Dodaj do ulubionych

naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce stac:(

IP: *.protonet.pl 07.12.03, 20:48
kurcez..nie zycze zadnej kobiecie aby znalazla sie na moim miejscu..prosze
odpowiedzcie..i napiszcie co myslicie..sprawa ma sie nastepujaco:jestem z
Piotrem od 6 miesiecy..wszystko jest ok..uklada nam sie w strefie
emocjonalnej cycus..on jest wierny...itd..ale problem w tym,ze jak dochodzi
co do czego..to klapa..jestem atrakcyjna kobieta<heheh i skromna>ale po
prostu..na niegooo nie ma rady...czuje sie jak w cyrku bo wymyslam juz
niestworzone rzeczy zeby go w koncu pooruszyc..najgorsze jest to ze Piotr
wogole nie chce o tymn rozmawiaczawsze sie wykreca..np...tym,,,ze moze ktos
wejsc<wtedy kiedy jestesmy sami w domu?>w sumie niedawno dopiero
zdecydowalismy sie na rozpoczecie wspolzycia..co moze miec wplyw na to...ze
jego MIsiu mnie nie kocha?kurcze dodam,,ze Piotrek studiuje na AWFie..jest
zapalonym pilkarzem..no i nalogowo chodzi na silownie<moze to sterydy:(????>a
moze poprostu faktycznie czuje sie skrepowany i nie moze sie do konca
wyluzowac??ale czy zdazaja sie taki rzeczy 22 letnim facetom..pomozcie
mi...nie chce go zranic..bardzo mi na nim zalezy ale chcialabym sie czegos
dowiedziec:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziubasek Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.03, 22:54
      szczerze mowiac Twoje przypuszczenia zwiazane ze sterydami moim zdaniem wydaja
      sie najbardziej prawdopodobne- sportowiec, silownia...to w sumie sporo by
      tlumaczylo. Nie chce mi sie wierzyc ze 22letni facet reagowalby w ten sposob
      na 'zwykly' stres towarzyszacy mlodym ludziom mieszkajacym jeszcze z
      rodzicami..(wiadomo o co chodzi;). Jesli on nie chce o tym rozmawiac to
      tymbardziej sugeruje ze ma cos do ukrycia... sprobuj z nim jeszcze raz
      pogadac, tym razem bardziej stanowczo i jak bedzie potrzeba to wybierzcie sie
      do seksuologa...buzka
    • kimmay Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st 08.12.03, 13:21
      tak.. zdecydowanie cos tu smierdzi..
      bo przeciez u 22letniego kolesia jest stojaca flaga na sam widok kobiecych
      piersi :)
      niedobrze, ze on nie chce o tym gadac :(
      bo przeciez rozmowa jest kluczem do wszystkiego!
      • Gość: Przemol6 Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 14:39
        Opinia faceta

Hmm.Nie wiem nic o wpływie sterydów na wzwód ale:
        kocham moją kobietę BARDZO, jest bardzo seksy ale na poczatku naszej znajomości
        nie stawał mi na sam jej widok potrzebowałemn pomocy z jej strony. tzn.
        prosiłem ją czule aby wzieła go do ręki i zaczeła mnie pieścić i już po kilku
        sekunach miałem normalny, sztywny, tywardy wzwód,

Nie wiem czy starałaś sie go pobudzić. Odpisz jeżeli nie to jako 100% samiec
        postaram sie to przeanalizowac i pomoc ci jakos. Wiesz najwazniejszych jest
        tych kilka pierwszych razy on moze sie bac ale jak poczuje sie wazny,
        (doprowadzi cie do szczytu) to potem bedzie to traktowal nie jako stresujaca
        sytuacje ale jako cos cudownego.
        Czy on nie współżył nigdy wcześniej?
        Nie denerwuj sie jezeli on dojdzie zanim ty cos poczujesz skoro jestaz tak
        spiety to niemal pewne. powiedz mu ze cieszysz sie z faktu ze tak bardzo go
        podniecasz ze traci dla ciebie glowe. to pomoze POWODZENIA
        • Gość: to ja;) Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.protonet.pl 09.12.03, 17:21
          moze masz racje...moze faktycznie za malo sie staralam...ale z wiekszoscia
          facetow nie mialma takich problemow:(...moze gdy jest sie z kims troszeczke
          dluzej..nie jest to takie latwe...strasznie mnie to krepuje..ze ona nawet nie
          chce mi podpowiedziec..jak moglabym mu pomoc:(co do wspolzycia to wiem..ze on
          wczesniej nie mial takich problemow..z jego byla dziewczyna bylo wszystko
          ok...wiec to chyba ja jestem niewystrczajaco odpowiednia;(nie mma dalszych
          pomyslow..:(
    • Gość: Al Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.chello.pl 10.12.03, 18:10
      On jest albo pedałem i sprytnie maskuje, albo impotentem. Jeśli tym pierwszym
      to natychmiast zostaw go, a jesli tym drugim, to pamiętaj czasami imptencję
      można wyleczyć. On nie jest normalny. Jak ja byłem w jego wieku, to czekałem
      na każdą chwilę aby działać, a jak była okazja to i nawet 16 razy. Łącznie
      ponad 3 godziny. Takie jest życie i przyjemność!!!!!
      • Gość: kati Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 09:09
        A nie przyszło ci do głowy, że on może po prostu nie mieć ochoty? Może
        rzeczywiście pozostaw mu tę decyzje zamiast prowokować takie (...) rady?!
        Wiecej wyrozumiałości w Nowym Roku!
    • Gość: polokokta Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.crowley.pl 11.12.03, 12:47
      skoro twój facio biega na siłownie to na pewno jest narcystycznym pedrylem.
      dodatkowo koks zrobił mu z jaj 2 orzeszki laskowe, a mózg w zaniku.
    • Gość: britney Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:59
      wiesz co z tymi piłkarzami to różnie bywa!może sie wydawać ze powinni byc
      swietni w lozku ale to tylko pozory...tez takiego mialam...dżentelmen
      nieziemski ale co z tego jak zero dzikiej namietnosci.on grał w nozna teraz
      mam szczypiorniste i jest hmmmm miodzio!!!!!!zmień dyscypline!
    • Gość: top samo Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.crowley.pl 23.12.03, 01:23
      ja mam ten sam problem..... i choćbym nie wiem co robiła.... wcześniej czy
      później jest zonk.... przykre to ,ale prawdziwe... nie jestem żadną maszkarą,
      chłopak nie bierze żadnych sterydów i ma 21 lat... prawdopodobnie wszystko
      leży w psychice... ale co robić?? nie wiem
    • dr.tapczan doktor tapczan niesie pomoc 23.12.03, 11:04
      Drogie dziewczeta! Skesowne, opalone, atrakcyjne, spragnione, zdesperowane...a
      nie przyszlo wam do glowy, ze straszycie tych biedynch chlopcow? Oni zmeczeni,
      po treningu (wiecie ile taki pilkarz musi sie nabiegac, zeby cos strzelic?),
      przerzucili 200 ton w fitnesie a tu niestworzone rzeczy sa, zeby go poruszyc. A
      nawet jak nie zmeczeni, tylko w pelni sil - nie pomyslalyscie, ze oni sie po
      prostu czuja przytloczeni nahalnoscia oferty wspolzycia, oniesmieleni
      atrakcyjnoscia partnerki i erotycznymi gadzetami (to te "niestworzone rzeczy"),
      malutccy sie wiec robia i kurcza.

Rada taka moja dla Was jest: poczekajcie a sami do Was przyjda. Nie kusic, nie
      napastowac, tylko delikatnie naprowadzac.
      • Gość: Zula Re: doktor tapczan niesie pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 19:36
        hehe doktorku:))))
    • Gość: Iza Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 20:24
      Ja równiez cwicze od 6 lat na silowni i to jest prawda ze mezczyzni ktorzy
      biora ,,sterydy'' maja mniejszy pociag seksualny,lub ciebie zdradza z kims
      innym.Chlopak w tym wieku codziennie mysli o sexie...takze cos tutaj nie
      rozumiem.
    • Gość: kicia Re: naga,opalona,sexowna..a on nadal nie chce st IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.03, 20:48
      wiesz mój facet mi powiedział że to bujda o podniecaniu widokiem nagiego coała
      kobiety. on ma 25 lat i tez chodzi na siłownię (sterydy;)) zdziwiłam sie ale
      woem że jego kumple tez tak sadza- nie kobieta tylko dotyk. jesli chcesz żeby
      mu stanął to weż go w rękę albo do buzi. zobaczysz że od razu pomoże. tylko
      patrz na niego i jęcz z rozkoszy a twardość gwarantowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka