Dodaj do ulubionych

Księża a związki

09.07.07, 19:06
Czy któraś z Was była w związku z księdzem? Czy rzucił dla Was sutannę? Jak
rozpoczęły się te znajomości?
Obserwuj wątek
    • Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 19:29
      Dobry temat dla kobiet z fantazją. Na pewno będą ciekawie
      opowiadać zmyślone historie. :)Bo tych prawdziwych jest naprawdę
      niewiele.
      • aniiatka Re: Księża a związki 09.07.07, 20:10
        juz kiedys poruszalam ten temat z uwagi na to ze moja kolezanka od paru lat zyje
        w takim zwiazku :/ Nic ciekawego ogólnie, poza lekkim niesmakiem.
    • Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:17
      jasne,ja zrzucielm habit,bylem w surowym zakonie kamedulow,tak sie sklada,ze w
      mojej celi mialem codzinnie sen,w snie widzialem piekna bialoglowe,poszedlem do
      brata przeora,ten wyznal mi w skrocie-ze nawet mnisi snia o skromnisi,nie mogac
      dluzej zniesc tego stanu,postanowilem opuscis postulat na rzecz wyznania uczuc
      niewiascie ktora to dzienie widzialem,ledwo co otwarto drzwi klasztoru,ni stad
      i owad patrze a obok mnie przechodzi niewiasta z mojego snu,oczywiscie zaraz
      wyznalem jej prawde,dlugo sie nie zastanawialem-zrzucilem habit i do lozka
      wskoczylem-teraz stanowimy perpetum mobile:)
      • Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 20:22
        > nawet mnisi snia o skromnisi

Yes!
        Nawet święta krowa potrzebuje byka.
        • Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:25
          to jest z fraszki Jana sztautngera:)))
          • Gość: nietykalna123 Re: Księża a związki IP: *.mlynary.net 09.07.07, 20:29
            > to jest z fraszki Jana sztautngera:)))

Chyba Jana Sztaudyngera. :)(ale wiem, wiem, trudne nazwisko)
            Którego notabene bardzo lubię.
            • Gość: no Re: Księża a związki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:31
              zebym ja skupial uwage na tym co tu pisze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka