Gość: milutka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 19:46 jak sie zabrac do tego zeby zrobic Mu dobrze ustami...? wiem ze ustami tylko w jaki sposob? zwlaszcza ze nie jest moim facetem ale bardzo sie sobie podobamy... eh, pomozcie blagam! pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: ustami....:) IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:38 Oj.. to duża frajda dla faceta więc trzeba się postarać. Wiesz.. mój mężczyzna jak mu robiłam pierwszy raz to omieniał.. chciał jeszcze i jeszcze, bo podobno żadna kobieta tak mu dobrze nie zrobiła... wiesz najlepiej to poćwiczyć przy lodzie:) To dodaje wprawe w obejmowanie.. do tego można trzepotanie jezyczkiem dodać samą końcówke członka.. objąć ustami i tak zjeżdzać w dół potem w góre.. ja pomagam sobie ręką tak żeby główka była do mojej dyspozycji języczka:) Uwielbiam tę zabawę bo i mi przynosi dużo radości..:) Życzę powodzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_zalogowana Re: ustami....:) 10.11.03, 21:55 Najpierw delikatnie rozpinasz rozporek. Potem chwilę pieścisz ręką, albo od razu, takiego miękkiego bierzesz do ust i pobudzasz jezykiem - troche możesz possać. A potem on sam pokieruje twoją głową, wszystko zależy jak będzie chciał. To facet jest panem sytuacji. Sprawisz mu wielką radość, jeśli połkniesz jego spermę. Ja tak zawsze robię, i mój Misiaczek jest wniebowzięty. Najlepiej, jesli zrobisz to z zaskoczenia. Na przykład, idźcie do kina na jakiś przedpołudniowy seans, kiedy na sali będzie mało ludzi. Połóż rekę na jego rozporku i do dzieła. Życzę powodzenia. Mój Misiek zawsze genialnie szczytuje w kinie. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: ustami....:) 11.11.03, 00:40 Czy swojemu facetowi umiesz robic,a temu ,ktory ci sie tylko podoba nie? Czy poprostu w ogole nie umiesz obciagac? Odpowiedz Link Zgłoś