pszczola1614 11.08.07, 21:03 Urodziłam sie 2.10.67r.Czytałam że na nasze życie ma wpływ data ur.Czy losy osób są podobne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_err Re: Data urodzenia a życie 11.08.07, 21:22 data urodzenia ma wplyw na zycie. ale potrzebna jest do tego jeszcze godzina urodzenia i miejsce. od takich rzeczy to astrolog jest(nie mylic z wrozbitą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta 24 Re: Data urodzenia a życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:31 nieee, ja myślałam, że w XXI wieku żyję. A tu astrologia, numerologia, horoskopy, bleee. Jakbym miała patrzeć w niebo i czekać na to co gwiazdy przyniosą to umarłabym z głodu. I synków bym nie miała, i męża, i samochodu... I sexu oralnego ;) (wiecie o co chodzi, a raczej o który wątek) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Data urodzenia a życie 12.08.07, 14:23 Gość portalu: kobieta 24 napisał(a): > nieee, ja myślałam, że w XXI wieku żyję. A tu astrologia, numerologia, > horoskopy, bleee. Jakbym miała patrzeć w niebo i czekać na to co gwiazdy > przyniosą to umarłabym z głodu. I synków bym nie miała, i męża, i samochodu... > I > sexu oralnego ;) (wiecie o co chodzi, a raczej o który wątek) A skad ten dziwny wniosek ze jak ktos korzysta z porad astrologa to nic nie robi poza tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw [...] 12.08.07, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona21 Re: Data urodzenia a życie IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 12.08.07, 12:53 gdyby tak było to szpitale (porodówki) wypuszczałyby codziennie serię osób o identycznych losach. Ciekawe że żaden "astrolog" nie bierze tego pod uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Data urodzenia a życie 12.08.07, 14:21 Gość portalu: ona21 napisał(a): > gdyby tak było to szpitale (porodówki) wypuszczałyby codziennie serię osób o id > entycznych losach. Ciekawe że żaden "astrolog" nie bierze tego pod uwagę :) Po pierwsze to wazna jest tez godzina. Po drugie czlowiek ma wolną wole i prawo wyboru. Osoby urodzone o tej samej godzinie, w tym samym dniu i w tym samym miejscu mają podobne predyspozycje, sklonnosci czy talenty. Ale swoimi decyzjami mogą pewne szanse zaprzepascic na przyklad. I wtedy juz ich losy nie będą takie same. I gwoli scislosci-nie jestem bezkrytyczną maniaczką astrologii. Ale warto jakąs wiedzą z tematu ktory sie neguje posiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona21 Re: Data urodzenia a życie IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 12.08.07, 16:17 > Osoby urodzone o tej samej godzinie, w tym samym dniu i w tym samym > miejscu mają podobne predyspozycje, sklonnosci czy talenty. Mhm. A ja myslałam, że zależy to od genów i środowiska w którym przebiega socjalizacja. W jaki sposób zgodność miejca i czasu urodzin wpływa na zainteresowania skłonności i predyspozycje? Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Data urodzenia a życie 12.08.07, 17:35 Gość portalu: ona21 napisał(a): > > Osoby urodzone o tej samej godzinie, w tym samym dniu i w tym samym > > miejscu mają podobne predyspozycje, sklonnosci czy talenty. > > Mhm. A ja myslałam, że zależy to od genów i środowiska w którym przebiega socja > lizacja. > W jaki sposób zgodność miejca i czasu urodzin wpływa na zainteresowania skłonno > ści i predyspozycje? Pytam poważnie. Otoczenie i srodowisko jest wazne ale zauwaz ze czesto ludzie wychowani w podobnych warunkach bardzo roznie 'ukladają' sobie zycie. Nawet rodzenstwa z jednego domu. Uklad planet w momencie urodzenia okresla wlasnie te predyspozycje, talenty czy ewentualne zadania do wykonania. Ja nie jestem astrologiem ani nie zalezy mi na propagowaniu tej wiedzy. Mam do niej dystans ale tez jakis szacunek. Z uslug astrologa korzystalam trz razy. Raz jako nastolatka-z ciekawosci. Uslyszalam wtedy cos niezbyt dobrego na temat bliskiej mi osoby. Najpierw mialam dola z tej okazji, potem sama siebie uspokajalam ze to są bzdury. Potem to juz zapomnialam. Sprawdzilo sie po prawie 10 latach, dokladnie tak jak bylo przepowiedziane, niestety. I wtedy pomyslalam ze to moze jednak nie do konca sa brednie;) I po tym wlasnie zdarzeniu bylam u astrologa jeszcze dwa razy- w takich trudnych momentach zycia-w ktorych nie wiedzialam co robic i ktora droga jest w tym czasie najlepsza. I naprawde duzo sie mozna o sobie samym dowiedziec, czasem jest tak ze robimy cos wbrew sobie, ze idziemy jakąs droga i zamiast sukcesow odnosimy porazki. A potem sie okazuje ze 'marnowalismy' naszą energię na zupelnie niepotrzebne rzeczy. I jak wejdziemy na ten odpowiedni tor to zaczyna sie ukladac. I tu naprawde nie chodzi o to zeby ktos mowil ci jak masz zyc. Ale o jakies wskazowki w czym masz szanse najlepiej sie zrealizowac. To tylko takie moje spostrzenie. Ja bym sobie reki nie dala uciac za astrologie;) Zdrowy rozsadek i umiar w tego typu sprawach jest wazny. (sie rozpisalam? przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola1614 Re: Data urodzenia a życie 14.08.07, 18:34 świetnie wytłumaczyłaś temat tym co się nie orientują.Miałam nadzieję że odezwie się ktoś urodzony w tym dniu.Na dzień dzisiejszy realizuje wszystkie swoje marzenia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony.glut Re: Data urodzenia a życie 12.08.07, 22:07 Gość portalu: ona21 napisał(a): > A ja myslałam, że zależy to od genów i środowiska w którym przebiega socjalizacja. ROTFL mało jeszcze młoda o świecie wiesz ,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 15:33 brednie nie z tej ziemi-trzeba stworzyc sobie prace,wrozbici i znachorki w tym widza tylko kase,a czlowiek ze podatna istota to wierzy w te brednie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: Data urodzenia a życie 12.08.07, 21:48 Wiesz co? Musisz 13 w piątek (w czasie pełni księżyca) wziąć czarnego kocura na cmentarz, stanąć na jednej nodze, zrobić 13 obrotów do okoła własnej osi, potem zrobić wywar z ropuch i much, wypić i będziesz szczęśliwa do końca życia, a wszystkie Twoje marzenia spełnią się w ciągu 3 dni ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Data urodzenia a życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:49 a to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
sol230 Re: Data urodzenia a życie 14.08.07, 17:08 Normalnie mnie namówiłaś ;)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Data urodzenia a życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 18:43 jak juz zrobisz,to musisz koniecznie opowiedziec o efektach Odpowiedz Link Zgłoś