Dodaj do ulubionych

PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 17:16
Przedluzanie Paznokci metoda akrylowa. TANIO -50 pln. Bogata gama kolorow,
zdobienie artystyczne okazjonalne +dodtki (studniowka, sylwester). Malowanie
i zdobienie gratis. Niestety tylko dla dziewczyn z Olsztyna. Zapraszam .
nr.Gadu-Gadu 1091453 Daje 3- tygodnoiwa gwarancje na kazdy paznokiec :))
Obserwuj wątek
    • Gość: kam Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.12.03, 17:24
      jak czesto trzeba wypełniac? i ile to kosztuje razem z pilowaniem?
      • Gość: Kaska Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 17:28
        To zalezy jak szybko Ci rosnie paznokiec; po okolo 3 tygodniach robi sie
        dopelnienie . Co i jak; moge Ci wyjasnic na GG :)1091453 papap i do
        uslyszenia....
    • Gość: Ela Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 20:27
      Gwarancja jest 3 tygodniowa bo potem zaczynaja odpadac.Gra nie warta swieczki,
      mialam juz i nigdy wiecej bym nie zalozyla.
      • Gość: kaska Do Eli IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 22:52
        Kochana Elu..... Gwarancja nie jest 3 -tygodniowa ," bo po 3 tygodniach
        odpadaja" ; trzymaja sie nawet 3 miesiace , ale chyba logiczne , ze musisz je
        kiedys dopelnic i robisz to za zwyczaj po 3 tygodniach . Wiec ,Pomysl sobie
        tak Elu : od kazdego dopelniena 3 tygodnie , i co nie fajnie ;)..... Aha
        przykro mi ze masz zle doswiadczenia zwiazane z paznokciami akrylowymi .wiec
        zapraszam do siebie , mysle ze zmienisz zdanie . pozdrawiam pa - Kaska
      • Gość: kaska Do Eli IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 22:52
        Kochana Elu..... Gwarancja nie jest 3 -tygodniowa ," bo po 3 tygodniach
        odpadaja" ; trzymaja sie nawet 3 miesiace , ale chyba logiczne , ze musisz je
        kiedys dopelnic i robisz to za zwyczaj po 3 tygodniach . Wiec ,Pomysl sobie
        tak Elu : od kazdego dopelniena 3 tygodnie gwarancji, i co nie
        fajnie ;)..... Aha przykro mi ze masz zle doswiadczenia zwiazane z
        paznokciami akrylowymi .wiec zapraszam do siebie , mysle ze zmienisz zdanie .
        pozdrawiam pa - Kaska
        • Gość: Ola Re: Do Eli IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 19:14
          Ja tam swoje uzupełniam raz na 7-8 tygodni i jest b dobrze - odrost jest mało
          widoczny a moje pazurki wcale nie rosną tak wolno.
    • Gość: JEAN Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 23:38
      HEJ KASIU SWIETNIE SIE ZŁOŻYŁO PONIEWAŻ CHCE SOBIE KONIECZNIE NAJLEPIEJ JESZCZE
      DO ŚWIĄT PROSZĘ NIE ZNAM SIE NA TYM GADU GADU WIĘC JAK MOŻESZ PODAJ MI ADRES E-
      MAIL LUB NAJLEPIEJ TEL KONTAKTOWY I OD RAZU SIĘ UMOWIMY
      • Gość: Kaska Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 10:30
        Hallo... Dla Jean-a i wszystkich zainteresowanych podaje meila
        kasiavip@o2.pl. papapa, i do uslyszenia :)
    • Gość: Ela Re: HORMON WZROSTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 17:13
      Droga Kasiu, robilam sobie paznokcie metoda zelowa i po 3 tygodniach zaczely
      odpadac i nikt mi nie wmowi ze beda sie trzymac 3 miesiace. Moje kolezanki tez
      zakladaly tipsy metoda akrylowa i zelowa u innych osob i rowniez paznokcie
      odpadaly.Dlategto moje zdanie jest takie ,ze to strata pieniedzy .
      • Gość: Kaska Do Eli....... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 17:47
        Droga Elu.... Metoda zelowa , zaczyna powoli przechodzic do historii.
        Paznokcie sa mnie wytrzymale ( nawet sie krusza). Wiesz czytajac to jakie masz
        przykre doswiadczenia ; czuje ze zaczynam rosnac :). Gdzie wy robilyscie
        te "akryle" ? Aha i jeszcze jedno... moga sie trzymac nawet dluzej niz 3
        miesiace , jesli nie zapominasz o dopelnianiu... papap pozdrawiam Cie , i
        zapraszam do siebie , moze zmienisz zdanie :) - papa Kaska
      • Gość: Ola Re: HORMON WZROSTU IP: *.acn.waw.pl 28.12.03, 19:21
        przecież na żelu się wogóle nie trzymają!!! Koleżanka miała i latała do
        manikiurzystki co 3 tygodnie. A akryl może się trzymać b długo -zależnie od
        jego jakości- ja akurat mam zrobione b dobrym Tammy Taylor i chodzę na
        uzupełnianie raz na 8 tygodni. A żel, nie mam mowy, nie wytrzymałby tyle -
        jego jedynym plusem jest może to że szybciej się robi paznokcie żelowe od
        akrylowych, przy których jest od cholery piłowania. A jeśli ci manikiurzystko
        dobrze wypiłuje, to ten garbek jest b. mało widoczny
        • Gość: kaska Do Oli IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 12:32
          cześć Olu :) . Ja robię sobie sama dopełnienie , ale najdłużej wytrzymałam 4
          tygodnie :) . Przecież ten odrost po 2 miesiącach ma już ok 7 mm.- jest”
          trochę” widoczny . Czy jak odrasta to spiłowujesz i polerujesz ta granice ?
          Wiem ze tak dziewczyny robią , i później malują bezbarwnym lakierem .
          Zastąpić akryl ,(którym się dopełnia)lakierem ? - Hmmm..... nie polecam tego
          typu eksperymentów :) Papa pozdrawiam Kaśka .
          • Gość: Ola Re: Do Oli IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 14:38
            Prawie nic z nimi niie robie- co najwyżej potrę lekko polerką, Moja
            manikiurzystka robi mi ja tek że ten garbek jest bardzo mało widoczny, odrost
            może i ma te 7mm- a może mniej. a poza tym sama masa jest dobrej jakości
    • Gość: Ela Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:14
      Kasiu moze i masz racje, moze po prostu zle wybralam osobe ktora mi je
      zakladala i dlatego tak sie zniechecilam.Gdybys nie mieszkala tak daleko moze
      bym i skorzystala z ich zalozenia u Ciebie, ale jestem az ze Slaska. Pa
      pozdrawiam
      • Gość: Kaska Re: PAZNOKCIE AKRYLOWE - OLSZTYN IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 17:40
        Zapraszam - ale tylko do 07.01. . Pozdrawiam - Kaska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka