Dodaj do ulubionych

czy obciagacie z polykiem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 22:10
hej.
mam pytanko
moj chlopak chce zebym mu obciagnela z polykiem ale sie brzydze...:(
czy wy dziewczyny to robicie? obciagcie? ochyda!!!
piszcie!
ania
Obserwuj wątek
    • j_u Re: czy obciagacie z polykiem? 11.12.03, 22:19
      Ja to obiagam kluche z polykiem kazdego wieczora okolo trzystu razy... mama
      kaze mi gesi tuczyc, wiec im kluche w dziobasa i obciagam zeby polknela.
    • Gość: renia Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.ath.spark.net.gr 11.12.03, 22:58
      Czy twoj chlopak ma takie samo brukowe slownictwo rodem z rynsztoka jak ty?
    • triss_merigold6 Re: czy obciagacie z polykiem? 11.12.03, 23:17
      Kolejna panienka ze śmietnika...
      • Gość: nafi Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 11.12.03, 23:38
        Głowa mnie boli od tego !!!!!!!!
        • triss_merigold6 Re: czy obciagacie z polykiem? 11.12.03, 23:41
          Od czego? Słusznej krytyki wulgarnej idiotki czy tematu wątku?
          • Gość: nafi Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 11.12.03, 23:48
            Od tematu wątku !!!
            Twoja krytyka i tak jest bardzo można powiedzieć grzeczna ale przecież nie w
            tym rzecz zeby schodzić do tego jakże niskiego poziomu.
            Przepraszam nie wyraziłam się jasno ale przeczytałąm watek i rozbolała mnie
            głowa!!!
            Pozdr.triss_merigold6
            • hehe.he Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 00:06
              hehe widzi co tu sie dzieje to dekameron swieci pustka hehe
              bo wszystkie zamienily sie w streetworkerow hehe

• Gość: nafi do hehe IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 12.12.03, 00:10
                hehe
                • Gość: ania do wszystkich pozostalych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 00:55
                  przperaszam jesli was urazilam moim sformulowaniem, ale nie moglam znalezc nic
                  odpowiedniego na ten ochydny czyn. glupio brzmi: "czy uprawiacie sex oralny i
                  czy polykacie sperme??"
                  jeszcze raz przykro mi, i prosze o szczere odpowiedzi bo to jest moj problem:(
                  dziekuje za zrozumienie
                  • j_u Re: do wszystkich pozostalych 12.12.03, 01:01
                    Gość portalu: ania napisał(a):

> glupio brzmi: "czy uprawiacie sex oralny i
                    > czy polykacie sperme??"

Rzeczywiscie, duzo lepiej brzmi obciaganie z polykiem...
                    • triss_merigold6 Re: do wszystkich pozostalych 12.12.03, 01:04
                      Aaa mam Cię...zajrzałaś! :)))
                      • j_u Re: do wszystkich pozostalych 12.12.03, 01:52
                        A no bo... ten tego... bo na D wszyscy spia... ;)
                  • Gość: jsfgslkud Re: do wszystkich pozostalych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:05
                  • Gość: ufgshugd Re: do wszystkich pozostalych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:06
                    polykam ale tego nie lubie
        • Gość: magda Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.ghnet.pl 12.12.03, 09:54
          ja nie połykam bo też wzbudza to we mnie ochydę a mój chłopak nie zmusza mnie
          do tego mówi że jeju też nie podoba się połykanie
    • kimmay Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 09:09
      heh
      nie macie wiekszych problemow niz glupie polemiki? ania prosi o pomoc!
      • Gość: doda Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.netlandia.pl 12.12.03, 10:36
        to jest Twój facet, i nie powinnaś się chyba go brzydzić.. jak całujesz się z
        nim, to tez połykasz jego ślinę w sumie..
        • Gość: magda Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.ghnet.pl 12.12.03, 12:59
          doda a gówienka albo siki, które on robi to też połykasz przecież to też jego
          nie? Nie wspomnę tu już o innych wydzielinach?
      • j_u Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 18:17
        kimmay napisała:

> heh
        > nie macie wiekszych problemow niz glupie polemiki? ania prosi o pomoc!

Widocznie uwazamy glupie polemiki za calkiem ciekawa rozrywke, duzo ciekawsza
        niz pomaganie ani w takich strasznych problemach...
    • gwiazdka19 Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 12:13
      jest pewna róznica miedzy slina a spermą
      • aankaa Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 14:27
        gwiazdka19 napisała:

> jest pewna róznica miedzy slina a spermą

a łyżka na to "niemożliwe"
    • Gość: I Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 14:53
      Dziewczyny po co odpisujecie na takie durne listy, przeciez poznac od razu ze
      nie pisala to zadna Ania tylko jakis palant zarty sobie robi.Dziewczyny nie
      uzywaja tego typu ,,sformulowan''
      • Gość: pip Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.gapp.pl 13.12.03, 12:35
        uwierz mi, używają...
      • Gość: Morez Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:56
        A TY skąd sie urwałaś panno z zielonego wzógrza???????? Jeśli nie znasz takiego
        sformułowania to prosze nie wypowaidaja sie na tak ważne tematy!!!!!!!!!!
    • Gość: kasia Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.mikolow.net / 80.48.108.* 12.12.03, 14:57
      ale durny wątek
      • reniatoja Re: czy obciagacie z polykiem? 12.12.03, 14:59
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> ale durny wątek

Chce sie rzec - klasycznie wzorcowy jak na to forum.
    • Gość: lasencja Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.lublin.mm.pl 12.12.03, 19:56
      dziewczyny, w czym problem... zastanawia mnie jak wy WOGoLE mozecie to robic
      fuuuuuujjj, naprawde sprawia wam to przyjemnosc?? branie jakiegos fiuta do
      ust??? fleeee... przeciez to oblesne uech :/ <zygi> bleeeeee
    • Gość: blondyneczka3 Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 14:34
      Ja to robie tylko i wylacznie recznie- uwielbiam to !!!!! bez zadnego tam
      połykanie....
      • Gość: Magda Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.03, 16:42
        rzeczywiscie jak anka (czy ktokolwiek) ma problem to pogadajcie z nia o tym.dla
        mnie nie ma problemu. lykam memu chlopakowi sperme i nie ukrywam ze lubie to. z
        kolei on stara sie nie jesc zbyt duzo miesa i jesc wiecej cytrusow - wowczas
        sperma jest smaczniejsza. a wszystkie estetki pozdrawiam. pewnie jeszcze nie
        wiedza co to dobra minetka ( wtedy on lyka nasze soki) a aniu - czy polkniesz
        czy nie - to wylacznie twoja sprawa i nie czuj sie zmuszona przez twego
        chlopaka. sex ma dawac wam radosc i nie ma mowy o zmuszaniu do czegokolwiek.
        • Gość: ania to znowu ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 23:42
          hej to znowu ja!
          dziekuje bardzo bardzo wszystkim dziewczynom ktore powaznie podeszly do mego
          watku. naprawde to dla mnie trudne. moj chlopak mnie nie zmusza tylko chcialby
          zebym to robila, ale ja sie po prostu brzyde wziac go do ust a co dopiero
          polknac sperme...:( mimo to chce sprawic mu te przyjemnosc! widze ze niektore z
          was robia to i sie nie brzydza inne wrecz przeciwnie... sadze ze sama bede
          musiala dojsc do tego roziwazania.
          a wszystkie laski ktore mnie tutaqj obrazaly nie delikatnie mowiac spieprzaja
          bo pewnie obciagaja bo uwazaja to za obowiazek lub w zyciu jeszcze nie byly z
          facetem!
          • soczewica Re: to znowu ja 14.12.03, 23:49
            Gość portalu: ania napisał(a):

> a wszystkie laski ktore mnie tutaqj obrazaly nie delikatnie mowiac spieprzaja
            > bo pewnie obciagaja bo uwazaja to za obowiazek lub w zyciu jeszcze nie byly z
            > facetem!

ROTFL.
            :D
            oczywiście opisz jak poszło.
            • Gość: Triss Merigold Re: to znowu ja IP: *.acn.waw.pl 15.12.03, 00:23
              Ależ sure, ja no w życiu...absolutnie...fuj i takie tam...ROTFL
              Pochwal się na forum czy był z ciebie zadowolony ale pamietaj jak gościa
              pogryziesz to więcej się z tobą nie umówi. Mój kumpel określił brak
              umiejetności następująco "Entuzjazm to nie wszystko...".
            • Gość: Richelieu* czyżby morelka 2? IP: *.localdomain / 213.77.25.* 15.12.03, 00:47
              tak, tak, opisz
          • j_u Re: to znowu ja 15.12.03, 13:11
            No tak, rozgryzlas mnie. Jestem 40-letnia dziewica i czytam to forum, zeby
            zaspokoic swoje niespelnione zadze...
          • Gość: SRG Re: to znowu ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 00:31
            powiem Ci Aniu, ze ja mam ten sam problem, najpierw musialam przekonac sie do
            tego, aby wziac go do ust, a co dopiero polknac... raz mi tylko moj chlopak
            (obecnie byly) skonczyl w moich ustach i myslalam, ze rzygne... to byl
            obrzydliwy smak, gorzki, fujjjjjj...... ale z tego co mi opowiadala kolezanka,
            to nie kazdy facet tak ma... ze ona juz robila paru facetom i ze tylko jeden
            tak mial, jak moj byly, wiec radze Ci poczekac, az sama bedziesz tego chciala,
            a nie Twoj facet i moze sprawi Ci to taka przyjemnosc, ze bedziesz to za kazdym
            razem robila... moze ja tez kiedys do tego dojrzeje, podobno od spermy kobiety
            wolniej sie starzeja, moze to mnie przekona... nie wiem, w kazdym razie, zycze
            powodzenia :D pozdrowionka
    • Gość: Iza Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 16:54
      A po cholere masz mu polykac, przeciez jest to obrzydliwe
    • Gość: Malwa Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 62.93.98.* 16.12.03, 23:05
      Coz CI napisac. Nie wiem czy jestes juz dlugo ze swoim partnerem. Bo jesli to
      przelotmy zwiazek to sczerze mowiac odradzam. Ale jesli mozesz mu ufac to
      owszem. Moj mezczyzna orzekl, ze w ten sposob pokazuje mu, ze go w pelni
      akceptuje i, ze sie go nie brzydze. We mnie osobiscie robienie takich rzeczy
      nie brzydzi. Moze za pierwszym razem...kiedy tak naprawde nie wiedzialam jak
      to jest. Z kazdym razem bylo lepiej :)
      • hella100 Re: czy obciagacie z polykiem? 17.12.03, 08:48
        Gość portalu: Malwa napisał(a):

We mnie osobiscie robienie takich rzeczy
        > nie brzydzi. Moze za pierwszym razem...kiedy tak naprawde nie wiedzialam jak
        > to jest. Z kazdym razem bylo lepiej :)

Tak, tak - trening czyni mistrza
    • Gość: Malwa Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 62.93.98.* 16.12.03, 23:06
      Aczkolwiek mnie do niczego nie zmuszal...
    • soczewica mam propozycję 16.12.03, 23:32
      jak się brzydzisz to wyparz instrument przed koncertem.
      • Gość: Triss Merigold Re: mam propozycję IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 00:32
        O to jest konstruktywny pomysł! Tylko nie wiem czy gentelman po takiej grze
        wstępnej chciałby jeszcze tego loda z połykiem? DDD
        • betty-bt Re: mam propozycję 17.12.03, 00:51
          Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> O to jest konstruktywny pomysł! Tylko nie wiem czy gentelman po takiej grze
          > wstępnej chciałby jeszcze tego loda z połykiem? DDD

przepraszam, a czy cieplych lodow sie nie obciaga z polykiem? :)
          • Gość: Triss Merigold Re: mam propozycję IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 01:04
            Obawiam się, ze to technicznie niemożliwe ale pamiętam, że w dzieciństwie mama
            kupowała mi coś co było kremem/budyniem w wafelku i wystepowało pod handlową
            nazwą "ciepłe lody"..:))
            • betty-bt Re: mam propozycję 17.12.03, 01:09
              teraz sa zimne, sztywne, polewane goraca masa o smaku malinowym. pod wplywem
              ciepla sie rozpuszczaja. ta ciecz jest jak najbardziej jadalna :)
              • hehe.he hehe tu zaglądnął i co widzi: 17.12.03, 10:37
                :Desant z Dekamerona wciąz walczy na przyczółku Cosmo hehe
    • Gość: ja_piękna Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 10:52
      No wiesz co dziewczyno, wszyscy połykają a Ty się brzydzisz? Wstyd i hańba.
    • Gość: ruda Re: czy obciagacie z polykiem? IP: sv1.* / *.kennisnet.nl 17.12.03, 11:38
      Ale wy wszyscy przesadzacie (poza Ania) niewiem dlaczego w Polsce panuje takie
      zacofanie w dziedzinie seksu ??!! Przeciez prawie kady to robi dlaczego
      niemozna sie wymieniac doswiadczeniami, radami na temat seksu a na temat
      gotowania czy samochodow tak
      Aniu powinnas sama wiedziec jedni to lubia inni nie . Ja radzilabym sprobowac
      wczesnie jak smakuje sperma . troche na palec jak nie zasmakuje to nikt ci
      nic na to nie poradzi
    • magitek Re: czy obciagacie z polykiem? 17.12.03, 15:29
      słuchaj.. mój facet oprócz tego ze jest zajebisty z charakteru jest również
      zajebisty zewnętrznie... i nie brzydzę sie ani milimetra jego ciałka :)
      więc się zastanów :)
      białka nigdy za wiele LOL
      • Gość: itsme Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 13:57
        jak bylam zakochana to po prostu tego chcialam, sama, choć on się wcale tego
        nie spodziewal i niezle go zaskoczylam
        • Gość: tweed Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 16:52
          Jak mozna sie brzydzic wlasnego faceta?Nie rozumiem tego.Ja kocham mojego
          chlopaka i robie to z przyjemnoscia!W dodatku sama to zaproponowalam.KOcham
          wszytsko co z nim zwiazane!!
    • Gość: Kasia Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 62.233.185.* 19.12.03, 07:02
      Ja nie "obciagam" z połykiem.Znalazłam tez sposób aby mój facet mnie o to nie
      Prosił. Kiedys dałam mu spróbowac jego nasienie. Poskutkowało :-)
    • julcia21 Re: czy obciagacie z polykiem? 19.12.03, 10:29
      ja na poczatku też nie chciałam i wydawało mi sie to dziwne jakieś ale im bardziej poznawalam mojego faceta tym bardziej sie przekonywałam i powoli oswajałam sie z tą zabawą i teraz sprawia mi to przyjemność ale na pewno nie zrobiłaym tego facetowi, którego nie kocham i nie akceptuję w 100%. To faktycznie byłoby obrzydliwe.
      • Gość: Triss Merigold Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.acn.waw.pl 19.12.03, 13:37
        Ja bardzo proszę o wyjaśnienie co w tym obrzydliwego i co uczucia mają
        wspólnego z techniką. Jestem zdania (a za mną stoi zdanie b. wielu panów), że
        kobieta, która nie potrafi/nie chce angażować się w seks oralny jest po prostu
        beznadziejna w łóżku.
        • Gość: ines Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 81.15.189.* 19.12.03, 20:33
          Je się to co smakuje . Jeśli Tobie smakuje sperma spożywaj ją ,ale nie dziw
          się że komuś nie smakuje coś o smaku (w najlepszym razie) i konsystencji flegmy.
          Moze raczej powiesz mi co w tym smacznego że to spożywasz. Ja wolę inne
          przysmaki. Jeśli byłby to taki przysmak to faceci wyssaliby to z ust swoich
          kochanek a tak nie jest (no może w 1%) Są kobiety które faktycznie to lubią i
          bardzo dobrze. Wiekszość jak widać ZMUSZA, przekonuje się do tego. Oral z
          połykiem -tak, ale jeśli i facet akceptuje swoją spermę i też ją próbuje. Anal -
          ok, ale wtedy gdy i facet (gadżety z sex shopu) daje się penetrować w odbyt.
          • east_milan Re: czy obciagacie z polykiem? 20.12.03, 14:08
            dziwne to cale gadanie.
            Nie spotkalem dziewczyny lub kobiety ktora by tego sama nie robila.
            Wszystkie to robily :
            nieproszone, nie nagabywane , nic takiego nie sugerowalem.
            Wsrod wszystkich moich milosci byly dwie co za tym przepadaly i jak tylko
            byla okazja to to robily. Reszta robila od czasu do czasu jak mialy
            ... i nie wiem... ochote? ...fantazje?
            slyszalem kiedys ze jak facet lubi i nie dostanie tego w domu to poszuka
            na miescie. Zreszta na miescie jest to popularniejsze niz w domu. Kazda
            malolata na dyskotece w miniowce z odslonietym pepkiem z kolczykiem
            albo dziesiecioma - ciagnie druta, robi laske, czy jak to tam nazwiecie.
            Czasem za piwo, czasem bo ma dola, czasem lubi pociagnac, czasem
            chce sie nauczyc czegos nowego aby milo zaskakiwac w dalszym zyciu
          • Gość: gy Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 23:59
            a Ty nie lubisz kiedy facet cie Tam całuje ? myślisz ze gdy jestes podniecona
            nic stamtąd nie wypływa ? czy sama próbujesz wydzieliny ze swojej pipki ? bez
            przesady. jesli nie chcesz - nikt cie nie zmusza. ale zastanów sie o czym
            mówisz.
            • Gość: ines Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 81.15.189.* 21.12.03, 00:11
              Zastanowiłam się i wiem co piszę. Wydzielina mocno podnieconej kobiety nie ma
              takiej konsystencji jak sperma. I tak, znam jej smak . Nie wzdrygam się przed
              pocałunkami po tym jak ukochany pieścił mnie tam językiem. Nie pozwoliłabym by
              to robił jeśli sama brzydziłabym się swojej wydzieliny. O tym pisałam. O
              egoizmie i pozornym wyrafinowaniu. Skoro wielu facetów nie lubi smaku swojej
              spermy dlaczego spuszcza się w usta kobiecie? A Ty całujesz się namietnie z
              kobietą tuż po wytrysku w jej usta?
              • Gość: gy_ona Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 10:34
                tak. mój facet całuje mnie od razu po swoim wytrysku. to pierwsze co robi.
                przytula mnie do siebie i namiętnie całuje. nigdy do niczego mnie nie zmuszał,
                kiedyś ciągle pytał czy na pewno tego chcę, mówił ze nie trzeba. ale ja go
                kocham, i nie czuję sie pozbawiona szacunku, nie brzydzę się. lubię to, bo
                kocham Jego całego, wiem ze On tez to lubi. to wszystko. kiedy nie mam ochoty w
                ogole nie pieszcze Go oralnie, natomiast kiedy mam - wytrysk to dla mnie
                najprzyjemniejszy moment :) robię to rzadko, ale za to z prawdziwą, nieudawaną
                chęcią.
                i przyznam szczerze - smak kobiecej wydzieliny przyprawia mnie o mdłości :( ale
                On twierdzi ze uwielbia mnie tam całować.. i co teraz ? mam mu na to nie
                pozwolić bo sama się tego brzydze ? mimo że jestesmy razem już troche czasu i
                wiem ze On tego chce ?
                pocałunek z kobietą mnie obrzydza, nawet z bardzo piękną kobietą. pocałunek z
                przystojnym mężczyzną - ani troche. na tej samej zasadzie męska sperma mnie nie
                obrzydza, natomiast wydzielina kobiety - jak najbardziej. a jesli nie zgodzisz
                się z tym porównaniem (faktycznie można się kłócic ze to nie to samo :)) -
                widocznie smak spermy odpowiada mi bardziej niz ten, jaki ma kobieta.
                reasumując: zgadzam się - jeżeli nie chcesz, nie połykaj. zdecydowanie
                sprzeciwiam się połykaniu "na siłe". ale nie nazwałabym mężczyzn, którzy lubią
                mieć wytrysk w ustach kobiety, a sami nie lubią swojej spermy -
                egoistami. "Skoro wielu facetów nie lubi smaku swojej spermy dlaczego spuszcza
                się w usta kobiecie?" bo to lubią, a kobieta nie protestuje. z podobnego powodu
                ja pozwalam mojemu mężczyznie piescic mnie oralnie - ja lubię kiedy On to robi,
                a On lubi sprawiac mi w ten sposob przyjemność, lubi patrzec jak mi dobrze.
                Pozdrawiam.
    • khia Re: czy obciagacie z polykiem? 20.12.03, 14:43
      do wszystkiego mozna sie przyzwyczajc. nawet do smaku spermy. polknac lepiej
      niz leciec do kibla i spluwać. on tak przeciez nie robi kiedy cie lize- prawda?
    • Gość: i Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:08
      Nie mozesz tak porownywac, kiedy mezczyzna piesci w ten sposob kobiete ona nie
      ma wytrysku. Takze wytrysk to zupelnie cos innego...
    • Gość: B Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:16
      Jestem juz dlugo z moim chlopakiem ,uprawiamy tez seks oralny, ale nigdy nie
      zmusze sie do polykania spermy.Raz to zrobilam i o malo nie
      zwymiotywalam,Przeciez to obrzydliwe,jak ,,flegma''.Dlatego uwazam ze wytrysk
      wcale nie musi konczyc sie w ustach,i bez tego seks oralny moze byc przyjemny.
      • Gość: ines Re: czy obciagacie z polykiem? IP: 81.15.189.* 20.12.03, 16:08
        Smutny wątek: "połykam, ale tego nie lubię, można się przyzwyczaić, przemóc"-
        takie wypowiedzi przeważają. To wynik braku wyrafinowania połączony z jakimś
        przymusem (marne pornosy?) Szanuję te które robią to, bo lubią. Szkoda mi tych
        które poświęcają się dla niego. Nie ma nic gorszego w seksie. Pisał już o tym
        Owidiusz. Seksualnie nie ma to żadnego znaczenia co stanie sie ze spermą "po".
        Marne pornosy rozsławiły połykanie. Pieszczoty oralne są wspaniałe,ale
        połykanie już niekoniecznie (choćby ze względu na wygląd i smak spermy)więc
        darujcie sobie niektóre tę agresję wobec "niepołykaczek". Ktoś lubi jeść flegmę
        i surowe białko a ktoś nie:-) Może wasze misie chcą podbudować własne
        ego:-) "Znalazłem sobie niewolnicę. Zrobi wszystko co pan zechce". Bo jak
        rozumieć stwierdzenie: "połykam ale tego nie lubię". Nie smutne?
        Parę razy w wątkach o oralu pytałam i nigdy nie uzyskałam odpowiedzi od
        połykaczek: czy wasi faceci chętnie całują się z wami po tym jak mają wytrysk w
        waszych ustach? Brak odpowiedzi też moze być sugestią. Przykre że tak chętnie
        spuszczają się wam w usta i zachęcaja do połknięcia czegoś czego się jednak
        sami trochę brzydzą. Z analem jest podobnie. Co tydzień wątek:"jak sie przemóc
        do anala, bo on nalega". A może zacząć nalegać na spenetrowanie najpierw jego
        odbytu (akcesoria z seks shopu). Pisanie dyrdymałów "o miłości" gdy facet
        brzydzi się swojej spermy a chętnie spuszcza się w usta swojej"ukochanej"
        zakrawa na egoizm w skrajnej postaci.
    • Gość: B Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 18:12
      Popieram twoja wypowiedz, ale napisz nam czy ty uprawiasz ten rodzaj milosci.
    • Gość: isia Re: czy obciagacie z polykiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 18:20
      Droga Aniu to sama przyjemność!!!
    • Gość: Justyna Ubędzie Ci jak mu zrobisz tą laskę? IP: *.acn.waw.pl 21.12.03, 00:48
      kobieto czego się brzydzisz? Pruderyjna niunia, tylko nie płacz później jak
      znajdzie sobie taką, która się go nie wstydzi i nie brzydzi.
      • Gość: zonata Justyna, najwazniejszy jest szacunek do siebie IP: *.toya.net.pl 21.12.03, 04:47
        To co z tego ze facet cie zostawi jak sie nie zgodzisz polknac? A po co ci taki
        facet? No, chyba ze chcesz sie pozbawic szacunku do siebie i byc kontrolowana
        (twoje decyzje tez) przez jakiegos kolesia. Potrzebujesz troche wiary w siebie
        dziewczyno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka