Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie faceta

28.07.07, 12:55
Mam zagwozdkę. Otóż mam kolege. Kolegę znam już chyba ze 2 lata. Gdy się
poznaliśmy tak trochę się spotykaliśmy ale tak raczej na pogadanie i
koleżeńsko. Zdawało mi się, że mu się podobam i on mi też całkiem, ale jakoś
ta znajomośc się nam urwała. Nie pamietam już dlaczego. No i tak co jakiś czas
dostawałam od niego jakiegoś smsa, ostatnio dostalam na gwiazkę ni z tego ni z
owego. Odpisałam mu z zapytaniem co u niego słychac - nie odpisał. Na
wszystkie smsy odpisywałam. No i nagle od tej kwiadki znów: dziś dostalam smsa
ale takiego w typie co słychac u ciebie i serdecznie pozdrawiam. No to
odpisałam, ucieszyłam się :) No i póki co cisza - a odebrał bo dostałąm raport.
O co temu facetowi biega???? Bo ja nic a nic nie rozumiem :) Lubię go, myślę
że on mnie tez lubi. Chetnie bym odnowiła. Tylko czemu on pisze, ja odpisuję a
on już nie podtrzymuje rozmowy?? Niech mi to ktoś wyjaśni :) A podobno faceci
postępują logicznie, HA HA HA.
Obserwuj wątek
    • lek_na_sraczke Re: Dziwne zachowanie faceta 28.07.07, 13:04
      Zaproponuj mu kawę/herbatę.
      • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 13:17
        No dobrze, ale jak skoro on mi nie odpowiada na moją odpowiedź? Ja go zawsze
        pytam a co u ciebie, zapytalam teraz np o wakacje, i nic. Jak mam coś
        zaproponowac facetowi który mi nie odpisuje :/
        • lek_na_sraczke Re: Dziwne zachowanie faceta 28.07.07, 13:21
          No ale może jak przeczyta, że chcesz się z nim umówić to odpisze.
    • Gość: sweden85 Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 28.07.07, 14:16
      Może faktycznie dobrym pomysłem będzie zaproponowanie spotkania? Jeśli znów nie
      odpisze to więcej nie pisz. Dziwny typ:/
      • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 17:23
        Ok tak zrobię :) No dziwny, ale znam go na żywo i na żywo nie był dziwny. Tym
        bardziej to dziwne. Oczywiście nie odpisał dotad więc pewnie już tego nie zrobi,
        ja mu napiszę jutro z tą propozycją spotkania i jak nie odpisze to już mu nigdy
        nie odpowiem na te smsy. Ile można się dawać robic w balona :))
        • elamodela Re: Dziwne zachowanie faceta 28.07.07, 18:57
          No, a wiesz jak to zrob? Kiedy nastepnym razem zapyta co u Ciebie, napisz, ze
          bardzo chetnie mu opowiesz, ale live :) I jezeli wtedy nie odpisze, to mozesz
          skasowac numer i nie tracic czasu ;)
          • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 23:35
            Numer to ja mam dawno skasowany :)) Wiem że to on tylko dlatego że się pdopisuje
            a ma oryginalne imię nie polskie i nie da się pomylic z nikim innym.
            • Gość: zdzichu-nr1 Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.chello.pl 29.07.07, 00:42
              Dziwne?! Kobietę ma przy boku i nie może od razu odpisywać, proste.

A smsy pisze od czasu do czasu na wypadek, gdyby z tamtą kiedys nie wyszło.

Logiczne i racjonalne.
              • Gość: yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:40
                E tam, durne. Takiego wyjasnienia nie kupuję :)
    • Gość: facet z m2:) ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:02
      no w tym wypadku to przyznaję że jest dziwny, nie wiem może sie krępuje czy cuś, może ty zrób pierwszy krok, może on nie jest pewny, pojęcia nie mam, to nielogiczne:)
    • Gość: f Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.srg.vectranet.pl 29.07.07, 09:49
      glupia jestes i tyle :)
      • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:41
        Jasne, dzięki ci o krynico mądrości za celną uwage :))
    • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:42
      No wyslałam mu esa z propozycją kawki i podchwycił, mamy sie spotkac ;)) Już ja
      go wypytam o co mu chodzi z tymi smsami, hehe.
      • Gość: sweden85 Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 29.07.07, 13:33
        A widzisz, czyli najprawdopodobniej robił to celowo;) Napisz po wszystkim co z
        tego wynikło. Pozdrawiam!
      • lek_na_sraczke Re: Dziwne zachowanie faceta 30.07.07, 15:42
        Jak zwykle miałam rację. Chyba powinnam dawać jakieś porady do gazety albo
        coś :D Ale, ale! pamiętaj, nie atakuj go zbyt ostro, bo jeszcze ucieknie! I
        potem napisz co się działo.
        • yagiennka Re: Dziwne zachowanie faceta 31.07.07, 00:47
          Słuchajcie, wczoraj tego smsa dostałam ale on napisal że jak cośtam załatwi (nie
          chcę sie wdawac w szczególy) to mnie zaprasza na kawę. No i co ja mam dalej
          robić?? Czekać aż załatwi? Bo na tego esa już mu nie odpisywałąm no i milczy.
          Rany jakie to jest skomplikowane. No i nie wiem mam mu się znów przypominac,
          pytać czy załatwił?? Czy czekac?
          • e1982 Re: Dziwne zachowanie faceta 31.07.07, 10:52
            nie wiem,co on ma do załatwienia - ale narazie czekaj.. Bo co masz robić -
            mówi, że jak załatwi, to zaprasza na kawę (?) - to teraz jego kolej..
            • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:10
              No dobra. Ale cos czuje ze sie znow nie odezwie. Ilez mozna zalatwiac dentyste.
              Chyba mam tego dosc. Faceci sa nienormalni :)
              • e1982 Re: Dziwne zachowanie faceta 31.07.07, 11:13
                dentystę??!!??:)
                no to może Cię zlać chciał - delikatnie mówiąc.. ;-)
                • Gość: ququ Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.acn.waw.pl 31.07.07, 11:17
                  Jeśli to wymówka to beznadziejna. Chyba, że chodzi opuchnięty i obolały i nie
                  może z tego powodu się spotkać :D
                  • yagiennka Re: Dziwne zachowanie faceta 31.07.07, 12:13
                    Nieeee, napisal mi że wraca do Wawy (widac był poza) bo coś mu się stało z
                    zebami i jak tylko załatwi dentystę to zaprasza mnie na kawe. No i to było w
                    niedzielę i nie wiem co robić :/
                    • Gość: no Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:33
                      nie wydaje ci sie ze stracilas rozum-w ciagu kilku tygodniu przedstawilas juz
                      kilkanascie facetow-przestalas logicznie myslec-milosc sama cie znajdzie-a tak
                      na sile to tylko klopotow sobie narobisz-ale zycze powodzenia
                      • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:53
                        Co? Nic podobnego. W ciągu kilku tyg poznałam ze 3 facetów a ten o którym pisze
                        znam go od 2 lat :)))) Tobie coś się pomyliło. To jest kolega, a nie facet mój.
                        Chciałam tylko odnowic z nim znajomośc jak już się napatoczył i to wszystko.
                        • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:58
                          Ale usunęłam od niego wiadomości, usunęlam nr z komórki który znów wpisałam,
                          usunęłam z wiadomości wysłanych i już! Nie mam nawet już jak sie odezwać. Bo mam
                          już tego serdecznie dość. Co jest do diabła.. Dom wariatów.
                          • Gość: no Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:00
                            ale tak masz dobra srednia,nadrabiasz za mnie
                            • Gość: no Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:06
                              za chwile bedziesz kochac wszystko co sie rusza-wyluzuj-musisz byc naprawde
                              zdesperowana-facet to nie najwazniejsza rzecz:)
                              • Gość: Yagna Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:52
                                Wręcz przeciwnie :)) Kochana, ja byłam zakochana raptem 2 razy w życiu. A w
                                związkach byłam o kilka więcej. Nie zakochuję sie łatwo i nie jestem
                                zdesperowana. Jestem wybredna ;) Ale ilesz lat można szukac faceta na życie.
                                Straciłam cierpliwość.
                                • Gość: no Re: Dziwne zachowanie faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:58
                                  musisz wierzyc,ja nie szukam kobiety na zycie,bo jak ma sie pojawic to sie
                                  pojawi od tak,a poza tym nic na sile-bedzie dobrze-zycze powodzenia
    • Gość: znafca Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.chello.pl 31.07.07, 16:40
      • yagiennka Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę 31.07.07, 18:48
        Mozliwe. Ale w takim razie po kiego gniota do mnie wysyła te smsy?:)) A niech da
        sobie spokój. Na co mi to i na co jemu. Żeby chociaz chcial się spotkac i
        pogadać, przecież to tylko kolega, chętnie powspominam i dowiem się co u niego
        słychać, a niech mi i opowie o swojej kobiecie.
        • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:51
          czemu akurat kobiecie-ty tylko o jednym myslisz-ty jestes gorsza niz mysliwy-
          jak chcesz zlowic rybe to musisz myslec jak ryba
          • yagiennka Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę 31.07.07, 19:10
            ? Może mi opowiedzieć i ostatni odcinek Na Wspólnej ;) Nie o to przecież chodzi.
            Jak ryba, hmmmm, nie wiem co myśli ryba jak wysyła od lat smsy do dawnej
            znajomej i potem na nie nie odpisuje.
            • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:18
              myslisz ze oglada-bo ja jeszcze jednego odcinka nie widzialem,poza tym sytuacja
              jest skomplikowana,jesli wysyla a potem nie ma zamiaru odpowiedziec na zwrotny
              sms,to po jeszcze z nim piszesz,musisz krotko i na temat,tak ze mna zrobila
              kiedys taka niewiasta
              • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:21
                ty tak przejmujesz sie tymi facetami,wiesz ile ty energii tracisz,zacznij
                normalnie spogladac na swiat,odwroc sie do okola siebie,mam nadzieje ze cos
                zobaczysz,a jesli nie,uzyj trzeciego oka,czyli rozumu,zacznij stapac trwado po
                ziemi,
                • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:25
                  moze powinnas przejac pileczke,po prostu zadzwon do niego...zmysl jakas
                  historyjke,jak bedzie sie kleic to po nitce do klebka
                  • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:34
                    najlepiej postrasz go prokuratorem,powiedz wyraznie,ze jesli nie okresli swojej
                    przynaleznosci to niech spada na drzewo i niech nie udaje upadlej madonny z
                    wielkim cycem,czemu ty jestes taka napalona
                    • yagiennka Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę 31.07.07, 19:37
                      Hahaha.
                      Ja się generalnie nie przejmuję ale akurat mam dużo zcasu ostatnimi czasy i się
                      bzdetami zajmuje. Oczywiście moge sie nie przejmowac facetami ale jakoś ja
                      straszna intelektualistka jestem i wszedzie szukam celu i sensu ;) A że faceci
                      są bez sensu to mam się nad czym głowić :)
                      • Gość: no Re: Niestety Yagiennko ma on kobietę, tak myślę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:42
                        to musisz poznac kogos z sensem:)najlepiej przejmij inicjatywe,a moze koles
                        jest niesmialy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka