Dodaj do ulubionych

Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy sie...

IP: 194.68.23.* 16.07.03, 11:06
Mam 16 lat a moj mezczyzna 55. Nie mozemy doczekac sie slubu. Moze to dla
ludzi dziwne ale on ma wszystko czego potrzebuje! Jest wesoly, w lozku
codowny, ma forse i jest dla mnie dobry. Zawsze mnie ciagnelo do doroslych
mezczyzn i go kocham, on pochodzi z Iraku, jest po prostu swietny. Wczoraj
dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Ucieszyl sie bardzo. Teraz musze sie
przyznac rodzicom, oni mysleli ze ja te wszystkie noce spedzalam u
kolezanki... Jak mam im to powiedziec? Ale mysle ze jak go poznaja to go tez
polubia. Planujemy tez wyjazd do jego rodziny ale najpierw slub.
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.vitor.pl 16.07.03, 11:12
      jak masz 16 lat to duzo jeszcze nie wiesz o zyciu... jeszcze glupiutka jestes
      i marnujesz sobie zycie! ale i tak cokolwiek napisze nie dotrze to do ciebie.
      jedyne co moge powiedziec to to ze jest mi ciebie żal...
      • Gość: Bea Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: 194.68.23.* 16.07.03, 11:18
        Naprawde marnujesz zycie! Zamiast sie bawic na dyskotekach, jezdzic po
        swiecie, do szkoly chodzic to planujesz slub i czekasz na dziecko tego
        mezczyzny. Twoi rodzice napewno go nie polubia to jest pewne. Przeciz ty mogla
        bys byc jego corka!
        No ale rob co chcesz, to twoje zycie!
        • Gość: Paulina Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 22:25
          Wiec tak, nie wiem co ci sie dziecko ubzduralo w glowie. Mowie dziecko chociaż
          sama mam 17 lat ale twoje argumenty i zachowanie jest naprawde bardzo bardzo
          naiwne, staram sie zrozumieć twoje argumenty: milosc, zauroczenie, moze on ci
          imponuje pieniedzmi, doswiadczeniem, ale zastanow sie on zaraz moze dostac
          pierwszego zawalu!! Moj Dziadek ma 55 lat i dostal zawalu 2 lata temu. Pozatym
          o czym wy razem rozmawiacie? ty mu opowiadasz o tym jak twoja kolezanka z
          gimnazjum ( nei wiem czy zaprzestalas edukacji i pan Irańczyk cie utrzymuje)
          kupila sobie cudowne spodnie? a on ci opowiada ze jego kolega z pracy ma raka?
          A twoi rodizce napewno go nie polubia wytocza mu sprawe sadowa i nie wyplaci
          sie do konca zycia poza tym pojdzie do wiezienia bo uprawianei seksu przez 55
          latka z 16 latka to pedofilia! I bedzie mial zakaz zblirzania sie do ciebie na
          odleglosc 2 metrow jesli wczesniej twoj ojciec go nie zabije!
          • gabrielacasey To NIE JEST pedofilia. Dziecko biologicznie za 03.08.03, 05:17
            stare, choc psychika na poziomie 6-latka. Irakijczyk (a mozna by gorzej
            aktualnie trafic?), byc moze - i wielce prawdopodobne - muzulmanin, odstukac -
            szyita...Ja zwariuje, bo do kompletu i dziecko w drodze!!!
            • Gość: fufina007 Re: mam 16 lat a mój mężczyzna 55 IP: *.czeladz.msk.pl 06.11.03, 21:02
              życze powodzenia na dalszej drodze życia, moim zdaniem zmarnowałaś sobie życie
              bo ja bym w życiu nie umawiała się z facetem o 49 lat starszym ode mnie (chyba
              dobrze policzyłam). rozumiesz on miał 49 lat gdy ty dopiero przychodziłaś na
              świat. jak tu niektórzy pisali jesteś młoda i raczej powinnaś korzystać z
              uroków młodości , bawić się, chodzić do baru i na dyskoteki ze znajomymi a nie
              bawić się w pieluchy. nie wiem czy naprawdę go kochasz ale jeśli tak to mogłaś
              z tym jeszcze poczekać ,chodzi mi o dziecko, nabrała byś przekonania do tego że
              go kochasz albo uświadomiłabyś sobie że jednak to było zauroczenia albo
              fascynacja kasą ale skoro uważasz że jest ci tak dobrze i tak chcialaś to
              ok ale zobaczymy jak będziesz śpiewać z kilka lat.
        • Gość: MONIKA Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 11:14
          cze,nie wiesz jak czytalam wypowiedzi to kazdy ciebie krytykuje zamiast ci cos
          doradzic,moze po czesci maja racjie powinnas myslec o swoim wyksztalceniu
          powinnas byc nie zalezna piekna kobieta za ktora kazdy facet bedzie sie ogladal
          mam 18 lat,i tez mam chlopaka ktory ma 26,ale nie myslimy o slubie mimo woli ze
          est starszy on dba o mnie i chce zebym byla wyksztalcona jak on i napewno jest
          pelno takich chlopakow a ty wlasnie wybralas jego,moze to twja milosc a moze
          tylko zauroczenie powiedz delikatnie rodzica o tym kto wie moze go polubia daj
          czasu rodzica niech wszytsko sobie oni przemysla i zstanowa sie czy naprawde
          chcesz byc WALSNIE Z NIM,napewno myslisz a dziecko? urodzilabys wyuczylabys sie
          i napewno kogos bys poznala a jesli inaczej myslisz to zycze ci szczescia w tym
          mlodym wieku :)
          • Gość: monika Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:38
            Gość portalu: MONIKA napisał(a):

> cze,nie wiesz jak czytalam wypowiedzi to kazdy ciebie krytykuje zamiast ci
            cos
            > doradzic,moze po czesci maja racjie powinnas myslec o swoim wyksztalceniu
            > powinnas byc nie zalezna piekna kobieta za ktora kazdy facet bedzie sie
            ogladal
            >
            > mam 18 lat,i tez mam chlopaka ktory ma 26,ale nie myslimy o slubie mimo woli
            ze
            >
            > est starszy on dba o mnie i chce zebym byla wyksztalcona jak on i napewno
            jest
            > pelno takich chlopakow a ty wlasnie wybralas jego,moze to twja milosc a moze
            > tylko zauroczenie powiedz delikatnie rodzica o tym kto wie moze go polubia
            daj
            > czasu rodzica niech wszytsko sobie oni przemysla i zstanowa sie czy naprawde
            > chcesz byc WALSNIE Z NIM,napewno myslisz a dziecko? urodzilabys wyuczylabys
            sie
            >
            > i napewno kogos bys poznala a jesli inaczej myslisz to zycze ci szczescia w
            tym
            >
            > mlodym wieku :)

kurwa naucz sie pisac tlumoku jeden!!!!!!!!!!!!rpdzicom nie rodzicą sie
            mowi...do szkoly a nie piszesz jak nie umiesz!wystawiasz na posmiewisko
            wszystkie moniki!
        • xqsme Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si 30.08.03, 02:00
          Gość portalu: Bea napisał(a):

> Naprawde marnujesz zycie! Zamiast sie bawic na dyskotekach, jezdzic po
          > swiecie, do szkoly chodzic to planujesz slub i czekasz na dziecko tego
          > mezczyzny. Twoi rodzice napewno go nie polubia to jest pewne. Przeciz ty
          mogla
          > bys byc jego corka!
          > No ale rob co chcesz, to twoje zycie!

Corka ?Raczej wnuczka .A tak na marginesie to ktos sobie jaja robi ale trzeba
          przyznac ze ma poczucie humoru.
      • Gość: 17tka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.szczawnica.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:03
        Tak, to jest na pewno wielka milosc...
        Tobie nie wspolczuje, za to mi zal tego dziecka.....
        Gratuluje swiatopogladu:"kase ma" itp.
        Uszanowania dla rodzicow.
        • Gość: Au pair Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:21
          Czy wy ludzie wierzycie w takiego rzeczy? Dziewczynka sie zbija i wymysla
          historie nie z tej ziemi, a Wy sie produkujecie i jej wspólczujecie. Widac
          gdzie sa ludzie naiwni ? Nastepnym razem zastanówcie sie nad tresci podobnego
          teksu.
      • Gość: antilope Rodzice go znienawidza! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 08:57
        Jedyne co moge napisac, to: NA 100% rodzice go nie polubia.Dziewczyno!Masz 16
        lat!Ale wpakowalas sie niezle,a o Twoim stosunku do niego swiadczy jeden
        fakt:"...ma forse..."jestes za mloda i mysle ze rodzice ci pomoga bo nie maja
        wyjscia,ale jedno jest pewne:zepsulas sobie zycie!
      • Gość: mimi Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 19:58
        nie chce pisac ze stracilas najpiekniejsze dni swojego zycia, swojej
        mlodosci.ja mam 23 lata i mimo iz mam stalego faceta to jeszcze slubu a tym
        bardziej dziecka nie planuje musze sie jeszcze wyszalec.
        Wierze jednak ze gdy urodzisz to malenstwo wszystkie negatywne opinie przestana
        sie dla Ciebie liczyc. To ono bedzie dla Ciebie najwazniejsze i pomysl gdy ono
        bedzie mialo 16 lat ty dopiero 32 wiec moze bedziecie mogli razem chodzic na
        imprezy.
        Trzymam kciuki za powodzenie w rozmowie z rodzicami .Bedzie dobrze papa
    • Gość: zambra Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 11:57
      dobrze sie zastanów zanim pojedziesz do jego rodziny poczytaj jego kulturze i
      traktowaniu kobiet...moze byc teraz nie iwem jak cudowny ale tam ...... nei
      popelnij glupstawa juz na stracie!!!
      • xqsme Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si 30.08.03, 02:04
        Gość portalu: zambra napisał(a):

> dobrze sie zastanów zanim pojedziesz do jego rodziny poczytaj jego kulturze
        i
        > traktowaniu kobiet...moze byc teraz nie iwem jak cudowny ale tam ...... nei
        > popelnij glupstawa juz na stracie!!!

Taaaaa...pojada do Jego kraju heheheh..Wywiezie swiezutkie miesko i sprzeda
        jak kurze jajo na bazarze.
      • Gość: Uczciwy Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.chello.pl 07.11.03, 22:25
        POPEŁNIŁAŚ NAJWIĘKSZY BŁĄD W ŻYCIU. NIE JEST TAK WAŻNA DUŻA RÓŻNICA WIEKU, ALE
        WAŻNE JEST TO, ŻE TEN CZŁoWIEK REPREZENTUJE ODMIENNĄ KULTURĘ, KTÓREJ NIE
        AKCEPTUJE (POZA TOBĄ) ŻADNA EUROPEJKA. BĘDZIEŻ TEGO ŻAŁOWAĆ. B. CIESZĘ SIĘ, ŻE
        NIE JESTEŚ MOJĄ CÓRKĄ (mam 39 lat), BO BYM TEGO NIE PRZEŻYŁ!!!!!!!!
    • Gość: Julia Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: 194.68.23.* 16.07.03, 12:14
      Nie wiem juz sama co mam zrobic! Teraz on mi kupil chustki ktore mam nosic na
      glowie i on chce zebym zostala muzlumanem... Ja tego nie chce, mieszkamy w
      polsce i uwazam ze dziecko ma byc katolikiem. Przed chwila mielismy o tym
      klutnie...
      • Gość: M. Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.gdynia.mm.pl 16.07.03, 12:44
        Na początku chcę powiedzieć że całkowicie zgadzam się ze wszystkimi moimi
        przedmówcami. Ja też kiedys miałam 16 lat i byłam ogromnie zakochana, choć On
        był starszy tylko o 3 lata! Marzyliśmy o dzieciach, ślubie- ale wszsystko w
        swoim czasie. Wiele razem przeżylismy, ale po 7 latach rozeszliśmy się, bardzo
        bolało, ale wiem że to była słuszna decyzja. Teraz nadal utrzymujemy kontakt.
        Jesteś bardzo młoda, nie znasz jeszcze życia, nie masz doświadczenia i nie
        mniej mi za złe, że tak piszę, sama taka byłam! Teraz widzisz wszystko w
        różowych kolorach ale niestety tak będzie tylko do czasu. Po pierwszych
        chwilach uniesień zaczną sie problemy i myslę że szybciej niż sądzisz. Twój
        mężczyzna juz swoje w życiu przeżył, wyszumiał sie a Ty? Bedziesz musiała
        zapomnieć o dyskotekach, rówieśnikach, być przykładną żoną i matką. Pamietaj ,
        że on jest wychowany w innej kulturze. Poza tym on ma kase i bedziesz od niego
        uzależniona, bo przecież bez szkoly i z dzieckiem nie zarobisz na siebie sama!
        Życzę Ci jak najlepiej, ale bądź ostrożna i jak najszybciej powiedz o
        wszystkim Rodzicom. Pozdrawiam
        M.
      • Gość: zambra Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:52
        Wszytkie tu wypowiadające sie staraja Ci sie jakos pomóc , rada
        doświadczeniem.Nie odbieraj tego czasem jako atakuna swoja osobe. Przemyśl to
        poważanie i dawaj znać jak sie sytuacja rozwiaj moze cos zaczerpniesz z tych
        rad.Nie marnuj zycia masz je tylko jedno! Pamietaj! Pozdrawiam
    • Gość: Richelieu* Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.localdomain / 192.168.0.* 16.07.03, 13:05
      Gość portalu: Julia napisał(a):

> Mam 16 lat a moj mezczyzna 55. Nie mozemy doczekac sie slubu. Moze to dla
      > ludzi dziwne ale on ma wszystko czego potrzebuje! Jest wesoly, w lozku
      > codowny, ma forse i jest dla mnie dobry. Zawsze mnie ciagnelo do doroslych
      > mezczyzn i go kocham, on pochodzi z Iraku, jest po prostu swietny. Wczoraj
      > dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Ucieszyl sie bardzo. Teraz musze sie
      > przyznac rodzicom, oni mysleli ze ja te wszystkie noce spedzalam u
      > kolezanki... Jak mam im to powiedziec? Ale mysle ze jak go poznaja to go tez
      > polubia. Planujemy tez wyjazd do jego rodziny ale najpierw slub.

Dla mnie jest to dobry żart, odpowiedź na te wszystke wątki z cyklu, ja mam lat
      X a on Y, uda nam się?
      a odpowiedzi też są zabawnie poważne, o to chyba chodzi
      • snow.white masz racje... :)) 16.07.03, 21:16
        ...to napewno zart,ja prawie z krzesla spadlam... ;)))

no a jesli to nie zart-to tym bardziej spadam z krzesla...
      • betty-bt Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si 16.07.03, 21:17
        Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Gość portalu: Julia napisał(a):
        >
        > > Mam 16 lat a moj mezczyzna 55. Nie mozemy doczekac sie slubu. Moze to dla
        > > ludzi dziwne ale on ma wszystko czego potrzebuje! Jest wesoly, w lozku
        > > codowny, ma forse i jest dla mnie dobry. Zawsze mnie ciagnelo do doroslych
        >
        > > mezczyzn i go kocham, on pochodzi z Iraku, jest po prostu swietny. Wczoraj
        >
        > > dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Ucieszyl sie bardzo. Teraz musze sie
        > > przyznac rodzicom, oni mysleli ze ja te wszystkie noce spedzalam u
        > > kolezanki... Jak mam im to powiedziec? Ale mysle ze jak go poznaja to go t
        > ez
        > > polubia. Planujemy tez wyjazd do jego rodziny ale najpierw slub.
        >
        >
        >
        > Dla mnie jest to dobry żart, odpowiedź na te wszystke wątki z cyklu, ja mam
        lat
        >
        > X a on Y, uda nam się?
        > a odpowiedzi też są zabawnie poważne, o to chyba chodzi

PROWOKACJA! fuj!
        • Gość: Agatka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: 213.173.214.* 20.07.03, 03:52
          Nie rob tego bledu. Po pierwsze nie wiesz jaki facet bedzie jak wroci do
          Iraku. Tu jest dla Ciebie mily bo wie ze nie ma wyboru. Ale jesli z nim
          wyjedziesz to nie mozesz byc pewna co Cie czeka. Zgadzam sie z wiekszoscia ze
          wyjazd do Iraku bylby w chwili obecnej bardzo nierozsadnym posunieciem. Nawet
          jezeli facet jest taki super jak piszesz (przepraszam, ale do konca nie jestem
          przekonana-on jest wychowany w przekonaniu, ze kobiety sa gorsze i nie maja
          praw i predzej czy pozniej to wyjdzie), to nie mozesz byc pewna jak bedziesz
          tam traktowana. Nie zapominaj, ze codziennie dochodzi tam do zamachow na
          Amerykanow i Brytyjczykow. Musisz zdac sobie sprawe, ze juz niedlugo podobne
          zachowania moga miec miejsce w stosunku do Polakow. A chyba nie chcialabys
          pasc ofiara jakiegos samosadu. A chyba zdajesz sobie sprawe jacy okrutni oni
          potrafia byc.

A poza tym co zamierzasz robic przez reszte zycia? Nie masz zadnych ambicji?
          Chcesz do konca zycia siedziec w jego domu zamknieta jak w klatce, obserwowac
          jego kolejne kochanki, dostawac lanie za kazdy drobiazg i jeszcze nieludzko
          pracowac? Nie bedziesz szczesliwa. I pamietaj, ze jezeli urodzisz corke to
          skazesz ja na to samo...
          Poczytaj troche relacji kobiet ktore poslubily muzulmanow. Nawet muzulmanki
          nie moga tego wytrzymac, a co dopiero Ty wychowana w swiadomosci swojej
          wlasnej wartosci.

A jesli mimo wszystko chcesz byc z nim to badz, ale nie wyjezdzaj. Jesli Cie
          kocha to poczeka. Powiedz mu ze chcesz jeszcze tu skonczyc szkole...
          A moze to on niech sie przeprowadzi?
          Prosze, nie wyjezdzaj.
          Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy
          pozdrawiam

• Gość: baba Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 17:27
          oczywiscie ze potworna prowokacja,pozdro, bawcie sie dalej
      • Gość: ja racje ma Richelieu ! IP: 217.153.73.* 21.07.03, 23:40
        pewnie ze to podpucha
    • Gość: ludzik Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: siatka:* / 192.168.0.* 16.07.03, 21:24
      Uważam, że jest to bardzo dobra decyzja życiowa! Facet ma kasę, ucieszył się na
      wieśc o dziecku, zobaczysz wszystko się uda, będziecie mieli 15 dzieciaczków a
      jego rodzina na pewno przyjmie Cię z otwartymi ramionami, a Twoi rodzice
      zadowoleni będą, że wybrałaś kogoś odpowiedzialnego z odświadczeniem życiowym.

Uważam, że wszyscy krytykujący po prostu zazdroszczą dziewczynie, że ustawiła
      się na całe życie

Pozdrawiam :-)
      • Gość: monika Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 11:22
        Gość portalu: ludzik napisał(a):

> Uważam, że jest to bardzo dobra decyzja życiowa! Facet ma kasę, ucieszył się
        na
        >
        > wieśc o dziecku, zobaczysz wszystko się uda, będziecie mieli 15 dzieciaczków
        a
        > jego rodzina na pewno przyjmie Cię z otwartymi ramionami, a Twoi rodzice
        > zadowoleni będą, że wybrałaś kogoś odpowiedzialnego z odświadczeniem życiowym.
        >
        > Uważam, że wszyscy krytykujący po prostu zazdroszczą dziewczynie, że ustawiła
        > się na całe życie
        >
        > Pozdrawiam :-)

przepraszm ale chyba jestes glupi lub gupia, jak mozna zazdrosic osobie ktora
        ma 16 lat i dziecko w dorodze ktora zycia nie uzyla zaczywiscie bardzo jej
        zazdrosze,kikt nie zazdrosci jej ze zycie sobie zmarnowala,popelnila blad i
        kazdy co tu pisze chce jej pomoc uzlozyla sobie zycie hehe idiota to musial
        napisac..................
        • Gość: Karina252 Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 21:18
          Gość portalu: monika napisał(a):

> Gość portalu: ludzik napisał(a):
          >
          > > Uważam, że jest to bardzo dobra decyzja życiowa! Facet ma kasę, ucieszył s
          > ię
          > na
          > >
          > > wieśc o dziecku, zobaczysz wszystko się uda, będziecie mieli 15 dzieciaczk
          > ów
          > a
          > > jego rodzina na pewno przyjmie Cię z otwartymi ramionami, a Twoi rodzice
          > > zadowoleni będą, że wybrałaś kogoś odpowiedzialnego z odświadczeniem życio
          > wym.
          > >
          > > Uważam, że wszyscy krytykujący po prostu zazdroszczą dziewczynie, że ustaw
          > iła
          > > się na całe życie
          > >
          > > Pozdrawiam :-)
          >
          >
          > przepraszm ale chyba jestes glupi lub gupia, jak mozna zazdrosic osobie ktora
          > ma 16 lat i dziecko w dorodze ktora zycia nie uzyla zaczywiscie bardzo jej
          > zazdrosze,kikt nie zazdrosci jej ze zycie sobie zmarnowala,popelnila blad i
          > kazdy co tu pisze chce jej pomoc uzlozyla sobie zycie hehe idiota to musial
          > napisac..................

A wiesz co to jest ironia?Chyba nie.........
    • Gość: Dzidka Haaa, haaa!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 21:51
      Ale podpuuuucha!!!!!!!!!
      • Gość: Wredny matkojebca Re: Haaa, haaa!! IP: *.futuro.pl 16.07.03, 23:44
        Dobre sobie , ale jesli to nie zart , to odradzam ci jechanie do tego kraju ,
        tam bedziesz nikim , bedziesz pomiatana i zniewolona.
    • Gość: Richelieu* Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 16.07.03, 23:59
      Mam 25 lat lat, on 100 lat. Uda nam się przeżyć ostatni tydzień jego życia?
      Jest bogaty, ma w końcu spadek po czterech zeszłych przed nim żonach i
      dziesięciu ciotkach. Jest miły, bo nie krzyczy na mnie. Co prawda nie ma sił
      krzyczć na mnie, ale to w zasadzie wszystko jedno z jakiej przyczyny nie
      krzyczy. I co najcudowniejsze, jest cudowny w łóżku kiedy tak leży w
      zagłębieniu poduszki, pod kołdrą domu spokojnej starości.
      Nasz ostatni tydzień, uda nam się?

aha, nie jestem z nim w ciąży, bo chociaż przez ostatni miesiąc czyli od
      momentu poznania się, on bardzo się starał, jednak nic z tego nie wyszło bo
      kiedy już chciał jak młody nieoskalpowany wałach chodzik mu uciekał i tyle
      było.

• betty-bt Re: Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? 17.07.03, 00:12
        mysle, ze wam sie uda. w sumie jestem pewna! roznica wieku nie rzuca sie az
        tak w oczy. jestes przewrazliwiona! najwazniejsze, ze sie kochacie.
        • Gość: Julia Dzieki :( IP: 194.68.23.* 17.07.03, 09:32
          To nie jest zart i przykro mi ze tak myslicie... Mozecie sie smiac, spadac z
          krzesla i co chcecie ale to jest moje zycie!!!
          • Gość: Richelieu* Re: Dzieki :( IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.07.03, 09:41
            Gość portalu: Julia napisał(a):

> To nie jest zart i przykro mi ze tak myslicie... Mozecie sie smiac, spadac z
            > krzesla i co chcecie ale to jest moje zycie!!!

Kiedy fakty stają się absurdem to wszystko jedno czy to życie czy fikcja.
          • Gość: kami Re: Dzieki :( IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.07.03, 16:26
            to twoje zycie i sama je sobie zmarnujesz jesli wyjedziesz, popatrz ile osob ma
            podobne zdanie, moze warto sie zastanowic i skorzystac z rad innych, blagam nie
            wyjezdzaj,on wie ze jestes mloda, ufna, ciekawa swiata i moze to wykorzystac,
            moze ale nie musi, ale skoro chce wyjechac to nawet jak zechce cie dobrze
            traktowac, to jego rodzina mu na to nie pozwoli. jestem pedagogiem i powiem ci
            ze bardzo trudno zmienic ludzkie przekonania, zwlaszcza jesli zostaly one
            utrwalone w dziecinstwie, jezeli ten mezczyzna zostal wychowany w taki sposob i
            patrzyl jak jego ojciec bil jedna ze swoich zon i mowil:patrz synu, nie pozwol
            aby kobieta byla nieposluszna, to nie dziw sie ze on w to wierzy. nie posadzam
            go o zle zamiary, ale jesli by mial dobre to nie chcialby wracac do iraku, a
            juz na pewno nie jechalby z toba. przemysl to, nie chce abys skonczyla jak ta
            kobieta z poprzedniej mojej wypowiedzi...
            • Gość: Richelieu* do kami IP: *.localdomain / 192.168.0.* 21.07.03, 18:42
              . jestem pedagogiem i powiem ci
              > ze bardzo trudno zmienic ludzkie przekonania, zwlaszcza jesli zostaly one
              > utrwalone w dziecinstwie, jezeli ten mezczyzna zostal wychowany w taki sposob
              i
              >
              > patrzyl jak jego ojciec bil jedna ze swoich zon i mowil:patrz synu, nie
              pozwol
              > aby kobieta byla nieposluszna, to nie dziw sie ze on w to wierzy

kami, dzś pisałaś dużo i przeczytałam bodaj wszystkie Twoje wypowiedzi. I wiesz
              co, bawisz mnie. będę czytać dalej ;)
              jesteś pedagogiem i mówisz, że trudno zmienić ludzkie przekonania, a ja jestem
              m.in. geografem i powiem Ci, że Ziemia jest okrągła.

To dokładnie to samo ;)
              najlepszego

• Gość: Richelieu* Re: do kami IP: *.localdomain / 192.168.0.* 21.07.03, 19:05

> . jestem pedagogiem i powiem ci
                > > ze bardzo trudno zmienic ludzkie przekonania, zwlaszcza jesli zostaly one
                > > utrwalone w dziecinstwie, jezeli ten mezczyzna zostal wychowany w taki spo
                > sob
                > i
                > >
                > > patrzyl jak jego ojciec bil jedna ze swoich zon i mowil:patrz synu, nie
                > pozwol
                > > aby kobieta byla nieposluszna, to nie dziw sie ze on w to wierzy
                >
                >
                >
                > kami, dzś pisałaś dużo i przeczytałam bodaj wszystkie Twoje wypowiedzi. I
                wiesz
                >
                > co, bawisz mnie. będę czytać dalej ;)
                > jesteś pedagogiem i mówisz, że trudno zmienić ludzkie przekonania, a ja
                jestem
                > m.in. geografem i powiem Ci, że Ziemia jest okrągła.
                >
                > To dokładnie to samo ;)
                > najlepszego
                >

zresztą doczytałam jeszcze i stwierdzam, że w wieku 20 lat, który podałaś w
                wątku :z iloma facetami spałyście, nie można być pedagogiem.
                • Gość: kami Re: do Richelieu IP: *.pop.e-wro.net.pl 22.07.03, 10:04

> zresztą doczytałam jeszcze i stwierdzam, że w wieku 20 lat, który podałaś w
                  > wątku :z iloma facetami spałyście, nie można być pedagogiem.

osoba ktora wypowiadala sie w watku:z iloma facetami spalyscie nie byla mna,
                  posluzyla sie moim imieniem, to osoba ktora mieszka ze mna i ma rzeczywiscie 20
                  lat.
          • Gość: Gość portalu: kami !!!! IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.07.03, 16:28
            to twoje zycie i sama je sobie zmarnujesz jesli wyjedziesz, popatrz ile osob ma
            podobne zdanie, moze warto sie zastanowic i skorzystac z rad innych, blagam nie
            wyjezdzaj,on wie ze jestes mloda, ufna, ciekawa swiata i moze to wykorzystac,
            moze ale nie musi, ale skoro chce wyjechac to nawet jak zechce cie dobrze
            traktowac, to jego rodzina mu na to nie pozwoli. jestem pedagogiem i powiem ci
            ze bardzo trudno zmienic ludzkie przekonania, zwlaszcza jesli zostaly one
            utrwalone w dziecinstwie, jezeli ten mezczyzna zostal wychowany w taki sposob i
            patrzyl jak jego ojciec bil jedna ze swoich zon i mowil:patrz synu, nie pozwol
            aby kobieta byla nieposluszna, to nie dziw sie ze on w to wierzy. nie posadzam
            go o zle zamiary, ale jesli by mial dobre to nie chcialby wracac do iraku, a
            juz na pewno nie jechalby z toba. przemysl to, nie chce abys skonczyla jak ta
            kobieta z poprzedniej mojej wypowiedzi...
      • Gość: iwka Re: Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? IP: *.wroc.zigzag.pl 19.07.03, 12:22

> Mam 25 lat lat, on 100 lat. Uda nam się przeżyć ostatni tydzień jego życia?
        > Jest bogaty, ma w końcu spadek po czterech zeszłych przed nim żonach i
        > dziesięciu ciotkach. Jest miły, bo nie krzyczy na mnie. Co prawda nie ma sił
        > krzyczć na mnie, ale to w zasadzie wszystko jedno z jakiej przyczyny nie
        > krzyczy. I co najcudowniejsze, jest cudowny w łóżku kiedy tak leży w
        > zagłębieniu poduszki, pod kołdrą domu spokojnej starości.
        > Nasz ostatni tydzień, uda nam się?
        >
        > aha, nie jestem z nim w ciąży, bo chociaż przez ostatni miesiąc czyli od
        > momentu poznania się, on bardzo się starał, jednak nic z tego nie wyszło bo
        > kiedy już chciał jak młody nieoskalpowany wałach chodzik mu uciekał i tyle
        > było.
        >
        >
        > buhahahahahaha!!!! sorki, ale poprawiło mi to podły nastrój.
        >
      • Gość: Ann Re: Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? IP: 217.30.144.* 19.07.03, 15:24
        hahaha :-)
        Na pewno się Wam uda! To się nazywa prawdziwa miłość!
        A może potrwa dłużej niż tydzień... :-) Przecież miłość, podobno, czyni cuda.
        Pozdrawiam!
      • Gość: ja Re: Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? IP: 217.153.73.* 21.07.03, 23:43
        dobre he he he
      • Gość: Agnieszka Re: Mam 25 lat on 100 lat. Uda nam się? IP: Di.Net.pl:* / 192.168.6.* 25.08.03, 08:31
        Niezła hitoryjka,ciekawa jestem jak by to było z facetem w tym
        wieku...choć,spora dawka viagry i jazda :)
    • Gość: Mandarynka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.za99.gr.tylko.w.gabo.pl 17.07.03, 11:51
      Witam!Po przeczytaniu tego listu po prostu mnie zatkało...do tej chwili jestem
      pod wielkim zaskoczeniem.Moim zdaniem,to straszne!On ma ponad 30 lat wiecej od
      Ciebie...piszesz,ze jestes szcześliwa,ale tak naprawde co Ty masz za pojecie o
      życiu?Jestes jescze za młoda i zbyt naiwna ,zeby potrafic racjonalnie ocenic
      sytuacje..tak naprawde on mógłby byc Twoim ojcem...poza tym jescze do tego
      wszystkiego doszło dziecko..ja bynajmniej nie potrafiłabym sobie wyobrazic
      takiego zycia,ale z całego serca zycze Tobie powodzenia...trzymaj sie!
      • Gość: malpeczka_85 Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: rubin:* / 192.168.0.* 17.07.03, 14:34
        Nie chce Cie krytykowac ani tym bardziej chwalic, ale jestem naprawde bardzo
        zaskoczona Twoja postawa.Co mozesz wiedziec o prawdziwej milosci w wieku
        16lat. Jestes jeszcze bardzo niedojrzala i naiwna. Wiem, ze serce nie sluga,
        lecz przeciez on jest starszy 40lat od Ciebie. Moglby byc nie tylko Twym
        ojcem, ale i dziadkiem bleeeee to dla mnie pedofilstwo!! uprawiac sex z takim
        staruchem!!!A na dodatek to dziecko. Zmarnujesz sobie zycie. Zamiast sie
        bawic, bedziesz musiala przewijac pieluchy i gotowac obiadki dla swego meza.
        Wspaniale zycie.No coz, ale to byl Twoj wybor..Jestem ciekawa jak zareagowali
        na to rodzice, wiec jesli mozesz napisz pare slow.
        P.S Nie wyjezdzaj z nim za nic do jego rodzinnego kraju, bo tam kobieta jest
        nikim.
    • Gość: Alexandra Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: 80.48.243.* 17.07.03, 21:24
      Oczarować szesnastolatke nie trudno, facet ma pewnie lata praktyki i kto wie
      ile żon i potomków czekających w jego kraju. Zachciało mu sie Polki, nie dziwie
      sie, że ucieszył sie z dziecka, pewnie chce mieć jak najwięcej potomków. Nie
      wiesz na co sie decydujesz dziewczyno, współczuje Twoim rodzicom, przeżyją
      szok. I po cholere jechać do Iraku teraz, po wojnie, w życiu nie wyszłabym za
      muzułmanina.
    • Gość: arabka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.poznan.tktelekom.pl 19.07.03, 03:31
      no bez przesady ze w zyciu za muzulmanina bys nie wyszla wiesz cos wogole o
      muzulmanach? wydaje mi sie ze skoro tak piszesz to twoja wiedz ogranicza sie do
      telewizji i radia moj chlopak jest muzulmaninem i wcale to nie jest takie
      straszne moim zdaniem islam jest lepszy od naszej religii ja takze ma zamiar
      zostac muzulmanka
      a jezeli chodzi o dzeci to trzeba sie liczyc z tym ze kiedy bierzesz slub z
      muzulmaninem to nie wygrasz dzieci musza byc muzulmanami czy chcesz czy nie ja
      na poczatku tez mialam problemy z tego powodu ale zaakceptowalam to jesli
      chodzi zas o chuste to w iraku kazda kobieta musi nosic chuste w innych krajach
      arabskich wyglada to roznie
      • Gość: Limpan Arabka IP: 194.68.23.* 22.07.03, 12:34
        Masz sprany mozg!
    • Gość: sexii Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 12:18
      obawiam sie, ze Rodzice sie nie uciesza. Napewno pokladali w Tobie wielkie
      nadzieje, zawiedli sie. Jestes jeszcze dzieckiem, pamietam jak mialam 16 lat,
      tez marzenia, ktore lada dzien powinny sie spelnic, jednak okazalo sie, ze
      potem nie umialam sprostac zadaniu. Jestes w ciazy z obcokrajowcem, o tyle lat
      starszym...oczywiscie moze okazac sie, ze w przyszlosci bedzie super, ze ten
      stan zakochania, ktory trwa teraz bedzie istnial, ale jak Ty to sobie
      wyobrazasz???? Rodzice nepewno nie zgodza sie na Twoj wyjazd...zycze Ci jak
      najlepiej, ale czarno to widze! wstrzymaj sie jeszcze ze slubem, poznaj faceta
      leopiej, moze ukrywa cos waznego przed Toba, poki co jestes w nim do szalenstwa
      zaochana i nie zauwazasz wad! czas sie obudzic, na swiat przyjdzie nowy
      czlowiek, jestes na to gotowa???
    • Gość: iwka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.wroc.zigzag.pl 19.07.03, 12:24
      Mnie naprawdę jest tej Julii żal...
    • Gość: lili Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 14:16
      Jesteś młoda to nic, on starszy to nic, ale radzę ci nie wyjeżdżaj z nim,
      przeczytaj co przeszły inne kobiety, poradz się kogos starszego. Nie jestem
      dużo starsza od ciebie ale wiem że to inna kultura inaczej traktuje się tam
      kobiety będziesz cierpiała. Jeżeli on cię kocha to niech mieszka z tobą w
      naszym pięknym kraju. Życzę wam dużo szczęścia tobie będzie bardzo potrzebne
      powodzenia!!!!!
    • Gość: Jagoda Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.07.03, 19:34
      czesc Julio,
      ja szanuje twoja decyzje ale przedstawie ci tez moja opinie. o toz on by mogl
      byc prawie twoim dziadkiem, a kasa to nie wszystko. on jest od ciebie starszy o
      39 lat a to jest bardzo duza roznica. muzlumanskie kobiety maja bardzo ciezkie
      tam zycie i jak sama widzisz on juz nawet ci kupil chustki zebys je nosila, tam
      meza musisz sluchac. a twoi rodzice nie uszanuja twojej decyzji.
      ja mam chlopaka 2 lata starszego od siebie i jest z wietnamu, musisz tez znac i
      interesowac sie jego kultura. ale moj chlopak pasuje do mnie wiekiem i jeszcze
      nie jest tak zle. mam nadzieje ze tam nie pojedziesz z nim bo co bedzie jak on
      zwladnie nad toba i zabierze ci paszport i nigdy juz z tamtad nie wyjedziesz.
      jest pelno takich zyciowych przykladow o ktorych slyszalam i czytalam. ty masz
      Julio dopiero 16 lat a ja 19 i tak sie czuje mlodo. mieszkam z moim chlopakiem
      juz 7 miesiecy i tez planujemy slub w przyszlosci.
      powodzenia i przemysl to !!!
    • Gość: kami Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.07.03, 16:17
      dziewczyno! przezylam szok czytajac to. po pierwsze: masz 16 lat i nie wiesz
      jeszcze czego pragniesz w zyciu. poza tym bardzo zle zrobilas nie mowiac o tym
      rodzicom, oni sie zalamia! po trzecie: twoj facet a wlasciwie ten dziadek to
      pedofil skoro z toba jest, a po czwarte dobrze przemysl zanim pojedziesz do
      jego kraju. opowiem ci historie pewnej dziewczyny: zakochala sie w facecie, tez
      byl z iraku, pobrali sie, sielanka, wyjechali na tydzien do jego rodziny... i
      juz nie wrocili. ona mieszkala w starej lepiance z jego 4 zonami i prala
      sprzatala i pieprzyla sie z nim kiedy on tego chcial,byla bita, udalo jej sie w
      koncu wyrwac z tego piekla po jego smierci, ale na poczatku jak opowiadala,
      nieba by jej przychylil, dawal wszystko, byl szarmancki, prawil komplementy,
      byl romantyczny, doswiadczony... zastanow sie czy chcesz wyjsc za maz za kogos
      kto moze umrzec za kilka lat, a co powiesz dziecku, kiedy zapyta dlaczego tatus
      jest starszy od babci i dziadka, bo inne dzieci maja starsze babcie. poza tym
      zycze duzo zdrowia twoim rodzicom, nie pomysl o mnie zle ale nikomu nie zycze
      takiej corki jak ty, ktora w ogole nie liczy sie ze zdaniem i zdrowiem
      rodzicow. biedne to twoje dziecko...
      • Gość: Richelieu* Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.localdomain / 192.168.0.* 21.07.03, 18:47
        Gość portalu: kami napisał(a):

> dziewczyno! przezylam szok czytajac to. po pierwsze: masz 16 lat i nie wiesz
        > jeszcze czego pragniesz w zyciu. poza tym bardzo zle zrobilas nie mowiac o
        tym
        > rodzicom, oni sie zalamia! po trzecie: twoj facet a wlasciwie ten dziadek to
        > pedofil skoro z toba jest, a po czwarte dobrze przemysl zanim pojedziesz do
        > jego kraju. opowiem ci historie pewnej dziewczyny: zakochala sie w facecie,
        tez
        >
        > byl z iraku, pobrali sie, sielanka, wyjechali na tydzien do jego rodziny... i
        > juz nie wrocili. ona mieszkala w starej lepiance z jego 4 zonami i prala
        > sprzatala i pieprzyla sie z nim kiedy on tego chcial,byla bita, udalo jej sie
        w
        >
        > koncu wyrwac z tego piekla po jego smierci, ale na poczatku jak opowiadala,
        > nieba by jej przychylil, dawal wszystko, byl szarmancki, prawil komplementy,
        > byl romantyczny, doswiadczony... zastanow sie czy chcesz wyjsc za maz za
        kogos
        > kto moze umrzec za kilka lat, a co powiesz dziecku, kiedy zapyta dlaczego
        tatus
        >
        > jest starszy od babci i dziadka, bo inne dzieci maja starsze babcie. poza tym
        > zycze duzo zdrowia twoim rodzicom, nie pomysl o mnie zle ale nikomu nie zycze
        > takiej corki jak ty, ktora w ogole nie liczy sie ze zdaniem i zdrowiem
        > rodzicow. biedne to twoje dziecko...

Autorka wątku ma tyle lat, że w ogóle nie powinna myśleć o samodzielnym życiu,
        bo tego nie potrafi jeszcze. Ale co do różnicy wieku i co ludzie i co dziecko
        powie, kiedy tatuś będzie starszy od dziadka... boszsz, to nie jest problem
        żaden, kiedy przeciętna dziewczynka ma lat 16 to stary dla niej jest już 25
        latek, kiedy ma 20 lat to stary gdzieś koło 35. A kiedy 25 starość w
        odniesieniu do własnego lubego zaczyna się w okolicach 50. Co dziecko powie...
        dobre, lepiej żeby mówiło, że tatuś ma zmarszczki niż żeby tatusia w ogóle nie
        miało, bo jest taki, że lepiej żeby go w ogóle nie było.
        • Gość: gosc Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.07.03, 14:06
          hahaha sorry ale rozbawilo mnie to wszystko strasznie

KTOS WAS ROBI W KONIA ;-)))) naprawde wierzycie w cala ta sytuacje

buhahahahah
          pozdrawiam

ubawiona po pachy
          • Gość: Ewa Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.acn.pl 22.07.03, 16:29
            Czysty żywy absurd, i jeszcze ten Irak - kompletny wymysł. Ale jeżeli nie,
            to...dziewczyno natychmiast poproś o pomoc rodziców, niech ci pomogą zdobyć
            jakiś środek wczesnoporonny (jeśli nie jest za późno)i ratuj się na Boga z tego
            koszmaru, bo już niedługo nie wybaczysz sobie, że byłaś taka głupia. To brzmi
            jak upiorny sen.
          • Gość: Richelieu* Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.localdomain / 192.168.0.* 22.07.03, 22:39
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> hahaha sorry ale rozbawilo mnie to wszystko strasznie
            >
            > KTOS WAS ROBI W KONIA ;-)))) naprawde wierzycie w cala ta sytuacje
            >
            > buhahahahah
            > pozdrawiam
            >
            > ubawiona po pachy

Masz zdrowe odruchy jeśli Cię to bawi, tylko dlaczego bawi Cię akurat mój
            post? ;/
    • Gość: joanna Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 22.07.03, 21:07
      poczytaj o sytuacji w Iraku, co w tym krju sie dzieje! czy ty wogole wiesz co
      znaczy macierzynstwo, to nie kaprys to "praca" do konca zycie!!! a osoba
      wiazaca sie z 16latka majaca 55 musi miec niezle pomieszane w glowie!
      dziewczyno zastanow sie co ty wlasciwie czcesz ZROBIC?
    • Gość: anka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.Astral.Lodz.PL 22.07.03, 21:25
      to chyba faktycznie podpucha - żeby coś się na forum działo. A jeżeli to prawda-
      to jedź dziewczyno na wojnę do Iraku, może w przyszłości wyrosłabyś na p.
      poseł BEGER i owies uderzyłby Ci do głowy, teraz uderzyło , co??? właściwie .
      totalna głupota. Nie życzę powrotu - bo pewnie niejedno irackie dzieciątko
      wychowywałabyś za pieniądze podatników czyli moje. Chociaż pewnie nie pozwolą
      Ci wrócić z żadnym dzieciątkiem.
    • Gość: ala Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: 4.2.* / 10.4.29.* 22.07.03, 23:00
      Fajna podpucha....:-)
      Ja mam lat 13 i jestem w ciazy z 70-letnia czarnoskora lesbijka.
      Ona jest miloscia mojego zycia, dla niej zamieszkam w szlasie w Nigerii i
      poddam sie zabiegowi wyciecia lechtaczki.
      Nasza milosc jest tak czysta, ze sex nam nie jest potrzebny.
      Zycze milych snow,
      caluski,
      ala
    • Gość: ona Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:23
      Julia powodzenia jako matka i zona Arabka!!!
      • Gość: ann_lee Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.stnet.pl 29.07.03, 23:43
        mam kilka pytan, od jakiego czasu sie znacie? jaka metode antykoncepcji
        stosowal ze zaszlas w ciaze? a moze to bylo celowe, bys z nim byla. osobiscie
        uwazam jak chcesz z nim byc, to badz, ale nie wyjezdzaj do iraku, jak jest
        bogaty i kocha to uszanuje twoje zdanie, ze chcesz zostac w polsce, po
        katolicku wychowywac dziecko. a jak bedzie sie upieral, chcial na tobie cos
        wymusic, to bedzie znaczyc ze nie liczy sie z twoim zdaniem, i ze tak samo
        bedziesz traktowana w jego kraju, zero wlasnej woli, wlasnego zdania. mam
        nadzieje, ze jesli go naprawde kochasz i on ciebie kocha, i chce zrobic
        wszystko bys byla szczesliwa, ze bedziecie szczesliwi. ale uwazaj bys nie
        zalowala pozniej swojej decyzji przez cale zycie
        -------------------
        pozdrawiam,
        ann_lee
    • Gość: natka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.toya.net.pl 29.07.03, 23:38
      ten list czyta sie jak telenowele meksykanska czy brazyliska. po co zadawac
      takie glupie pytania jesli i tak na koncu wszyscy umieraja?chcesz wiedziec czy
      wam sie uda? oto wielkie, niezniszczalne, pewne i nieodwracalne NIE przez
      duuuze N!nie dosc ze cala ta sytuacja jest nierealna to jeszcze
      nielegalna,wbrew prawu, kazdemu prawu. wiec nie dosc ze beda was chcieli
      zniszczyc rodzice to jeszcze policja lub jakies inne sluzby ratownicze.to jest
      czarna przyszlosc waszego zwiazku. jesli spytacie jaka jest ta swietlana,
      powiem...taka jak czarna,poprostu jej nie ma.co tu wiecej mowic, szczerze ci
      wspolczuje,mozesz sobie zaczac szukac juz nowego faceta,tylko pamietaj by nie
      koniecznie wygladal jak twoj dziadek...
    • Gość: Migotka Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 20:23
      Nic dodać nic ująć:P A myślałam,że mam większe problemy.No cóż...jeszcze się
      śmieję na samą myśl buhahahhaha
    • Gość: DIDI Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:32
      Wiesz co, Julio? Nie wiem czy czytałaś książkę Waris Dirie "Kwiat pustyni".
      Opisuje historię autentyczną dziewczyny z afrykańskiego plemienia która uciekła
      i stałą sięmodelką. Tam jest tez taki fragment w kórym Waris pisze o uczuciach
      swoich, rodzenstwa i starej już matki, gdy jej ojciec sprowadził sobie nową
      żonę
    • Gość: marta Re: Mam 16 lat a moj mezczyzna 55, spodziewamy si IP: *.sokolka.org / 192.168.1.* 01.08.03, 21:40
      Radziłabym ci przeczytać książke "Tylko razem z córką". To powieśc o kobiecie
      która wyjechała ze swoim kochanym mężem do jego kraju, a póżniej było tak jak
      było (brak słów).
    • Gość: oo Jak tam twoja sytuacja ? IP: *.broker.com.pl / 172.16.101.* 02.08.03, 10:59
      Ogólnie wszyscy mają jedno zdanie na temat tej wyssanej z palca historii, ale
      jeśli można wiedzieć droga Julio to co dalej...? Odezwij się do nas szybko. Z
      niecierpliwością czekamy na kolejny odcinek tej "forumNoweli". Gorąco
      pozdrawiam ciebie i wszystkich zabierających głos w dyskusji. :) NIE POZWÓL
      NAM DŁUGO CZEKAĆ.
      • robinia2 Re: Jak tam twoja sytuacja ? 02.08.03, 22:13
        Nie licz na to ze dziecko muzulmanina bedzie katolikiem. On na to w zyciu nie
        pojdzie. Nie masz nawet szans. Jezeli nie jest za pozno...zerwij to. Dziecko
        dzieckiem, nie jestem za aborcja..ale...lepiej zyc w Polsce bez tatusia niz
        tam z tatusiem. Juz ktos tu mowil o tym co bedzie jak sie urodzi corka...nie
        bede sie powtarzac.
        • Gość: Wr. Matkojebca Re: Jak tam twoja sytuacja ? IP: *.futuro.pl 03.08.03, 01:05
          Temat morze , jeszcze sie dopisuja , pomimo tego ze temat juz dawno wyczerpany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka