1111e6 09.07.07, 19:06 Czy któraś z Was była w związku z księdzem? Czy rzucił dla Was sutannę? Jak rozpoczęły się te znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 19:29 Dobry temat dla kobiet z fantazją. Na pewno będą ciekawie opowiadać zmyślone historie. :)Bo tych prawdziwych jest naprawdę niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Księża a związki 09.07.07, 20:10 juz kiedys poruszalam ten temat z uwagi na to ze moja kolezanka od paru lat zyje w takim zwiazku :/ Nic ciekawego ogólnie, poza lekkim niesmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:17 jasne,ja zrzucielm habit,bylem w surowym zakonie kamedulow,tak sie sklada,ze w mojej celi mialem codzinnie sen,w snie widzialem piekna bialoglowe,poszedlem do brata przeora,ten wyznal mi w skrocie-ze nawet mnisi snia o skromnisi,nie mogac dluzej zniesc tego stanu,postanowilem opuscis postulat na rzecz wyznania uczuc niewiascie ktora to dzienie widzialem,ledwo co otwarto drzwi klasztoru,ni stad i owad patrze a obok mnie przechodzi niewiasta z mojego snu,oczywiscie zaraz wyznalem jej prawde,dlugo sie nie zastanawialem-zrzucilem habit i do lozka wskoczylem-teraz stanowimy perpetum mobile:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 20:22 > nawet mnisi snia o skromnisi Yes! Nawet święta krowa potrzebuje byka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:25 to jest z fraszki Jana sztautngera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 20:29 > to jest z fraszki Jana sztautngera:))) Chyba Jana Sztaudyngera. :)(ale wiem, wiem, trudne nazwisko) Którego notabene bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:31 zebym ja skupial uwage na tym co tu pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś