Dodaj do ulubionych

Jak często współżyjecie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 09:56
Będąc w długoletnim związku?
Obserwuj wątek
    • frustrat1 Re: Jak często współżyjecie? 06.11.03, 10:24
      cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad
      ranem jeszcze raz..
    • twoj_aniol_stroz Re: Jak często współżyjecie? 06.11.03, 10:26
      A czy współżycie jest najważniejsze w związku pomiędzy kobietą i mężczyzną?
      • Gość: anka Re: Jak często współżyjecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:41
        Uważam, że jest tak samo ważne jak miłość, wzajemne zaufanie i poczucie
        bezpieczeństwa. Daje poczucie bliskości i okazywanie czułości zupełnie innej
        niż podczas codziennej bieganiny.
        • twoj_aniol_stroz Re: Jak często współżyjecie? 06.11.03, 11:04
          To dlaczego nie zapytałaś o to wszystko?
          • Gość: anka Re: Jak często współżyjecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:13
            Ponieważ byłam ciekawa jak często tym zaganianym, zaabsorbowanym zawodowymi
            sprawami, rozjeżdżonym pomiędzy jedną delegacją, a drugą ludziom udaje się
            wykroić odrobine czasu na chwilę intymności z ukochaną osobą!! Miłość można
            sobie okazywać w najrozmaitszy sposób, ale bliskości fizycznej nic nie zastąpi.
            pozdr.
            • prat Re: Jak często współżyjecie? 06.11.03, 13:54
              powiem ci zalosna kobieto ze nie ilosc tylko jakosc sie liczy..i nie zadawaj
              durnych pytan na tym forum
              • Gość: anka Re: prat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:28
                Żałosna(y) możesz być tylko i wyłącznie Ty skoro ublizasz ludziom bez
                większego powodu. Wątek Ci się nie podoba? nie odpowiadaj. Proste i logiczne.
                • Gość: no comments Re: prat IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 15:55
                  żałosny jest tu nie ten, kto zadaje pytanie, lecz ten kto nie udziela
                  odpowiedzi i czepia sie bez powodu. a to forum jest między innymi po to, żeby
                  zadawać bezpruderyjne pytania!
            • twoj_aniol_stroz Re: Jak często współżyjecie? 06.11.03, 16:44
              Nadal jednak nie rozumiem, dlaczego interesuje Cię życie intymne dwojga ludzi,
              a nie np. jak często mają okazję wspólnie obejrzeć dobry film, pójść do teatru,
              porozmawiać na poważne tematy?
              • Gość: Ktosia Re: Jak często współżyjecie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 17:17
                Pytane dotyczy sexu,a nie kina czy teatru:P

>>> ....4 razy w tyg.
                • Gość: anka Re: Twój anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 17:26
                  interesuje mnie tak samo jak i opinie na inne tematy, a w pytaniu nie ma nic
                  zdrożnego, sama widziałam wiele ordynarnych i bezpruderyjnych wątków.
                  Uzasadnienie mojego zostało zamieszczone powyżej, a jeżeli nadal nie masz
                  ochoty na niego odpowiadać to tego nie rób.
                  pozdr.
                  • twoj_aniol_stroz Re: Twój anioł 07.11.03, 09:55
                    Dlaczego usprawiedliwiasz się mówiąc, że w pytaniu nie ma nic zdrożnego?
                    Przecież nikt z dyskutujących - odpowiadających na Twoje wątki - nic takiego
                    nie napisał. Interesuje mnie dlaczego akurat tędziedzinę wspólnego życia
                    kobiety i mężczyzny wybrałaś sobie na pytanie? Piszesz pracę na ten temat,
                    chcesz porówniać swoje życie z życiem innych małżeństw, a może jest jakiś inny
                    powód? Napisz.
                    • Gość: ktos Aniol, nudzisz sie? IP: 5.3.1R4D* / 136.8.159.* 07.11.03, 12:12
                      dziewczyne interesuje ile razy robia to w tygodniu a nie ile razy chodza do
                      teatru, nie wiem jak autorka watku, ale jesli Cie to uspokoi to ja zaloze watek
                      pt ile razy ludzie chodza w tygodniu do:
                      teatru
                      kina
                      toalety itd.
                      i zapewniam ze nie pisze pracy pt 'higiena Polaka a czestotliwosc chodzenia do
                      wc'
                      pozdrawiam
                      • twoj_aniol_stroz Re: Aniol, nudzisz sie? 07.11.03, 14:13
                        Właśnie interesuje mnie to dziwne zainteresowanie.
    • nawiedzona_baba to zależy 06.11.03, 17:32
      - jak mnie głowa boli - za często
      - w pozostałe dni - o WIELE za rzadko
    • zdzisio1 Jak często współżyjecie?- idiotyczne pytanie 07.11.03, 14:05
      i na co ty liczysz, ze ktos ci uczciwie odpowie, przeciez to intymne pytanie i
      osobista sprawa kazdego, wiec co ci do tego, nudzisz sie czy masz kompleksy?
    • Gość: renia Do aniola stroza IP: *.ath.spark.net.gr 07.11.03, 20:50
      Pytasz czy wspolzcie jest najwazniejszym aspektem w zyciu malzenstwa - otoz ja
      uwazam ze w pewnym sensie tak. Gdy wali sie wspolzycie to wali sie wszystko i
      rozmowy i obiady i wychpodzenie do kina i wszystko. Gdy natomiast wali sie
      wychodzenie do kina to wcale nie zawala sie cala reszta. Nieudany obiad nie
      zmienia nic w malzenstwie, jesli wspolzycie jest ok, gdy zas wspolzycie jest
      beznadziejne to kazdy obiad jest nieudany, kazda rozmowa konczy sie klotnia,
      wszystko drazni. Nieudany seks potrafi zmarnowac cala radosc zycia. Dlatego,
      obok finansow uwazam ze seks ma wiodace znaczenie w malzenstwie. Myle sie?
      • twoj_aniol_stroz Re: Do aniola stroza 12.11.03, 09:43
        Absolutnie nie mylisz się, udane życie intymne w małżeństwie jest bardzo ważne,
        ale równie ważna jest umiejętność rozmowy, wysłuchania drugiego człowieka
        (także w sprawach sexu - jego oczekiwań, problemów itp.). To co tak naprawdę w
        związku jest ważne to wzajemny szacunek, otwarcie na współmałżonka i chęć
        pomocy. Kiedy oboje mają takie podejście współżycie także się układa, rozmowy
        są przyjemne i atmosfera w domu jest ciepła.
        Ponadto udane życie intymne wcale nie zależy od liczby stosunków dziennie,
        tygodniowo, miesięcznie...
        Stąd moje pytanie do autorki wątku dlaczego akurat ten temat ją interesuje.
      • wcalenietakimaly Re: Do aniola stroza 12.11.03, 22:26
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Pytasz czy wspolzcie jest najwazniejszym aspektem w zyciu malzenstwa - otoz
        ja
        > uwazam ze w pewnym sensie tak. Gdy wali sie wspolzycie to wali sie wszystko i
        > rozmowy i obiady i wychpodzenie do kina i wszystko. Gdy natomiast wali sie
        > wychodzenie do kina to wcale nie zawala sie cala reszta. Nieudany obiad nie
        > zmienia nic w malzenstwie, jesli wspolzycie jest ok, gdy zas wspolzycie jest
        > beznadziejne to kazdy obiad jest nieudany, kazda rozmowa konczy sie klotnia,
        > wszystko drazni. Nieudany seks potrafi zmarnowac cala radosc zycia. Dlatego,
        > obok finansow uwazam ze seks ma wiodace znaczenie w malzenstwie. Myle sie?
        oczywiscie mylisz sie.
        kaziu
        • Gość: renia Re: Do aniola stroza IP: *.ath.spark.net.gr 13.11.03, 15:51
          Kaziu, faktem jest, ze nie uwzglednilam w swoim wywodzie impotentow. Dla nich
          faktycznie seks nie ma wiodacego znaczenia. Ale pamietaj - jestes w
          mniejszosci, dla normalnych zdrowych ludzi seks ma priorytetowe znaczenie,
          nawet jesli Ty nie masz o tym zielonego pojecia.

:)))
    • reirei Re: Jak często współżyjecie? 13.11.03, 15:20
      ludzie ale wy sie czepiacie! dziewczyna zadała pytanie, a kto chce to niech
      jej odpowie i koniec. Ja nie jestem w długoletnim zwiazku bo okolo 8 miesiecy
      jestesmy razem, kochamy sie srednio 2 razy w tygodniu, bo jestesmy studentami,
      kazde mieszka z rodzicami wiec rzadko kiedy mamy okazje, ale nadrabiamy sobie
      w wakacje i ferie. Koniec, pozdrawiam anke
      • Gość: renia Re: Jak często współżyjecie? IP: *.ath.spark.net.gr 13.11.03, 15:53
        Nie my sie czepiamy, tylko Aniol Stróż taki pseudofilozof do prostetgo pytania
        dorabia madrości ludowe.
      • Gość: anka Re: Jak często współżyjecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:12
        My również śrdenio 2 razy w tyg.+ inne małe co nie co mimo, że mieszkamy razem
        od 3 lat. Dzięki i również pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka