18.02.13, 12:49
Witam, Interesują mnie Wasze negatywne opinie na temat C.W.U. dostawca M.P.E.C. Kraków, budynek pięciokondygnacyjny 76 lokali. Dwa węzły cieplne "wysokie parametry" - własność dostawcy. Argumentów za jest dużo, chciałbym jednak przedstawić właścicielom argumenty przeciw dla równowagi.
Obserwuj wątek
    • czajnik5 Re: C.WU. 18.02.13, 14:22
      Nie do końca zrozumiałem. Interesują cię negatywne opinie na temat centralnej c.w.u. czy na temat MPEC Kraków? To chyba dwie różne sprawy.

Chodzi ci o zmianę sposobu przygotowania c.w.u. polegającą na przyłączeniu do sieci ciepłowniczej zamiast kotłowni, względnie indywidualnych, lokalnych (np. gazowych) źródeł ciepła?

Co wtedy ma do rzeczy, że to jest MPEC Kraków? Masz jakieś inne p.c., jako alternatywę?

Pozdrawiam.
    • czajnik5 Re: C.WU. 18.02.13, 14:23
      Aha, zapomniałem. Jeśli o mnie chodzi, to niestety nie pomogę, bo mam same argumenty "za".
    • integracja10 Re: C.WU. 19.02.13, 12:48
      Jeden nie na temat reszta "wałuje" właścicieli, w końcu czas zebrań...
    • haneczka_wm Nowa instalacja? 19.02.13, 21:04
      czajnik5 napisał:
      > cwu ci w d...

Czjaniczku, nie wiem czy trafię dzisiaj na Twój zły czy też dobry humor... :)
      I aż się boję, ale jednak nieśmiało zapytam: czy to, co proponujesz to jakiś nowy system instalacji we wspólnocie?
      Wszelkie innowacyjne rozwiązania są ze wszech miar godne uwagi. :)
      • czajnik5 Re: Nowa instalacja? 20.02.13, 06:07
        cóż, człowiek się stara, a tu masz... w podziękowaniu.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka