Dodaj do ulubionych

Pociaki :)

19.04.07, 20:00
Dziewczynki prosze Was o pomoc i rade...juz nie wiem, co mam robic...nie wiem, jak sie ubierac...jakiego antyperspirantu uzywac..strasznie sie poce pod pachami, nie jest to jakis smierdzacy pot, bo uzywam dobrych, markowych srodkow, ale przerazaja mnie mokre plamy pod pachami..jak sie tego pozbyc. pomocy!
Obserwuj wątek
    • ewella6 Re: Pociaki :) 19.04.07, 20:41
      Ja przetestowałam kilka środków i obecnie używam antyperspirantu w sztyfcie
      firmy Dove i jestem z niego bardzo zadowolona.Ma delikatny zapach, jest
      skuteczniejszy w dziłaniu od tych,które dotychczas stosowałam i przede
      wszystkim nie brudzi ubrań.Polecam ; ) Jeśli masz duży problem z nadmiernym
      poceniem to możesz poszukać w aptece jakiś droższych środków albo też udać się
      do lekarza, może on Ci coś doradzi i pomoże.
    • Gość: xxx Re: Pociaki :) IP: 213.17.152.* 19.04.07, 20:47
      na poczatku zmien diete,zacznij zmieniac swoj organizm od srodka
    • krokiecica Re: Pociaki :) 19.04.07, 20:47
      Przejrzyj sobie komentarze pod proponowanym produktem.

torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=60
      Z tego co mi wiadomo jest kilka silniejszych antyperspirantów, które hamują
      wydzielanie potu - np. Antidral, Etiaxil, Stoppot - bodajże wszystkie można
      kupić w aptece lub w internecie.

PS. Zbyt obfite wydzielanie potu może być przyczyną nadczynności tarczycy, więc
      moze warto zbadać się u lekarza? Przyczyną może być także przechodzony właśnie
      <zależy ile masz lat> okres dojrzewania.

Jeśli to nic z tych kwestii, to być może cierpisz na HIPERYDROZĘ.
      • oregano29 Re: Pociaki :) 19.04.07, 21:57
        dzięki za odpowiedz :) no raczej nie dojrzewam juz, :)) mam 23 lata :) kurcze,nie zdarzało mi to to wcześniej... dzis na uczelni suszylam sie pod suszarka :P macie racje, chya powinnam pojsc do lekarza, bo ze mnie leci woda. choć nie zauważyłam u siebie objawów nadczynności tarczycy, ale tak dłużej byc nie moze :) milego wieczorku
        • aniiatka Re: Pociaki :) 19.04.07, 22:40
          Zerknij sobie tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=60732112&v=2&s=0
        • Gość: mm Re: Pociaki :) IP: 89.174.106.* 20.04.07, 10:33
          Antidra i jeszcze raz antidral - naprawdę super!!! Na początku szczypie, drapie
          i jest nie do zniesienia, ale najlepiej stosować na noc i co drugi dzień, rano
          dokładnie zmyć, po kilku-kilkunastu użyciach efekt rewelacyjny!!
    • Gość: Yumi Taka uroda IP: 217.153.145.* 20.04.07, 16:27
      Jedni się pocą, inni nie - taka prawda.
      Mam koleżankę, która po 2-godzinny meczu tenisa jest sucha, a ja ocieram pot zewsząd po 10 min rozgrzewki.
      I nic na to nie poradzę: dezodorant Nivea i husteczki chigieniczne, a czasem ręcznik :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka