Gość: kasiarzyna Re: ZOBACZ TO: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:17
                        Wmówimy mu ze cierpi na parafilie , jest chory i zboczony(kochany Zboczuszek:*)
    • gosiaczek888 ciesz sie.... 30.10.06, 19:33
      kobieto powinnas sie cieszyc!!!! ja nie mam orgazmu po pol roku kochania sie z
      chlopakiem...
      • Gość: kasiarzyna Re: ciesz sie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 21:07
        a czy ja powiedziałam ze się nie ciesze?...ciesze się bo fajnie jest sie obudzić
        odprężonym i wypoczetym:P jak juz zostane seksuologiem to Wam cos
        doradze;p;p;p...a tak pozatym to moge Ci powiedziec ze najpierw TY musisz poznac
        swoje ciało odkryc fajne punkty...i gdy juz je odkryjesz pokaż je
        chłopakowi...moj tez na poczatku do niczego sie nie nadawał;p;p;p(żart kotku:*)
    • Gość: DW Re: orgazm przez sen IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.23, 22:02
      Po prostu masz niezaspokojone potrzeby seksualne i twój organizm się tego domaga. Radzę spotkać się z kimś i normalnie rozładować. Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka